Práce nepráce přes agenturu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Práce neprace přez agenturu
Dobrý den,
Jsem zaměstnána přez agenturu neboť jsem přez ne nastoupila do jednoho zaměstnání. Byla jsem tam jen jednu směnu kdy se dozvěděli že nemají tolik práce. Takže teď jsem doma a bez práce s platnou pracovní smlouvou od agentury.
A má otázka je mám nárok na nějaké peníze nebo jsem doma jen tak zadarmo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Ruz551 píše:
Dobrý den,
Jsem zaměstnána přez agenturu neboť jsem přez ne nastoupila do jednoho zaměstnání. Byla jsem tam jen jednu směnu kdy se dozvěděli že nemají tolik práce. Takže teď jsem doma a bez práce s platnou pracovní smlouvou od agentury.
Proč si nezavoláš na tu agenturu? A ty jsi podepisovala smlouvu, bez znalosti podmínek, toho co podepisuješ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ruz551 píše:
Dobrý den,
co píšou ve smlouvě?
- Citovat
- Upravit
@Roxy ivka píše:
Proč si nezavoláš na tu agenturu? A ty jsi podepisovala smlouvu, bez znalosti podmínek, toho co podepisuješ?
Ano podepisovala a to v elektronické podobě. Tudíž jsem neměla si něco přečíst. A ta komunikace s nima je na bodu mrazu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinL45 píše:
co píšou ve smlouvě?
To nevím nějak tomu moc nerozumím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A vy nemáte kopii smlouvy? Ani V emailu? Nebo vy jste opravdu podepsala něco co jste ani neviděla? V tom případě asi vaše hloupost
Tak zajděte do agentury osobně nebo volejte a nenechte se odbýt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ruz551 píše:
Ano podepisovala a to v elektronické podobě. Tudíž jsem neměla si něco přečíst. A ta komunikace s nima je na bodu mrazu.
Ať už na papíře, nebo v elektronické podobě, pořád má smlouva text a podmínky. Pokud podepisuješ smlouvy na slepo, není ti pomoci a dříve nebo později narazíš. Pokud agentura nekomunikuje, tak pochybuju, že nějaké peníze dostaneš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@shagga píše:
A vy nemáte kopii smlouvy? Ani V emailu? Nebo vy jste opravdu podepsala něco co jste ani neviděla? V tom případě asi vaše hloupostTak zajděte do agentury osobně nebo volejte a nenechte se odbýt.
Smlouvu mi dali ale už mnou podepsanou neboť jsme ji podepsali elektronický a přečíst nám ji nedali. Slíbili že nám najdou práci jinou. Ale nikdo nevíme za jak dlouho…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ruz551 píše:
To nevím nějak tomu moc nerozumím
a tohle má volební právo:)
- Citovat
- Upravit
Podle mě je práce přes agenturu přímá cesta do pekla ( nebo aspoň na pracák). To je vhodné tak maximálně na sezónní práce nebo pro někoho, kdo hledá brigádu nebo krátkodobou práci. Jsou to většinou velmi neseriózní slibotechny. Pokud to půjde, najdi si solidní práci sama za sebe a kašli na zprostředkovatele. Pokud ti neumožnili ani přečíst si pracovní smlouvu, což je úplný základ, tak bych s nimi okamžitě skončila.(To, že jsi měla trvat na tom, aby ti jí dali přečíst předtím, než ji podepíšeš, pominu).Já jen abys tady pak za pár měsíců nepsala, že jsi nedostala výplatu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Buba mara No, mnohdy je to jediná cesta, jak se dostat do nekterych firem… Myslim na " obyčejne" pozice. Ale chce to seriózní agenturu, o rom žádná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinL45 píše:
a tohle má volební právo:)
Bohužel, stačilo mi to „přez“ a dál nebylo co řešit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ruz551 píše:
Takže ty běžně podepisujes věci, které jsi neviděla a nečetla? No to jsi úplná pí… a máš přesně to co je s tím spojený. Nebudu radit někomu, kdo není schopný zvládnout čtení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus pracovat pres normalni legalni agenturu, pak se ti nestane, ze prestanou komunikovat. klidně mi napiš, pres jakou a kde delas, do soukrome zpravy, treba ti budu moct poradit/pomoct ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit