Práce pro Provident, Help apod.
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Práce pro Provident, Help apod.
Ahoj holky, mám dotaz - zkoušela jste některá si při rodičáku přivydělávat pro Provident, Help, apod.?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Provident dělal táta 4 roky. Z každé vybrané tisícovky dostával 50,–Kč, které si musel ještě danit. Jakože přivýdělek dobrý, ale tlačí na tebe seshora. Musíš pravidelně vybírat a navíc i nabízet hodně půjček.
Táta vybíral v oblastech na Šumbarku - Havířov, kde je plno cigánů, takže věčně neměli. Pořád po něm nadřízený řval, jak to, že ty peníze nevybral atp.
Hold špatná zkušenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracuji u PF. Záleží s čím začneš, jestli si buduješ svou agenturu, tzv. začátek klientů 0 a nebo do začátku někoho dostaneš, teď myslím od konce minulého roku dostáváš..tak do začátku aspoň nějaký výdělek máš..jinak čím víc klientů tím víc prodejních příležitostí, výběrů a na závěr i provize..dělám to x let, prošla jsem si i konkurencí..ono, i záleží jakého máš managera, který je normální a chápe, pomůže..kdo řve a nic z toho, tak většinou manager končí a OZ zůstává (moc lidí kdo na to má povahu a daří se mu moc není-OZ si tedy váží, aspoň mám teda dojem u nás
)
Tak ať se daří ![]()
- Citovat
- Upravit
Nemám zkušenost coby obchodní zástupce, ale z administrativy jedné takové firmy (proto prosím anonym). A co jsem si tak všimla, většina zástupců měla měsíčně takový „příjemný přivýdělek“ a pak tam bylo pár takových, které ta práce asi skutečně uživila (nijak extra, ale pokud to bylo třeba k rodičáku, tak už to dalo dohromady docela hezkou částku). Ale museli se asi dost snažit (a dělat to delší dobu), aby si vytvořili vlastní síť zákazníků. Noví zástupci mívali často „pár stovek“ a většinou nevydrželi moc dlouho. Chce to asi trpělivost a určitý talent, asertivitu a přitom umět na ty lidi příjemně zapůsobit
Já bych to dělat nemohla, nevydělala bych si ani na slanou vodu ![]()
A ještě dodatek - je potřeba mít živnosťák, optej se případně u konkrétní firmy, co přesně vyžaduje. U nás byl občas problém, že zájemci neměli ŽL toho typu, který mít měli (už si bohužel nepamatuju přesně ty obory podnikání, akceptovali jsme tušim dva).
- Citovat
- Upravit
@petronila11 píše:
A když chtěl zkončit, byl nějaký problém?
násilím tě určitě držet nebudou ![]()
- Citovat
- Upravit