Práce - odejít či zůstat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.5.24 09:42

@deniiina, při hledání nového místa se na to hodně ptali. :jazyk:
Pokud bych zůstala, tak jen kvůli tomu, že chci dělat účetnictví a tady k tomu přičichnu. Mám i ve smlouvě, že jsem účetní. :jazyk: :P :) Je to spíš pomocná účetní ve skladu. Práce mě baví. Dodělala bych si účetnický kurz, doladila jazyk a třeba bych měla jiné vyhlídky.

• Citovat
  • Upravit
33510
7.5.24 09:47
@Anonymní píše: Více

Nebudˇblázen a zatím zůstanˇkde jsi. Tři týdny jezdíš každý den 60km, abys tam zadarmo pracovala? No ty jo, to je úplně šílený 8o Věř tomu, že když tam půjdeš, tak budeš hodně litovat. Finančně si nepolepšíš, a budeš dojíždět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
7.5.24 10:06

Jak může být někdo tak hloupý, že pracuje zadarmo? Žádné zaučení před nástupem do práce neexistuje, od toho slouží zkušební doba (po podepsání řádné smlouvy) a ne že budu někam 3× týdně po večerech dojíždět a dělat tam onuci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35701
7.5.24 10:24

No u nás třeba paní z kanceláře srazilo v areálu firmy auto.
Ta nová firma nebude úplně solidní. Jinak by ti tu dohodu normálně dali. To, že neví na jak dlouho je pěkná blbost. Dohoda se dá kdykoliv ukončit. Na to bych se jim fakt vykašlala a hledala jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.24 10:37

@JancaS84 píše: Více

To jsem jim taky říkala. Jenže „personalistka“ je vyučená. Neví nic. Já mám o pracovním právu větší přehled než ona. Bohužel. Je tam po známosti. Majitel nereaguje. Spíš naznačoval po telefonu peníze na ruku. To se mi otvírá kudla v kapse (jak se říká). :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.5.24 11:07

@Janli
Asi jak kde, jsem z JV Moravy, praxi jako účetní mám a stejně hledám práci marně už čtyři měsíce. Je blbá doba.

• Citovat
  • Upravit
Qwerty987
9.5.24 08:46

A jak moc Vám chybí peníze? Pokud ne, tak zkrácený úvazek plus čas na studium jazyka, zvyšování kvalifikace zní skvěle :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.5.24 16:40

@Qwerty987, ono to tak asi bude. I když se domluvím na plný úvazek, tak čas na sebevzdělání by měl být. Už jsem si objednala kurz účetnictví. S penězi to snad nějak dáme. :jazyk: Ta druhá práce až tak atraktivně hodnocená nebyla a v té současné mi nabídli o chlup menší plat za plný úvazek než v té nové (kam bych musela dojíždět).
Asi budu ráda, že se nikdo nenašel, protože podle toho, co vidím v té „nové“ práci, tak to značka ideál nebude ani omylem (řev a blbé kecy by byly benefity). :roll: :jazyk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat