Životopis po mateřské

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
13.2.24 21:42

Životopis po mateřské

Ahoj budu si teď po mateřské aktualizovat životopis. Chci se zeptat, uvádíte všechny zaměstnáni i ty které s danou profesí nesouvisí? Příklad dělala jsem zdr. sestru a teď se hlásím na místo vychovatelky ( mám obě školy). Na jednu stranu přemýšlím, že asi určitě, aby věděli na druhou jsem mladá a dělala jsem sestru je půl roku :nevim:
Plus uvádíte i brigády které souvisí? Napřiklad když bych nedostala místo vychovatelky a hlásila se do nějakého domova. Říkam si, jestli mám uvést brigády. Byli to docela zajímavé místa jako psychiatrie, postižení, senioři a taaak ale vše tak 3m jen. Díky moc. Koukala jsem na net a dávají tam lidé i svoji fotku. To myslím není nutné ne? :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9001
13.2.24 22:08

Ty brigády bych nerozepisovala. Pokud jsi všude vydržela jen čtvrt roku, tak by to nevypadalo dobře. Maximálně bych tam napsala nějakou ze stejného typu zařízení kam se budeš případně hlásit, ať tam máš zkušenost z té oblasti. Zaměstnání na HPP bych uvedla všechny. Zrovna u vychovatelky bude zdravotní sestra vypadat dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
822
13.2.24 22:08

Většinou se uvádí předně související zkušenosti, pokus žádné nemáš, tak je určitě lepší uvést i zkušenosti s prací „mimo obor“.
Navíc tvoje profese spolu celkem souvisí, tak bych v tom neviděla problém. Uvedla bych i brigády, lepší krátká zkušenost, než žádná. Počítám, že to byly brigády při škole / o prázdninách, tam se tak nějak počítá s tím, že člověk často mění místo.
Fotka nutná není. Pokud se hlásí člověk do mezinárodního korporátu, tak je lepší ji ani nedávat. Nicméně pokud se hlásíš do menšího kolektivu, což bude nejspíš tvůj případ, tak bych ji určitě přiložila. Lidem hodně záleží na tom, s kým budou pracovat a chtě nechtě první vizuální dojem je dost důležitý. Dokonce jsem slyšela z více míst o tom, že životopisy bez fotky rovnou hází do koše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrg
545
13.2.24 22:39

Fotku jsem nikdy nedávala, nedokážu posoudit :nevim: ale nikdy jsem se nehlásila na nějaké reprezentativní místo. Vzhledem k tomu, že tvé brigády stále souvisí s oborem, tak bych je dala. Třeba až na konec životopisu jen dát odrážku brigádně a vypsat to tam. Bez časového údaje. Pokud je to zaujme, zeptají se na to více při pohovoru. Navíc je to brigáda, tam se předpokládá kratší časový údaj
U vychovatelky bych určitě uvedla i tu zdravotní sestru, tam je to jasné pozitivum a budeš mít plus oproti jiným zájemcům
Jinak vždy trochu upravím CV podle toho kam ho zasílám. A zdůrazním (více rozepíšu) údaje, u kterých si myslím, že by mohli udělat dobrý dojem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
13.2.24 22:45

Fotku dávám, přijde mi to lepší a lépe si konkrétního člověka představí. Brigády spíše ano, zaměstnání vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19784
14.2.24 06:10

Bílá místa v kariéře nevypadají dobře, takže uvádět celý profesní životopis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
14.2.24 06:43

Zdr. sestru urcite, v casove posloupnosti, brigady jen vypsat bez casoveho udaje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21509
14.2.24 07:33

Práce dej všechny a brigády výčtem. Fotka je na tvém uvážení. Pro mě třeba zásadní není, protože beru, že fotoaparát zkresluje. Pro pozvání na pohovor u mě primárně rozhoduje obsah životopisu a motivační/průvodní dopis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
14.2.24 08:33

Pokud tam ta zaměstnání neuvedete, stejně se vás zeptají, co jste v té době dělala, protože tam bude časová díra.
Vždycky je lepší nelhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.24 14:52

Ještě bych měla jeden dotaz. Jak tam mám zapsat, že jsem byla v práci od treba 26.7. 2018 a do jeste nevim protoze musim dat vypoved teprve. Vracet se nechci, ale mam jeste cas a vypoved jsem jeste nepodala kazdopadne zivotopis uz si psat chci a pomalu rozesilat. Nevim ale jak to tam zapsat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
822
15.2.24 15:54

Prostě napiš 2018-2024 nebo 2018 - současnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
15.2.24 17:18

Fotka je lepsi, alespon pro me, na pozdeji prirazeni kandidata a dojmu z nej k zivotopisu. I kdyz si na zivotopis pisu poznamky.
Brigady vypsat,
Materskou/rd nutne nepsat, pokud trva smlouva. Zamestnani " do ted" nebo „soucasnost“.
O platu mluvit v hrubem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat