Dozory asistent pedagoga

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.2.24 16:33

Dozory asistent pedagoga

Dobrý den. Chtel bych se zeptat, kolik dozorů máte jako AP na druhém stupni. Já 7, takže mi to pokryje celou nepřímou cinnost. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
64931
11.2.24 16:38
@Anonymní píše:
Dobrý den. Chtel bych se zeptat, kolik dozorů máte jako AP na druhém stupni. Já 7, takže mi to pokryje celou nepřímou cinnost. Děkuji

to myslíš ty desetiminutové přestávky? Ty nejsou nepřímá činnost, asistentům se počítají hodiny 60m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.24 16:49

To úplně není pravda, v zákoně není stanoveno, zda mají AP 60 ebo 45 min. Navíc my máme ráno dozory i 20 min proto se ptám.

• Citovat
  • Upravit
64931
11.2.24 16:52
@Anonymní píše:
To úplně není pravda, v zákoně není stanoveno, zda mají AP 60 ebo 45 min. Navíc my máme ráno dozory i 20 min proto se ptám.

máme počítanou pracovní dobu klasicky, takže třeba 7.30 až 13.30. Nepřímá činnost je jen tehdy, pokud máš volnou hodinu. Jinak dozor třeba v 7.40, kdy se pouští, do 8, kdy začíná vyučování, není nepřímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64931
11.2.24 17:01

Škola může vycházet z tohoto
https://www.asistentpedagoga.cz/…a/dotaz/2029

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
11.2.24 17:17

Ten poslední rok jsem mívala denně dohled o každé malé přestávce. Jinak zástupkyně pro první stupeň dělala rozpis pro všechny učitelky a byla jsem tam léta zahrnuta. Jako jediná AP. Takže to vycházelo, že 1× týdně jsem otvírala školu dětem ráno a měla jsem tím pádem dohled v přízemí do zvonění a to samé ve stejný den o velké přestávce a druhý den jsem měla ráno a velkou přestávku horní patro dohled. Takhle se to střídalo. A malé přestávky byly pro třídní. Můj poslední rok asistence jsme tam byly dvě asistentky. Tak se vymyslelo, že denně do 11:50 každou malou přestávku asistentky. A ty velké denně vždy jedna třídní. Jsou tam dvě asistentky. A zůstalo to vlastně ta druhá verze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
11.2.24 17:25

Myslím, že toto má každá škola jinak. Měla jsem pracovní dobu od 8-12 AP. Když jsem ovšem měla ráno otvírat školu, tak jsem tam musela být na 7:30. Stejně jsem tak chodila vždy. Protože ráno se vykecává a mi to letos chybí :pankac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8627
11.2.24 17:37

To ma každá skola jinak asi. My jsme mini škola, dozory o přestávkách tu vůbec nejsou, není to potřeba vzhledem k velikosti a rozdělení prostoru. Psané dozory máme akorát v jídelně a při přechodu z jídelny do družiny. To já jako AP mám jednou týdně, druhá AP taky jednou, třetí vůbec (ale ta má zase dítko s psanou asistenci i na přestávky, takže defacto během dne přestávku nema). Zbytek dozoru mají rozděleny učitelé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24587
11.2.24 18:51

Naše asistentky mají pracovní dobu od 7.30 do 16.00 jako učitelé. Dohledy nad žáky si dělíme, u nás dole na I. stupni to vyjde na každého jednou týdně, což je ráno, pak zhruba tři, čtyři desetiminutové přestávky a jedna dvacetiminutová. Dohled nad žáky ale není nepřímá činnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.24 19:30
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat