Nová práce a parkování
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Calumet píše:
Já v autě vystresovaná nejsemPokud tebe auto stresuje jezdi MHD
Já právě (samozřejmě
) jezdím, a tak se tě právě ptám, co má za smysl jezdit tím autem? Je to dražší, třeba tě to nestresuje, ale minimálně musíš dávat bacha na provoz v busu můžeš třeba koukat na seriál, časově to vyjde šul-nul a ještě si ani nemůžeš dát po práci s kolegy pivo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Annonymní_007 píše:
Já právě (samozřejmě) jezdím, a tak se tě právě ptám, co má za smysl jezdit tím autem? Je to dražší, třeba tě to nestresuje, ale minimálně musíš dávat bacha na provoz v busu můžeš třeba koukat na seriál, časově to vyjde šul-nul a ještě si ani nemůžeš dát po práci s kolegy pivo
To řekni rovnou, že jezdíš MHD kvůli chlastu ![]()
Jezdit autem je rychlejší a pohodlnější, k tomu netřeba víc dodávat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Calumet píše:
Já v autě vystresovaná nejsemPokud tebe auto stresuje jezdi MHD
Nechápu tu potřebu se do mě navážet. Někdo jezdí autem někdo MHD, každého věc. Asi nějaká vlastní nespokojenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Calumet píše:
Nechápu tu potřebu se do mě navážet. Někdo jezdí autem někdo MHD, každého věc. Asi nějaká vlastní nespokojenost.
Slusna schiza
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Calumet píše:
Ty odpovídáš sama sobě? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aiwwa píše:
Ty odpovídáš sama sobě?
To byl překlik, odpověd byla na tento komentář: No madam přece dostala práci NA Dejvicích, tak tam nebude jezdit mastnou tyčí nebo sockou to dá rozum…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Calumet píše:
To byl překlik, odpověd byla na tento komentář: No madam přece dostala práci NA Dejvicích, tak tam nebude jezdit mastnou tyčí nebo sockou to dá rozum…![]()
Chapu pohodli auta, ale bude to pomalejsi a nakladnejsi. Ne vzdy najdes parking zdarma, takze budes platit, nebo krouzit po okoli, abys nasla a pak pujdes stejne kus pesky. A jezdit drive a drive, aby te nepredbehli ostatni venkovane.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tarena píše:
Chapu pohodli auta, ale bude to pomalejsi a nakladnejsi. Ne vzdy najdes parking zdarma, takze budes platit, nebo krouzit po okoli, abys nasla a pak pujdes stejne kus pesky. A jezdit drive a drive, aby te nepredbehli ostatni venkovane.
Typický negativistický přístup, všechno špatně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Buranům vjezd autem do Prahy pořádně zpoplatnit, aspoň dvě kila denně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Calumet píše:
Typický negativistický přístup, všechno špatně
Klasicke pros a cons ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Calumet píše:
To řekni rovnou, že jezdíš MHD kvůli chlastu
Jezdit autem je rychlejší a pohodlnější, k tomu netřeba víc dodávat.
Jasně, že je to rychlejší a pohodlnější, ale pak si v Dejvicích musíš parkování zaplatit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vetešnice píše:
Jasně, že je to rychlejší a pohodlnější, ale pak si v Dejvicích musíš parkování zaplatit.
Je pár míst kde ne, stačilo zapátrat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Calumet píše:
Je pár míst kde ne, stačilo zapátrat
A když tam bude obsazeno?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A kde teda parkují ostatní zaměstnanci?
Poradila bych se s nimi.
Já jezdím MHD, protože nemám řidičák a v Praze je to podle mě opravdu lepší než autem i když jsem teda rok bydlela ve čtvrti, kde to bylo bez řidičáku utrpení, ale takových moc není, většinou jezdí všechno všude a často, pokud si teda nenajdeš práci, která by zrovna byla na druhém konci Prahy s přestupy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aiwwa píše:
A když tam bude obsazeno?
Tak si zakrouzi a když ani to nezabere, tak holt placené. Osobně nechápu - dojizdela jsem do Prahy roky a autem po ranu je to loterie, zda zustanes někde viset nebo chytnes volné místo dva kilaky od práce. Asi ten adrenalin někoho láká ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit