Pronájem baru při MD, jak nalákat hosty?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
195
20.1.14 21:30

Pronájem baru

Možná hloupá otázka, ale nemám se na to koho zeptat. Zatím jsem to jen probírali s přítelem. A zajímal by mě váš názor nebo zkušenosti. Mám možnost si pronajmout již rozjetý bar. Bar měl vždy dobrou pověst, jenže pak to dostal někdo jiný a už to není co to bývalo. A moje otázky:

1. Co byste udělali pro nalákání hostů? (bar není zatim ani na facebooku, takže asi bych začla samozřejmě tam) Jestli i změnit název, předělat to tam?
  1. Jsem na mateřské dovolené, takže jestli by mě díky tomuhle nesebrali rodičovský příspěvek.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
rebeccca
20.1.14 21:34

FB, nějaká akce na Slevomatu…
rodičák neseberou :)

• Citovat
  • Upravit
171
20.1.14 21:35

Jake má zkušenosti s podnikání???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
20.1.14 21:42

@mimišaček Ještě jsem v ničem nepodnikala. Ale mám pár let odpracovaných po barech, hernách, diskotékách.. Takže tohle bych zastala sama. Se zbytkem bych už potřebovala pomoct. Nebo máš na mysli něco konkrétního?

@rebeccca Slevomat je taky fajn nápad, jenže není to zrovna město kam by se někdo hrnul.. Navíc je to poměrně maličký bar.. vleze se tam tak 40 lidí, ale to už by bylo opravdu narváno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
20.1.14 21:45

Udelaa bych tematicke vecery…a klidne i pro duchodce :palec: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
wra
1914
20.1.14 21:47

Já bych pro začátek udělala nějakou tematickou akci, třeba bude zrovna nějaký produkt levnější od dodavatele, na to se u nás ve městě vždycky natáhnou lidi. a dát reklamu se zdůrazněním - nově otevřený bar s novým majitelem bla bla… ;) být tebou bych hned do začátku moc do úprav nákladných finančně nešla, nevíš jaká bude návratnost, aby ses tam ještě nezabubnovala na x let… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
20.1.14 21:48

Podnikala jsem v pohostinstvía mám 12let praxe v hostinské činnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
20.1.14 21:53

V prvé řadě je důležitý, zjistit proč dotyčný to pouští, jaké má důvody pak jaký je nájem jaké se platily zálohy na energie, ať ti dotyčný cca řekne jaké tam jsou vydelky, je potreba si spocitat naklady, kdyz nebudes mit tyhle informace, nic nebra, v dnesni dobe je to už něco jiného, jak tenkrat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
20.1.14 21:54

@wra no ty úpravy jsem chtěla, protože je to tam už sto let pořád stejný.. Ale asi by to taky nebylo hned.

Nejsem si jistá tím místem. Supr je že je to v části kde cca kilometr není žádný jiný bar nebo hospoda. To nevim jestli je plus nebo ne právě. Od centra to bude ten kilometr. A tam pak toho je poměrně dost. Nejvíc bych spoléhala na tu reklamu. No a ještě jestli tam mám zavést nějaký automat. Je tam malý plac na využití, tak nevím jestli to nechat pro nějakou show nebo tam dat automaty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
20.1.14 21:57

Treba happy hours, 7 +1 pivo zdarma nebo neco podobneho.
Dat si velky pozor na lidi, pokud budete nekoho zamestnavat, a na dodavatele. Me treba v barech v cesku chybi nejaka mala studena mnamka, co si dat k piti. Nejaky tapas. Nevim, jestli na to existuje cesky nazev :think: Maji tu casto jen orisky, chipsy :nevim: Tak treba neco vymyset..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
20.1.14 21:58

@mimišaček jestli jsem to dobře pochopila, tak to opouští kvůli příteli který také podniká. Nevím teď jestli má vinárnu nebo co konkrétně… Jenže nevím jestli je to opravdu tenhle důvod. Tohle vím zatím od včerejška, takže si to v týdnu pozjišťuji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wra
1914
20.1.14 21:59

@LadyLama já jsem teda ze zásady proti automatům, ale mnoha lidem to zachránilo pr..l když nebyly kšefty :nevim: nemáš známé taxikáře? s nimi se dá domluvit nějaký holport, třeba reklama, protože pro společensky unavené je kilometr pěšky kolikrát překážka :nevim:

a s těma úpravama, tak zkus jen vymalovat, vycídit, třeba nové dekorace a tak, hlavně ab to tam bylo čisté, a uvidíš. na mě to dělá třeba hned jiný dojem když přijdu do baru kde je vidět že se o to někdo stará… a tohle tě nebude stát majlant.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
20.1.14 22:00

@Oudrey to mě taky napadlo, nějaká dobré občerstvení, aby si nemuseli objednávat pizzu a nebo mi odejít kvůli hladu :mrgreen:.. Vyvařovat tam nebudu. Asi bych nechala klasiku: toasty, nakládaný hermelín, utopenci.. nebo teďka dost frčí i zapečené paniny nebo jak se to píše..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
20.1.14 22:07

@LadyLama
My jsme driv chodivali do male vinarny, nebyla nic moc utulne, ale chodili jsme tam, protoze tam prodavali k vinu asi 15 druhu nakladanych syru a par druhu nakrajenych suchych salamu a olivy a ruzny papricky. Nakonec jsme tam nechavali dost penez, hodne se to nascitalo :think: Meli to ve velkych lahvich jakoby tech okurkovych zavareninovych u baru, takze jsme vybirali ocima. Vzdycky meli narvano :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
20.1.14 22:11

Jinak děkuji za rady. Já jdu už spát, takže pokud tu něco ještě přibude, tak to pročtu až zítra :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat