Práce po 2 dětech

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
691
13.8.25 19:36

Záleží o jakou konkrétně práci od 7 rána se jedná, pokud tě někdo může zastoupit nebo nevadí, že dorazíš až na osmou ranní. Jinak pracovat od 7 rána a do toho stihnout hodit děcka do školky pak dojet na čas v kolonách do práce tak na rovinu, je to hodně brutálně náročný na nervy, kor v zimě, plus se musí počítat, že přijdou nemoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2604
15.8.25 13:58

@Miluška1980
Tyjo tak to máš super pracovní dobu.
Teď jsem se domluvila s jednou paní ředitelkou, ze by byla možnost zkraceneho úvazku od pul 10. Akorát teď řeším, jestli se mi vyplatí jet 20km na 4 hodiny :nevim: má se mi v průběhu září ozvat, že bych nastoupila až v říjnu, ale predemnou je jedna studentka, takže pokud ona to přijme, tak mám smůlu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2604
15.8.25 14:00

@eileithia
Ano, právě že tato práce by byla i kousek od našeho bydliště. Teď mám rozjednanou na půl úvazku jinou, ale je tam dojíždění 20km daleko a jen na 4 hodiny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
15.8.25 14:04

Tak zkus ještě chvilku pátrat, třeba se naskytne nějaká další příležitost. Já jsem tenkrát do práce dost chvátala, taky jsem se hrozně těšila a teď vím, že kdybych to ještě odložila, tak by se nic nestalo :mrgreen:. Ale to pak vidí člověk až s odstupem času. Pokud vás vyloženě netlačí finance, ještě bych chvíli hledala… za tu větší rodinnou pohodu to stojí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2604
16.8.25 08:10

@Miluška1980
Finančně to tak nějak zvládáme. Nemůžeme si vyskakovat, ale poplatime co nutne potrebujeme. Rodicak mám ještě nějakou chvíli l, tak asi počkám ještě a poohlednu se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.25 23:25
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
22.8.25 07:28

@Beruska999999 taky jsme to tak měli

• načítám...
  • Citovat