Nová práce a parkování
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Tichošlápek píše:
Tak si zakrouzi a když ani to nezabere, tak holt placené. Osobně nechápu - dojizdela jsem do Prahy roky a autem po ranu je to loterie, zda zustanes někde viset nebo chytnes volné místo dva kilaky od práce. Asi ten adrenalin někoho láká
Já taky odjížděla autem, ale v práci jsem měla v podzemní garáži svoje místo, takže jsem nemusela řešit. Ale na blind spoléhat je kravina. Ještě že Slaného, kde jede jeden bus za druhým.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aiwwa píše:
Já taky odjížděla autem, ale v práci jsem měla v podzemní garáži svoje místo, takže jsem nemusela řešit. Ale na blind spoléhat je kravina. Ještě že Slaného, kde jede jeden bus za druhým.
Tohle ale právě není na blind
Chápu, že je těžké to pochopit, když je člověk nepřející.
Já už svůj problém vyřešila, tak opouštím diskuzi. Mějte se tu krásně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Calumet píše:
Tohle ale právě není na blindChápu, že je těžké to pochopit, když je člověk nepřející.
Já už svůj problém vyřešila, tak opouštím diskuzi. Mějte se tu krásně
Já jsem nepřející? Ty chudinko. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Všichni jsme nepřející, přeci. A beztak většina z nás auto ani nemá nebo aspoň neumí pořádně parkovat. A zavidime práci na Dejvicích.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hlavne bych jeste jednou pripomnela, ze je to neskutecne arogantni vuci nam, co tu zijeme
ale to je boj s vetrnymi mlyny… 🙈
- Citovat
- Upravit
@anicka_roz píše:
Hlavne bych jeste jednou pripomnela, ze je to neskutecne arogantni vuci nam, co tu zijemeale to je boj s vetrnymi mlyny… 🙈
Na Praze 6 vyhrala volby ODS. Coz je typicka automobilova strana. Takze to tam asi chcete
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PaníBovaryová píše:
Na Praze 6 vyhrala volby ODS. Coz je typicka automobilova strana. Takze to tam asi chcete![]()
Co tam chtějí? Stovky aut od dojizdejicich? Vždyť to vidíš ti aroganci zakladatelky, ona prostě pojede autem a pak zaparkuje někomu před vjezdem nebo u plotu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aiwwa píše:
Co tam chtějí? Stovky aut od dojizdejicich? Vždyť to vidíš ti aroganci zakladatelky, ona prostě pojede autem a pak zaparkuje někomu před vjezdem nebo u plotu.
ale vesničanka od Slaného dostala práci na Dejvicích
, taky má auto, tak ji to musíme závidět…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PaníBovaryová tak to je jeste dalsi kapitola, ze to tu jde do kopru, ale zrovna proti najezdum aut odjinud ods celkem bojuje, ne? Nevim, ja neridim, nesleduju to se priznam, jen sleduju, ze je tu aut jak viteco 😅 teda priznam se, ze auto mame a nejezdime s nim, takze taky stoji a zabira misto, hyzdi ulici, ale zijeme tu a mame alespon jenom jedno, parkovali jsme v nem kocarek, jinak jsme to bohuzel nevymysleli no ![]()
PS bylo to par mesicu a lechtalo me to na mozku, ted jsme se prestehovali jinam a toto obdobi skoncilo ![]()
- Citovat
- Upravit
@anicka_roz píše:
@PaníBovaryová tak to je jeste dalsi kapitola, ze to tu jde do kopru, ale zrovna proti najezdum aut odjinud ods celkem bojuje, ne? Nevim, ja neridim, nesleduju to se priznam, jen sleduju, ze je tu aut jak viteco 😅 teda priznam se, ze auto mame a nejezdime s nim, takze taky stoji a zabira misto, hyzdi ulici, ale zijeme tu a mame alespon jenom jedno, parkovali jsme v nem kocarek, jinak jsme to bohuzel nevymysleli noPS bylo to par mesicu a lechtalo me to na mozku, ted jsme se prestehovali jinam a toto obdobi skoncilo
Ne
jezdit autem je prý lidské právo. (jejich twitter)
Samozřejmě, že aut je tam jak nasraných a úplně zbytečně od lidí, co jsou pohodlní, nebo mají utkvělou představu, že jízdou v autě jsou „lepší“ než ti, co jedou MHD jak tady zakladatelka diskuze.
Jenom nechápu, kde berou nervy na to, aby se denně spoléhali, že jim stejně smýšlející neobsadí těch pár neplacených míst.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit