Poraďte personální agenturu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Poraďte personální agenturu
Prosím, poraďte prověřenou personální agenturu, pro práci v cizině. Kdekoliv. Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@pipiinka píše:
Prosím, poraďte prověřenou personální agenturu, pro práci v cizině. Kdekoliv. Děkuji
Sorry, ale tohle je „mission impossible“. To, co požaduješ, se nedá vyřešit.
Jak má být prověřená? Ve které zemi chceš pracovat? V jaké profesi? Jakou máš kvalifikaci, uznatelnou v jiném státě?
A napadá mě asi 150 dalších otázek…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jedinou co znám a opravdu zprostředkovává je úřad práce.
Tady si vyber http://portal.mpsv.cz/…_eu/inzeraty
- Citovat
- Upravit
@Jura007 Vše se dá, když se chce. Prověřená známená, že přes ní ten dotyčný pracoval a ví, že platí a stará se o zaměstnance.
Stačí mi jen ta agentura, většinou mají širokou nabídku práce a to si už tam najdu, zařídím sama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@karfice Když mě přes ten pracák to přijde, že když se tam přihlásí o práci někdo z ciziny, tak stejnak raději vezmou svého, ze své země. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pipiinka píše:
@karfice Když mě přes ten pracák to přijde, že když se tam přihlásí o práci někdo z ciziny, tak stejnak raději vezmou svého, ze své země.
Vím, ale zkusit to můžeš. Navíc ty inzerát jsou tam proto, protože na těch pozicích typu - úklidy v hotelu apod berou lidi ze zahraničí, protože němec by třeba za 800 euro nevstal ráno ani z postele.
- Citovat
- Upravit
@pipiinka píše:
@karfice Zkusíme.
Jsem v hotelích po Německu pracovala, takže vím jak to chodí.
Většinou ti nabídnou ubytování, popřípadě ti pomůžou hledat ubytování na ubytovně na nějakou dobu. Dají ti za mini poplatek možnost snídaní, obědů i večeří. Když bydlíš na hotelu, tak je to luxusní ale podle toho taky pracuješ. Většinou jednou týdně volno celý den ale stojí to zato. Máknout si půl roku a přivést si pěkné peníze, pokud nebudeš utrácet.
- Citovat
- Upravit
@karfice Vím.Jen na tu práci přijít. Nějak se mě a manželovi nedaří sehnat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pipiinka píše:
@karfice Vím.Jen na tu práci přijít. Nějak se mě a manželovi nedaří sehnat.
Ono není nic jednoduššího, než si zpatlat pořádný životopis v cizím jazyce, napsat průvodní dopis, vybrat na internetu firmy, v kterých by měl potencionál práce a rozesílat životopisy.
Takže jsi ty i chlap bez práce?
- Citovat
- Upravit
@karfice Mě konči teď rodičák, pak bez práce budu. Manžel v Německu pracoval, ale práce jen od jara do podzimu. Sháníme oba něco trvalého.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Manžel pracuje tu, pro jednu firmu, ale rád by se do ciziny vrátil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit