Práce na kase, problém

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.7.21 23:55

@Markéta188 děkuji za zprávu. Práce mi nesedí ve více ohledech, proto bych o brigádu asi radši přišla. Ale spory nesnáším a chci se zachovat slušně. Avšak pokud nemám zaplacenou hmotnou, tak to pravděpodobně nezaplatím, protože i tak by se mě asi zbavili🤦🏻‍♀️

• Citovat
  • Upravit
711
16.7.21 00:56
@Anonymní píše:
@Markéta188 na kase podepsaná nejsem, ale šéfová našla účet, kterým dokazuje, že to byla má chyba

A kde jsi byla na brigade? Ja jsem byla 5 let na brigade v tescu a tam hmotna zodpovednost neni. V kauflandu a albertu treba je. Pri ni si ale musis prepocitat pokladnu pri prebirani a pak pri odevzdavani. Bez toho bych urcite nekomu nic neplatila… Taky bych chtela videt, kdo byl na te pokladne prihlaseny a kdy-pokud tam byl nekdo jiny, nez ty, tak ti to stejne nemaji jak dokazat.
A jak vubec sefova nasla doklad, ze jsi spatne vratila zrovna 1000kc? To prece nejde, ne? Nebo kontrolovala kamery?
U nas si treba za manko podepisovala nejakou vytku a az pokud jsi jich mela vic, tak te propustili, ale nikdy nikdo nic neplatil. Byla tam treba holka, co ji prvni den brigady prisel menic a hned byla minus 5000. Tak tu propustili hned, ale taky nic neplatila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.21 01:16

@kateka.1 Šéfová našla účet zmačkaný v koši, který jsem tam vyhodila, když jsem brala pokladnu a podle něj je nějak jasné, že ten problém nastal, když jsem na kase byla já. Kvůli toho se s ní ani hádat nebudu, ale šlo mi o to, že měla celý den stát na kase za mnou a neodcházet z prodejny, když jsem tam byla druhý den. Navíc na 99% nemám podepsanou hmotnou odpovědnost a ona mi řekla, ať na příští směnu nastoupím s penězi a zaplatím to. :,( Takže až tam příjdu tak se ujistím, zda tu odpovědnost mám a nějak to vykomunikuju, ale asi to bude dost nepříjemné.. je mi z toho na nic

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.7.21 01:17

@kateka.1 Na brigade jsem v jednom obchode s oblecenim

• Citovat
  • Upravit
14573
16.7.21 06:12

Jako já nevím no, peníze sis měla přepočítat na začátku. A proč jsi odtamtud vyhodila ten ucet, to jsi špatně namarkovala a vyhodila to do koše, nebo jak? Nebo co na nem bylo, nebyl to výpis zůstatku po předešlé směně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
16.7.21 08:04

Já jsem měla brigádu v Kauflandu tedy na doplňování a když nebyli lidi, tak na kasu. Hmotnou odpovědnost jsem podepsanou neměla, řekla jsem, že za kasu nejdu… Nakonec jsem stejně šla, ale bez odpovědnosti… Takže to nemusí být podepsané všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3795
16.7.21 08:23
@Markéta188 píše:
Každý zaměstnanec musí mít svoji kasu.
Byla ta kasa vůbec na tebe? Podepsala jsi, že sis ji převzala?
Pokud byla kasa někoho jiného, tak za tebe v podstatě ručil a manko by měl zaplatit on.
Nicméně takto to funguje u nás - proto zaučujícímu dáváme hned jeho kasu….
Ještě mrkni na tu hmotnou zodpovědnost. Pokud si ji nepodepsala, tak platit nic nemusíš…

Přesně tak. Tvoje „zaučovatelka“ si holt dala nejdražší cígo v životě. Její blbost, pokud jsi nepodepsala převzetí kasy, jsi z obliga, jen to asi chtějí zkusit nablít na tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.21 08:31

@Semtex účty vyhazujeme vždy, zakládáme jen terminál

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.7.21 08:33

@Semtex asi jsem byla vynervovaná a zákazníci byli netrpěliví, takže nastal chaos :( uvidím, jak se situace vyvrbí

• Citovat
  • Upravit
1519
16.7.21 08:50

Ten účet bych chtěla vidět a chtěla podrobné vysvětlení, proč to dokazuje, že je na tom účtu vráceno špatně.
Jediné, co mě napadá,. že tam může být, žes přijala 2tis bankovku, ale v kase nebyla, takže ses třeba uklikla a přijala 1tis bankovku. Nic jiného mě nenapadá. Jen tak z účtenky NEJDE poznat, kde se stala chyba. Trvej si na vysvětlení. nenech sebou orat.
A pokud bych už něco platila, tak jen půlku. Na kase jste jeli dvě. Nemůžete vědět, čí chyba to byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.21 09:02

@lísteček1 uctenku mam ofocenou a vse je na ni spravne

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.7.21 09:05

Alespon si to myslim

• Citovat
  • Upravit
64971
16.7.21 09:16
@Anonymní píše:
Alespon si to myslim

Není to divné? Měl platit 1200 a dal ti tři tisíce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.21 09:19

@vokishka to asi bude ten problém

• Citovat
  • Upravit
723
16.7.21 09:21
@vokishka píše:
Není to divné? Měl platit 1200 a dal ti tři tisíce?

Jasné, a o to nejspíš jde. On jí dal spíš dvoulitr a ona si to cvakla jako 3.000… :think: pak už to celkem chápu. Dobrý postřeh :palec:
Každopádně pokud tu hmotku nemá, nemohou na ni. To je, jak říká zákon…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat