Práce na rodičáku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Práce na rodičaku
Zdravím holky mám dotaz nevíte o nějáké práci na doma??? Sem na rodičáku s holkou a ji jí jen necelých 9 měsicu nemám možnost hlídání takže normální brigada zatím není možná. Chtěla bych nějáké to skládání krabiček nebo tak něco jsem z Prahy… pomozte prosím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zázraky na počkání tu nikdo neumí… prací na doma jsou defacto jen 2 druhy:
- děláš z domova pro svého zaměstnavatele
- děláš na sebe něco co umíš, ať už je to účetnictví, pečení dortů, žehlení prádla, zakázkové šití, nějaká ruční výroba a prodej…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To vim že žadný zazraky nebudou
ale znama rikala ze je moznost nejaky brigady jaky si skladani kraabicek a vkladani do nich snad barvi na vajicka nebo co je to snad 50 haliru za jednu karbičku =) achanim neco takoveho ja sem otehotnela po skole takze preci sem nemela a nemam :/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak at ti kamaradka rekne, kde to sehnala… Protoze jinak nic podobne nekvalifikovaneho urcite nesezenes… Bud si neco vymyslis sama( treba peceni dortu na zakazku, uklid, zehleni apod.), nebo hledej v inzeratech v okoli… Tady sezenes velmi tezko, takovych, co hledaji jsou mraky a nekvalifikovane prace na doma, malo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Melo by by t i nejaky lepeni obalek a tak ne??? ja se jen ptam jestli nekdo o necem nevi =) já a peceni nejde mod dohromady… a uklizeni by slo ale nemam to hlidani abych mola jit uklizet :/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. Přemýšlím, že bych šla příští rok pracovat. Mám 3-letou variantu rodičáku. Příští rok budou malý 2 roky. Přijdu o rodičák? Někdo říká, že ano, někdo, že se to od ledna změnilo, další, že nemůžu dělat krátký a dlouhý týden, nebo že by malá musela do školky jenom na pár hodin. Bude v soukromý školce. Děkuji za rady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
O rodičák nepřijdeš, je to teď změna, ve školce může být celodenně, od těch dvou let, pokud vím…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám starou variantu na 3 roky, pracuju od podzimu, o nic jsem nepřišla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chtěla bych se zeptat, na kolik dní měsíčně můžu dát malou do školky, když jsem na rodičovskou nastupovala ještě postaru - dalo se volit 2 nebo 3 nebo 4 roky, částka ne. Abych nepřišla o rodičák, když chceme zkusit 2 dopoledne týdně na adaptaci…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aknyt od 2 let dítěte je to neomezené, je to novinka od prosince 2012.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit