Přivýdělek - jižní Morava
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
přivýdělek-jižní Morava
Dobrý den, potřebovala bych poradit…
Nevíte někdo o nějaké brigádě nebo jiné formě přivýdělku pro maminu na jižní Moravě? Hledám na internetu a nic nenacházím…Nebo jen pro ženský, co mají maturitu, nebo pracovaly v daném oboru…
Snažila jsem se i o různé kosmetické firmy, nakonec jsem skončila u Oriflame, ale upřímně, nic to nevynáší, asi neumím sehnat lidi. Děkuji za případné rady, doporučení, cokoliv. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zkus se občas mrknout na stránky DM drogerie, mají tam vypsané volné místa a občas hledají uklízečky na různé filiálky, třeba se objeví volné místo poblíž tvého bydliště, taky jsem to při RD dělala, je to na 4 hodiny denně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebo řetězce mívají brigády na doplňování zboží, skus se poptat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katuskka @Katuskka Děkuji, už na to koukám, bohužel mají volno jen v Rakovníku
ale odešlu dotazník a třeba se někdo ozve ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kitty77 už jsem zkoušela Kaufland na Vánoce. Na netu jsem vyplnila dotaznk na pozici, co měli volnou. Dokonce mě i pozvali na pohovor, ale asi se jim nelíbilo, že mám mimčo. TeĎ už tam dělají buď důchodkyně a nebo mladý holky co nemají děti, nebo naopak ve středním věku, co už mají děti odrostlý. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus sodat.cz je to agentura přes brigády, roky jsem tam chodila jako studentka, je to tedy vesměs Brno, takže nevím zda nejsi odjinud z JM.
,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Turante jsem z Kyjova, ale Brno pro mě není problém, tak to taky zkusím. Děkuju
ale vždycky se mi u slova agentura vybaví, že mě podvedou, jak to bylo mnohokrát v TV. Že si nechávají platit za zprostředkování práce apod. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AdelaHores Nene, neboj, tohle je xlet prověřená agentura. Tady nic neplatíš, přijdeš, zaregistruješ se, nejlépe mít potravinářský průkaz, a když budou mít nabídku práce nabídnou, dají ti tiskopis, který pak odevzdáš na potvrzení v té práci a cca do 2-3 dnů je myslím vyplacení peněz. Mají hodně pokladny (Makro, Tesco apod.), kosmetiku (Dermacol), je tam nějaká elektronika, inventury apod. Jsou i na FB.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kitty77 píše:
Nebo řetězce mívají brigády na doplňování zboží, skus se poptat
Přesně tak. Kauflandy, Tesca, Alberty a spol. mívají dost často požadavky na brigádníky, ale musíš chodit osobně, na internet nic nedávají. Nejlepší je se tam jít přímo zeptat. Pokud ti má kdo hlídat mimi, tak si myslím, že není problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A když máš tak malý dítě, nebylo by lepší dat si inzerát a hlídat prcky? Myslim že někdo jednorázově nebo opakovaně by ti dítě svěřil..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já začala před dvěma měsíci dělat betterware a daří semi. Také jsem váhala mezi oriflame, avonem a dedrou, ale to dělá kde kdo, navíc jsem se např u Dedry na recenzích dozvěděla, že už to není tak růžové jako v začátcích. Tak jsem hledala něco, co je tady teprve v začátcích a našla betterware a jsem maximálně spokojená ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ajjinkaa a co to je betterware? nikdy jsem o tom neslyšela…:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Napsala jsem vám soukromovu zprávu, nejsem si jistá, jestli to můžu na tomhle webu psát veřejně. na jiných webech za tohle ruší členství ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit