Nová práce a parkování
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Nová práce a parkování
Ahoj ![]()
Dostala jsem práci na Dejvicích a budu jezdit z vesnice kousek od Slaného. Existuje nějaké místo na Dejvicích, kde se dá parkovat zadarmo? Dávat několik tisíc za parkování mi přijde jako blbost. Jezdit MHD, když mám auto mi přijde taky jako blbost. U čvut jsou všude modré zóny. Ještě mě napadl Veleslavín, ale to bude všude placené. Při nejhorším OC Šestka, ale to už pak zase pojedu s přestupem ![]()
Nemáte nějaké tipy? ![]()
Za tu práci jsem moc ráda a měnit ji nechci.
Děkuji:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jo, parkovani je zasadni cast prazskyho pekla. Na takovym miste asi zadara parkovani nenajdes. Nejlevnejsi bude naky p+r parkoviste, v Holesovicich platim kilo denne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Calumet píše:
Ahoj
Dostala jsem práci na Dejvicích a budu jezdit z vesnice kousek od Slaného. Existuje nějaké místo na Dejvicích, kde se dá parkovat zadarmo? Dávat několik tisíc za parkování mi přijde jako blbost. Jezdit MHD, když mám auto mi přijde taky jako blbost. U čvut jsou všude modré zóny. Ještě mě napadl Veleslavín, ale to bude všude placené. Při nejhorším OC Šestka, ale to už pak zase pojedu s přestupem
Nemáte nějaké tipy?
Buď budeš platit, nebo se nacestuješ MHD.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Calumet píše:
Ahoj
Dostala jsem práci na Dejvicích a budu jezdit z vesnice kousek od Slaného. Existuje nějaké místo na Dejvicích, kde se dá parkovat zadarmo? Dávat několik tisíc za parkování mi přijde jako blbost. Jezdit MHD, když mám auto mi přijde taky jako blbost. U čvut jsou všude modré zóny. Ještě mě napadl Veleslavín, ale to bude všude placené. Při nejhorším OC Šestka, ale to už pak zase pojedu s přestupem
Nemáte nějaké tipy?
Ne v Dejvicích taková místa nejsou, naopak Praha 6 parkování zdražila
https://zdopravy.cz/…adni-189870/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Twl
ze Slaného ti jezdí na Veleslavín autobus ráno častěji, než 1× za deset minut
Díky bohu, že tam opravdu není kde zdarma parkovat, pro lidi s takovými nápady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Annonymní_007 píše:
Twlze Slaného ti jezdí na Veleslavín autobus ráno častěji, než 1× za deset minut
Díky bohu, že tam opravdu není kde zdarma parkovat, pro lidi s takovými nápady
a proto tam jsou všude zony, právě aby tam neparkovali lidé s takovýmí nápady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V NTK se dá za 2300 měsíčně. Ale trošku nechápu, když bus ze Slaného jede na Veleslavín půl hoďky. Tak krátkou cestu do práce má i málo kdo v samotné Praze…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jezdit MHD, když mám auto, mi přijde jako blbost
Věř, že většina lidí, co jezdí po Praze MHD, má doma auto. A k němu rozum.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Parkovat v Dejvicích zadarmo, to je jako vtip? Stedočeši a vlasně všichni nerezidenti P6 jsou pakáž a je potřeba je vystrnadit a prej parkovat zadarmo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Dejvicích, ne na Dejvicích ![]()
Je pár míst, kde se zaparkovat dá, ale není na to moc spoleh, pod hradem např, pokud to už nezatrhli. Ale je to fakt otravné, Dejvice jsou plné aut, když to jde jinak, je to podle mě sobecké autem jezdit.
- Citovat
- Upravit
Tak rekni zaměstnavateli, ať ti vyhradi parkovací místo na svém pozemku, ne? Takhle to v Praze bývá. Tedy pokud mas odpovídající pozici
jinak budeš muset holt dojizdet MHD nebo si ho hledat sama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych jezdila mhd. Budeš to mít jednodušší. Nejde jen o parkování, ale taky o provoz.
A nepomůže ti jet ani před 7.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Calumet píše:
Ahoj
Nemáte nějaké tipy?
A proč? Ty snad bydlíš zdarma, že se divis, že “bydleni” pro auto zdarma není?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit