Práce na kase, problém

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Štofik
16.7.21 09:22
@Anonymní píše:
@kateka.1 Šéfová našla účet zmačkaný v koši, který jsem tam vyhodila, když jsem brala pokladnu a podle něj je nějak jasné, že ten problém nastal, když jsem na kase byla já. Kvůli toho se s ní ani hádat nebudu, ale šlo mi o to, že měla celý den stát na kase za mnou a neodcházet z prodejny, když jsem tam byla druhý den. Navíc na 99% nemám podepsanou hmotnou odpovědnost a ona mi řekla, ať na příští směnu nastoupím s penězi a zaplatím to. :,( Takže až tam příjdu tak se ujistím, zda tu odpovědnost mám a nějak to vykomunikuju, ale asi to bude dost nepříjemné.. je mi z toho na nic

Hele nedej se. Šéfová si taky může chtít vydělat litr na tobě :roll: Tohle se mi stalo taky, ale šlo o mnohem větší částku. Byla jsem nová, mladá, hloupá. Lidi jsou svině. Já bych nic neplatila. A už bych tam asi ani nešla :lol: teda pokud si svoji chyby nejsi vědoma. :think:

• Citovat
  • Upravit
64968
16.7.21 09:24
@holka_z_hor píše:
Hele nedej se. Šéfová si taky může chtít vydělat litr na tobě :roll: Tohle se mi stalo taky, ale šlo o mnohem větší částku. Byla jsem nová, mladá, hloupá. Lidi jsou svině. Já bych nic neplatila. A už bych tam asi ani nešla :lol: teda pokud si svoji chyby nejsi vědoma. :think:

viděla jsi tu účtenku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
16.7.21 09:26
@Anonymní píše:
@Markéta188 na kase podepsaná nejsem, ale šéfová našla účet, kterým dokazuje, že to byla má chyba

to je sice hezké, ale neplatila bych nic. Od toho tam byl dozor, že šel kouřit, není tvoje chyba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
16.7.21 09:31
@vokishka píše:
viděla jsi tu účtenku?

Já? Kterou?

• Citovat
  • Upravit
3990
16.7.21 09:34

Stalo se mi něco podobného, když jsem hodně let zpět brigadnicila. Nákup stal třeba 1756,pan platil dvoulitrem a já byla tak zblbla a vynervovana ( byl to druhý nákup, co jsem markovala), že jsem mu těch 1756 vrátila… Ale proto tam byla hlavní pokladní, co mi stala za zadkem a hned mě opravila. Plus pán se tedy také bránil. Ale to se prostě stane, proto musíš být pod dozorem.

Za mě je vina na straně dozoru.

Příspěvek upraven 16.07.21 v 09:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64968
16.7.21 09:34
@holka_z_hor píše:
Já? Kterou?

vždyt ji sem zakladatelka dala. Špatně to zadala, ta tisícovka tam lítá, není to výmysl šéfové. Je jen otázka, kdo to zaplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
16.7.21 09:36
@vokishka píše:
vždyt ji sem zakladatelka dala. Špatně to zadala, ta tisícovka tam lítá, není to výmysl šéfové. Je jen otázka, kdo to zaplatí.

Neviděla, už tu není. Takže to je slečny vina?

• Citovat
  • Upravit
64968
16.7.21 09:40
@holka_z_hor píše:
Neviděla, už tu není. Takže to je slečny vina?

Ano, zákazník platil zhruba 1200 a ona zadala na kase, že jí dal 3200 a na to mu vrátila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.21 09:44

@holka_z_hor já si myslím, že to byla má chyba. Jde mi o to, že za mnou nikdo nestál v zaučení a že nemám podepsanou hmotku

• Citovat
  • Upravit
Štofik
@vokishka píše:
Ano, zákazník platil zhruba 1200 a ona zadala na kase, že jí dal 3200 a na to mu vrátila.

A tolik je teda nedal ju? Dal jí 2200?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

@holka_z_hor tak nějak to asi bylo

• Citovat
  • Upravit
64968
16.7.21 09:45
@holka_z_hor píše:
A tolik je teda nedal ju? Dal jí 2200?

asi jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
16.7.21 09:45
@Anonymní píše:
@holka_z_hor já si myslím, že to byla má chyba. Jde mi o to, že za mnou nikdo nestál v zaučení a že nemám podepsanou hmotku

No tak pokud víš že to je tvoje chyba tak bych to zaplatila. Když to platit nebudeš tak se můžeš s brigádou asi rozloučit. :think:

• Citovat
  • Upravit
64968
16.7.21 09:46

Ale ten zákazník byl teda docela nesolidní, když dostal o tisícovku víc a neřešil to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
16.7.21 09:47

Já teda byla na kase zaúčtována tak 10minut a pak už jsem jela sama. Ale ta zodpovědnost za prachy je blbá no.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat