Práce na mateřské dovolené

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
315
21.2.23 12:44

Práce na mateřské dovolené

Předem říkám, že nejsem na ničí straně, ale zajímalo by mě, jak to tedy je. Perkausová se vrací do práce, 3 měsíce po porodu. To se může, ke stejnému zaměstnavateli? Myslela jsem, že během mateřské se u stejného zaměstnavatele dělat nesmí…a vzhledem k tomu, že už moderovala na Vánoce, kdy byla asi ještě v šestinedělí, tak nad tím přemýšlím, jestli je Moše takto rychle vrátit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3792
21.2.23 12:46

Samozřejmě, že může pracovat. To si myslíš, že porodit dítě, je jako zavřít někoho do vězení? :roll: akorát nebude pobírat mateřskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
21.2.23 12:51

@Tony02 samozřejmě, ze muže. Akorat na jinou smlouvu, ne na tu, na kterou pobírá mateřskou. Taky jsem to tak měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
21.2.23 12:52
@Sisika9 píše:
Samozřejmě, že může pracovat. To si myslíš, že porodit dítě, je jako zavřít někoho do vězení? :roll: akorát nebude pobírat mateřskou.

Ale bude pobírat :roll: bude mít akorat jinou smlouvu dočasně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
21.2.23 12:53

@Tony02 jinak dost pochybuji, ze je vůbec v zamestnaneckem poměru. V těchto sférách je běžnější spolupráce na IČO…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
21.2.23 12:58

Jseš naprosto mimo realitu. Nepátrej je to na tebe moc složité.

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
21.2.23 12:59

Ale pro jistotu na ní podej třestní oznámení.. pro klid své duše.

• Citovat
  • Upravit
35605
21.2.23 13:03

Ano, může ale na jinou smlouvu. Dokonce to tak může udělat i otec dítěte po šestinedělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
21.2.23 13:08

Taky jsem sla poprve do prace 3 mesice po porodu, ani by me nenapadlo to u nekoho resit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
21.2.23 13:15

Děkuji všem, kteří odpověděli normálně.
Pro ty ostatní, jasně, řeším to, nahlásím to, asi se velice nudím. Moje věc. Toto fórum směřuje díky určitým uživatelům " zajímavým směrem". Člověk aby se pomalu bál zeptat na něco, co ho zajímá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
21.2.23 13:16

@neila děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
21.2.23 13:16

@JancaS84 děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101534
21.2.23 13:33
@Tony02 píše:
Děkuji všem, kteří odpověděli normálně.
Pro ty ostatní, jasně, řeším to, nahlásím to, asi se velice nudím. Moje věc. Toto fórum směřuje díky určitým uživatelům " zajímavým směrem". Člověk aby se pomalu bál zeptat na něco, co ho zajímá…

No, pokud z té otázky nebude křičet „jaktože ona může pracovat co zase obešla“, tak i ty odpovědi budou jiné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat