Nová práce a parkování
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Tichošlápek A jezdím i na Břevnov, Kačerov či na Petřiny, ale do Dejvic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lapagerie píše:
@Tichošlápek A jezdím i na Břevnov, Kačerov či na Petřiny, ale do Dejvic
Taky tak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lapagerie píše:
@Tichošlápek A jezdím i na Břevnov, Kačerov či na Petřiny, ale do Dejvic
Já do Břevnova, do Dejvic, na Kačerov a na Petřiny. A samozřejmě na Kladno. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja teda po 20 letech v Bubenci, 5 letech v Dejvicich a muzi cizinci co vsechno komoli slysim na Dejvice prvne 😅 ale to je asi to posledni, proste auta vsude, strasny hnuj. Zrovna vcera jsem se rozcilovala, ze misto byvale smycky na Podbabe je jen jedno velke parkoviste. Snad alespon placene ![]()
- Citovat
- Upravit
To by se mi tak chtelo placat se kazde rano autem v kolone.
Do busu sednu a spim.
Uz jsi to nekdy jela?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kolicek95 píše:
Já vím, ale nepovím. Jen jeď hezky autobusem
Ano já už taky vim, kdo hledá najde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Calumet píše:
Ano já už taky vim, kdo hledá najde
A kdyz ti to nekdo obsadi, tak budes delat co? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Calumet píše:
Ano já už taky vim, kdo hledá najde
Hele ale fakt mi to vysvetli, protože já to fakt nechápu.
lítacka by tě vyšla na 60 kc/pracovní den, za benzin dáš tak 160. V buse si můžeš v klidu číst, odpočívat… v autě budeš akorát vystresovaná z poskakování v koloně, nebo ve vlaku se vyhneš zácpě úplně. Navíc řešit to parkování, kdy stejne budeš muset jit jeste kus do te prace… za mě může takto dobrovolně jezdit jen masochista ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Někdo bere jízdu autem jako sociální status
Měla jsem šéfa, co by v životě nejel sockou, takže jezdil přes hodinu autem to, co já dala metrem za dvacet minut. No, možná se cítil společenský na výši, že nemusel jezdit s plebsem MHD
Což teda furt nic není proti bývalé kolegyní, co vzdychala, na kolik jí (přes den) vyšel taxík na trase, co byla pět stanic metrem bez přestupu
Nojo, těžkej život mají někteří lidé. Protože se rozhodli si ho těžký udělat. Líto mi jich není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PaníBovaryová píše:
A kdyz ti to nekdo obsadi, tak budes delat co?
Mám těch míst víc:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Annonymní_007 píše:
Hele ale fakt mi to vysvetli, protože já to fakt nechápu.lítacka by tě vyšla na 60 kc/pracovní den, za benzin dáš tak 160. V buse si můžeš v klidu číst, odpočívat… v autě budeš akorát vystresovaná z poskakování v koloně, nebo ve vlaku se vyhneš zácpě úplně. Navíc řešit to parkování, kdy stejne budeš muset jit jeste kus do te prace… za mě může takto dobrovolně jezdit jen masochista
Já v autě vystresovaná nejsem
Pokud tebe auto stresuje jezdi MHD ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No madam přece dostala práci NA Dejvicích, tak tam nebude jezdit mastnou tyčí nebo sockou to dá rozum…
![]()
- Citovat
- Upravit