Pronájem baru při MD, jak nalákat hosty?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@LadyLama Zkus si dat tapas do googlu a dej si tam obrazky. Velice inspirujici
. Staci nejaky jednodussi varianty. Dostavam hlad
Jinak i v Nemecku jsme chodivali tam, kde meli k piti nejaky zobani. Mivali to taky na baru. Lidi ji hlavne ocima
Bud se prodavalo jednotlive nebo nejaky mix malych dobrot ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Opravdu si zjisti veškeré informace, automaty tam nedavej jsou stim starosth, co se tyče jidla, musis mit prostory cajk podle EU A další věci k tomu určený. hygiena atd.
reklamy a akce můžeš řešit až budeš mit Ž. list.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doporucuji - nechat si poslat najemni smlouvu a porade ji dopredu probrat. Po nynejsim provozovateli si vyzadat financni denik (sice ti ho dat nemusi, ale pokud bar prosperuje, urcite s tim nebude mit problem), zezacatku moc neinvestuj do prestavby a tak dale, uz bych to neudelala ani pri prosperujicim podniku, maximalne s nejakou dohodou majitele, kdy cast bude hradit on, lide slysi na akce 1+1, kazdy treti zdarma, ruzne levnejsi michacky… ![]()
Jidlo se da taky nejake podavat a ani nepotrebujes kuchyn… kdyz nevaris, ale „ohrivas“ jsou uplne jine hygienicke podminky.
Mame hospodu a kavarnu a s kavarnou me ted docela vydrbkali ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro nektery lidi u nas ve meste je napriklad taky hodne dulezity, aby mohli doslova az pred dvere baru zaparkovat auto. Jsou proste chlapi, kteri jezdi radi po kavickach… ale jaksi nikdy nechodi pesky a taky radi ukazuji, jake maji faro ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@74paja píše:
Pro nektery lidi u nas ve meste je napriklad taky hodne dulezity, aby mohli doslova az pred dvere baru zaparkovat auto. Jsou proste chlapi, kteri jezdi radi po kavickach… ale jaksi nikdy nechodi pesky a taky radi ukazuji, jake maji faro
jsou to chlapi, jiné to nebude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ha Jo, jo. Ja chtela jen napsat svuj postreh, jak je dulezite to parkovani {nejlepe zdarma ze?} a umisteni toho baru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LadyLama Ahoj, jen napíšu postřeh, který mě v jedné restauraci zaujal co se týká malého pohoštění k pivu. Jsou to bramborové plátky s třemi druhy dipů. Něco jako domácí brambůrky, jen jsou nakrájené na silnější plátky a poté fritované. Podávají je tam s česnekovým, jogurtovým a paprikovým dipem. V centru Prahy za cenu 79,–Kč - velký košík. Se známými jsme tam na ně rádi chodili. Dále si myslím, že hodně udělá příjemná obsluha. Zpočátku tam klidně zvát své známé, známé obsluhy a pokud se jim tam bude líbit, tak vás doporučí svým známým a tak dokola… Jinak je asi dobré si „očíhnout“ klientelu a podle toho zařídit nabídku. Já kdysi pracovala též v baru v Praze, takový malý bar pro cca 30lidí a nabídka míchaných nápojů tam byla zbytečná. Chodili tam především řemeslníci z okolí po práci na pivo. Suroviny jako např. máta se zbytečně nakupovaly, páč prostě po koktejlech nebyla poptávka. Ale třeba v létě je vhodná zahrádka a to bych klidně např. Mojito do nápojového lístku zahrnula.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak zaparkovat tam moc kde není, vejdou se tam tak možná 3 auta.. Jinak díky za další rady, určitě se poptám i po tom finančním deníku. A co se týká té zahrádky, tak tam naštěstí taky je, ale malinká
..Ale výhodou toho baru je že je jako by ve sklepení, takže je tam chládek i v létě.
Mám docela strach z té klientely. Znám bary co se tu moc nechytly a chodí tam na pivo dělníci a individua. Nemám nic proti dělníkům, ale tohle je spíš taková smetánka z Rumunska apod..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem právě převzala čajovnu jsem na RD. Udělala z toho kavárnu/bar.
Maminky chodí na kávičku, a ted se snažím dostat tam i mužský aby došli pít.
A protože maji své hospody tak to bude kumšt ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit