Práce na kase, problém
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@holka_z_hor píše:
Hele nedej se. Šéfová si taky může chtít vydělat litr na toběTohle se mi stalo taky, ale šlo o mnohem větší částku. Byla jsem nová, mladá, hloupá. Lidi jsou svině. Já bych nic neplatila. A už bych tam asi ani nešla
teda pokud si svoji chyby nejsi vědoma.
viděla jsi tu účtenku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Markéta188 na kase podepsaná nejsem, ale šéfová našla účet, kterým dokazuje, že to byla má chyba
to je sice hezké, ale neplatila bych nic. Od toho tam byl dozor, že šel kouřit, není tvoje chyba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stalo se mi něco podobného, když jsem hodně let zpět brigadnicila. Nákup stal třeba 1756,pan platil dvoulitrem a já byla tak zblbla a vynervovana ( byl to druhý nákup, co jsem markovala), že jsem mu těch 1756 vrátila… Ale proto tam byla hlavní pokladní, co mi stala za zadkem a hned mě opravila. Plus pán se tedy také bránil. Ale to se prostě stane, proto musíš být pod dozorem.
Za mě je vina na straně dozoru.
Příspěvek upraven 16.07.21 v 09:34
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@holka_z_hor píše:
Já? Kterou?
vždyt ji sem zakladatelka dala. Špatně to zadala, ta tisícovka tam lítá, není to výmysl šéfové. Je jen otázka, kdo to zaplatí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
vždyt ji sem zakladatelka dala. Špatně to zadala, ta tisícovka tam lítá, není to výmysl šéfové. Je jen otázka, kdo to zaplatí.
Neviděla, už tu není. Takže to je slečny vina?
- Citovat
- Upravit
@holka_z_hor píše:
Neviděla, už tu není. Takže to je slečny vina?
Ano, zákazník platil zhruba 1200 a ona zadala na kase, že jí dal 3200 a na to mu vrátila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@holka_z_hor já si myslím, že to byla má chyba. Jde mi o to, že za mnou nikdo nestál v zaučení a že nemám podepsanou hmotku
- Citovat
- Upravit
@vokishka píše:
Ano, zákazník platil zhruba 1200 a ona zadala na kase, že jí dal 3200 a na to mu vrátila.
A tolik je teda nedal ju? Dal jí 2200?
- Citovat
- Upravit
@holka_z_hor píše:
A tolik je teda nedal ju? Dal jí 2200?
asi jo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@holka_z_hor já si myslím, že to byla má chyba. Jde mi o to, že za mnou nikdo nestál v zaučení a že nemám podepsanou hmotku
No tak pokud víš že to je tvoje chyba tak bych to zaplatila. Když to platit nebudeš tak se můžeš s brigádou asi rozloučit. ![]()
- Citovat
- Upravit
Ale ten zákazník byl teda docela nesolidní, když dostal o tisícovku víc a neřešil to
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teda byla na kase zaúčtována tak 10minut a pak už jsem jela sama. Ale ta zodpovědnost za prachy je blbá no.
- Citovat
- Upravit
Hele nedej se. Šéfová si taky může chtít vydělat litr na tobě
Tohle se mi stalo taky, ale šlo o mnohem větší částku. Byla jsem nová, mladá, hloupá. Lidi jsou svině. Já bych nic neplatila. A už bych tam asi ani nešla
teda pokud si svoji chyby nejsi vědoma.