Nová práce a parkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2447
18.2.24 18:10
@Calumet píše:
Já v autě vystresovaná nejsem :nevim: Pokud tebe auto stresuje jezdi MHD :nevim:

Já právě (samozřejmě :roll:) jezdím, a tak se tě právě ptám, co má za smysl jezdit tím autem? Je to dražší, třeba tě to nestresuje, ale minimálně musíš dávat bacha na provoz v busu můžeš třeba koukat na seriál, časově to vyjde šul-nul a ještě si ani nemůžeš dát po práci s kolegy pivo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
18.2.24 18:22
@Annonymní_007 píše:
Já právě (samozřejmě :roll:) jezdím, a tak se tě právě ptám, co má za smysl jezdit tím autem? Je to dražší, třeba tě to nestresuje, ale minimálně musíš dávat bacha na provoz v busu můžeš třeba koukat na seriál, časově to vyjde šul-nul a ještě si ani nemůžeš dát po práci s kolegy pivo :think:

To řekni rovnou, že jezdíš MHD kvůli chlastu :mrgreen:
Jezdit autem je rychlejší a pohodlnější, k tomu netřeba víc dodávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
18.2.24 18:25
@Calumet píše:
Já v autě vystresovaná nejsem :nevim: Pokud tebe auto stresuje jezdi MHD :nevim:

Nechápu tu potřebu se do mě navážet. Někdo jezdí autem někdo MHD, každého věc. Asi nějaká vlastní nespokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10886
18.2.24 18:29
@Calumet píše:
Nechápu tu potřebu se do mě navážet. Někdo jezdí autem někdo MHD, každého věc. Asi nějaká vlastní nespokojenost.

Slusna schiza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116238
18.2.24 18:31
@Calumet píše:

Ty odpovídáš sama sobě? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
18.2.24 18:33
@aiwwa píše:
Ty odpovídáš sama sobě? :P

To byl překlik, odpověd byla na tento komentář: No madam přece dostala práci NA Dejvicích, tak tam nebude jezdit mastnou tyčí nebo sockou to dá rozum… :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10886
18.2.24 18:36
@Calumet píše:
To byl překlik, odpověd byla na tento komentář: No madam přece dostala práci NA Dejvicích, tak tam nebude jezdit mastnou tyčí nebo sockou to dá rozum… :P :mrgreen:

Chapu pohodli auta, ale bude to pomalejsi a nakladnejsi. Ne vzdy najdes parking zdarma, takze budes platit, nebo krouzit po okoli, abys nasla a pak pujdes stejne kus pesky. A jezdit drive a drive, aby te nepredbehli ostatni venkovane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
18.2.24 18:40
@Tarena píše:
Chapu pohodli auta, ale bude to pomalejsi a nakladnejsi. Ne vzdy najdes parking zdarma, takze budes platit, nebo krouzit po okoli, abys nasla a pak pujdes stejne kus pesky. A jezdit drive a drive, aby te nepredbehli ostatni venkovane.

Typický negativistický přístup, všechno špatně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
18.2.24 18:41

Buranům vjezd autem do Prahy pořádně zpoplatnit, aspoň dvě kila denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10886
18.2.24 18:44
@Calumet píše:
Typický negativistický přístup, všechno špatně :(

Klasicke pros a cons :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
18.2.24 18:52
@Calumet píše:
To řekni rovnou, že jezdíš MHD kvůli chlastu :mrgreen:
Jezdit autem je rychlejší a pohodlnější, k tomu netřeba víc dodávat.

Jasně, že je to rychlejší a pohodlnější, ale pak si v Dejvicích musíš parkování zaplatit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
18.2.24 18:54
@vetešnice píše:
Jasně, že je to rychlejší a pohodlnější, ale pak si v Dejvicích musíš parkování zaplatit.

Je pár míst kde ne, stačilo zapátrat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116238
18.2.24 18:55
@Calumet píše:
Je pár míst kde ne, stačilo zapátrat ;)

A když tam bude obsazeno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7720
18.2.24 18:57

A kde teda parkují ostatní zaměstnanci? :oops: Poradila bych se s nimi.
Já jezdím MHD, protože nemám řidičák a v Praze je to podle mě opravdu lepší než autem i když jsem teda rok bydlela ve čtvrti, kde to bylo bez řidičáku utrpení, ale takových moc není, většinou jezdí všechno všude a často, pokud si teda nenajdeš práci, která by zrovna byla na druhém konci Prahy s přestupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
18.2.24 18:58
@aiwwa píše:
A když tam bude obsazeno?

Tak si zakrouzi a když ani to nezabere, tak holt placené. Osobně nechápu - dojizdela jsem do Prahy roky a autem po ranu je to loterie, zda zustanes někde viset nebo chytnes volné místo dva kilaky od práce. Asi ten adrenalin někoho láká :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat