Práce na rodičáku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
152
7.1.13 17:50

Práce na rodičaku

Zdravím holky mám dotaz nevíte o nějáké práci na doma??? Sem na rodičáku s holkou a ji jí jen necelých 9 měsicu nemám možnost hlídání takže normální brigada zatím není možná. Chtěla bych nějáké to skládání krabiček nebo tak něco jsem z Prahy… pomozte prosím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101514
7.1.13 17:55

Zázraky na počkání tu nikdo neumí… prací na doma jsou defacto jen 2 druhy:

• děláš z domova pro svého zaměstnavatele
  • děláš na sebe něco co umíš, ať už je to účetnictví, pečení dortů, žehlení prádla, zakázkové šití, nějaká ruční výroba a prodej…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
7.1.13 18:05

To vim že žadný zazraky nebudou :) ale znama rikala ze je moznost nejaky brigady jaky si skladani kraabicek a vkladani do nich snad barvi na vajicka nebo co je to snad 50 haliru za jednu karbičku =) achanim neco takoveho ja sem otehotnela po skole takze preci sem nemela a nemam :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
7.1.13 18:11

Tak at ti kamaradka rekne, kde to sehnala… Protoze jinak nic podobne nekvalifikovaneho urcite nesezenes… Bud si neco vymyslis sama( treba peceni dortu na zakazku, uklid, zehleni apod.), nebo hledej v inzeratech v okoli… Tady sezenes velmi tezko, takovych, co hledaji jsou mraky a nekvalifikovane prace na doma, malo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
7.1.13 18:14

Melo by by t i nejaky lepeni obalek a tak ne??? ja se jen ptam jestli nekdo o necem nevi =) já a peceni nejde mod dohromady… a uklizeni by slo ale nemam to hlidani abych mola jit uklizet :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
7.4.13 19:23

Ahoj. Přemýšlím, že bych šla příští rok pracovat. Mám 3-letou variantu rodičáku. Příští rok budou malý 2 roky. Přijdu o rodičák? Někdo říká, že ano, někdo, že se to od ledna změnilo, další, že nemůžu dělat krátký a dlouhý týden, nebo že by malá musela do školky jenom na pár hodin. Bude v soukromý školce. Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
7.4.13 19:49

O rodičák nepřijdeš, je to teď změna, ve školce může být celodenně, od těch dvou let, pokud vím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
7.4.13 19:50

@janica252 Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
7.4.13 19:54

Mám starou variantu na 3 roky, pracuju od podzimu, o nic jsem nepřišla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
7.4.13 19:58

Chtěla bych se zeptat, na kolik dní měsíčně můžu dát malou do školky, když jsem na rodičovskou nastupovala ještě postaru - dalo se volit 2 nebo 3 nebo 4 roky, částka ne. Abych nepřišla o rodičák, když chceme zkusit 2 dopoledne týdně na adaptaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
7.4.13 19:59

@Aknyt od 2 let dítěte je to neomezené, je to novinka od prosince 2012.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
7.4.13 20:00

@micelinka Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie