Práce na mateřské dovolené
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Práce na mateřské dovolené
Předem říkám, že nejsem na ničí straně, ale zajímalo by mě, jak to tedy je. Perkausová se vrací do práce, 3 měsíce po porodu. To se může, ke stejnému zaměstnavateli? Myslela jsem, že během mateřské se u stejného zaměstnavatele dělat nesmí…a vzhledem k tomu, že už moderovala na Vánoce, kdy byla asi ještě v šestinedělí, tak nad tím přemýšlím, jestli je Moše takto rychle vrátit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Samozřejmě, že může pracovat. To si myslíš, že porodit dítě, je jako zavřít někoho do vězení?
akorát nebude pobírat mateřskou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tony02 samozřejmě, ze muže. Akorat na jinou smlouvu, ne na tu, na kterou pobírá mateřskou. Taky jsem to tak měla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sisika9 píše:
Samozřejmě, že může pracovat. To si myslíš, že porodit dítě, je jako zavřít někoho do vězení?akorát nebude pobírat mateřskou.
Ale bude pobírat
bude mít akorat jinou smlouvu dočasně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tony02 jinak dost pochybuji, ze je vůbec v zamestnaneckem poměru. V těchto sférách je běžnější spolupráce na IČO…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jseš naprosto mimo realitu. Nepátrej je to na tebe moc složité.
- Citovat
- Upravit
Ale pro jistotu na ní podej třestní oznámení.. pro klid své duše.
- Citovat
- Upravit
Ano, může ale na jinou smlouvu. Dokonce to tak může udělat i otec dítěte po šestinedělí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem sla poprve do prace 3 mesice po porodu, ani by me nenapadlo to u nekoho resit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji všem, kteří odpověděli normálně.
Pro ty ostatní, jasně, řeším to, nahlásím to, asi se velice nudím. Moje věc. Toto fórum směřuje díky určitým uživatelům " zajímavým směrem". Člověk aby se pomalu bál zeptat na něco, co ho zajímá…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tony02 píše:
Děkuji všem, kteří odpověděli normálně.
Pro ty ostatní, jasně, řeším to, nahlásím to, asi se velice nudím. Moje věc. Toto fórum směřuje díky určitým uživatelům " zajímavým směrem". Člověk aby se pomalu bál zeptat na něco, co ho zajímá…
No, pokud z té otázky nebude křičet „jaktože ona může pracovat co zase obešla“, tak i ty odpovědi budou jiné…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit