Práce pro stydlivého introverta?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14593
8.6.22 18:07

@mokkk filozof? Haha, mas představu, co to studium obnáší a kolik toho musí načíst? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
8.6.22 18:08
@Semtex píše:
Doporučuji vydržet déle na místě, kde to tempo nebude tak zavratne. Pak ziskas rutinu a budeš daleko rychlejší než na začátku.To platí pro ten uklid taky, jakmile nemáš dostatek praxe, jsi vždy pomalejší než uklizecka, co má nauceno, x let praxe, zautomatizovano a “jede”, tak to proste je. Já jsem chodila uklízet byty pro airbnb, menší byt jsem na začátku dělala tři hodiny a po zapracování dvě nebo i min, když tam nebydlela cunata :lol: a to jsem to dělala jen par měsíců pro občasný privydelek :lol:

Já bych vydržela ráda, ale vždy jsem dostala brzy výpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20890
8.6.22 18:09
@mokkk píše:
Mám to doma v pětileté verzi a ono to vůbec nesouvisí - dcera je ve své podstatě tak chytrá a o všem přemýšlí, že je pro normální úkony naprosto nepoužitelná a pokud je rovnou nezapomene, dělá je tempem, které je na vraždu.
Zakladatelko, držím ti palce a pokud něco najdeš, dej určitě vědět, moc mě to zajímá. Radu nemám - malíř, filosof, výrobce šperků, jít tím uměleckým směrem, pokud máš talent. Možná zkusit psát. Průvodce (hlídač) v muzeu..

Tak přeci nebudeme srovnávat pětileté dítě a zakladatelku ne? A ano, najdeme spousty VŠ velmi vzdělaných lidí, kteří fungují jen ve svém oboru a jinde jsou nepoužitelní, ale to by jej zakladatelka musela nejdřív najít. Zatím psala, že je neschopna úplně ve všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2585
8.6.22 18:11
@Semtex píše:
@mokkk filozof? Haha, mas představu, co to studium obnáší a kolik toho musí načíst? :lol:

Tak rámcově, občas jsem jezdila na KTF do Budějovic a nějaké přednášky měla na FHS v Praze, ale já na to nejsem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
8.6.22 18:15
@Cenarius píše:
No pokud nestíháš/nezvládá úplně nejzákladnější a nejjednodušší povolání, tak je mi záhadou, jak jsi udělala maturitu. :think:

Kupodivu jsem se na ZŠ i SŠ učila dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
8.6.22 18:15
@Cenarius píše:
Tak přeci nebudeme srovnávat pětileté dítě a zakladatelku ne? A ano, najdeme spousty VŠ velmi vzdělaných lidí, kteří fungují jen ve svém oboru a jinde jsou nepoužitelní, ale to by jej zakladatelka musela nejdřív najít. Zatím psala, že je neschopna úplně ve všem.

A nebo najít pracovní tým, co ji podrží a nebude práskat, jak je nemožná a pomalá. Ona se to pak za delší dobu třeba naučí. Ale my máme taky mezi sebou jistou mimoňku. Je pomalá a děsně pečlivá. Teda, jiná kolegyně tvrdí, že je líná a vy.ch.c. aná. Aby se moc nepředřela, tak vše zkoumá ze všech stran. Ale protože je mimoňka i v jiných oblastech, řekla bych, že je to prostě její životní strategie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
8.6.22 18:16
@Klaudie91 píše:
Kupodivu jsem se na ZŠ i SŠ učila dobře.

Tak proč jsi nešla dál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
8.6.22 18:17
@jejjej píše:
Archiv tam musíte mít vystudovane archivnictví nebo podobný obor.
Do knihovny chodí lidi a celý den je budete obsluhovat. Knihovnice mají taky VŠ bakalářské.Jste vyšetřena na nějakou mentální retardaci? Zašla bych na vyšetření ke klinického psychologovi a možná psychiatr.
Když jste všude „pozadu“ a duševně vyčerpaná z běžné konverzace, možná máte nějaký psychicky vrozeny problém? Že byste dostala invalidni duchod alespoň 1. stupně a dostala se někam do chráněné dílny, charity na lehčí jednodušší práci?
Doufám, že jsem Vás neurazila.

U psycholožky jsem byla jako dítě, ale nic moc se nezjistilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
8.6.22 18:19
@mokkk píše:
Mám to doma v pětileté verzi a ono to vůbec nesouvisí - dcera je ve své podstatě tak chytrá a o všem přemýšlí, že je pro normální úkony naprosto nepoužitelná a pokud je rovnou nezapomene, dělá je tempem, které je na vraždu.
Zakladatelko, držím ti palce a pokud něco najdeš, dej určitě vědět, moc mě to zajímá. Radu nemám - malíř, filosof, výrobce šperků, jít tím uměleckým směrem, pokud máš talent. Možná zkusit psát. Průvodce (hlídač) v muzeu..

Děkuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14593
8.6.22 18:23
@mokkk píše:
Tak rámcově, občas jsem jezdila na KTF do Budějovic a nějaké přednášky měla na FHS v Praze, ale já na to nejsem :-)

Já jsem to studovala v Ostravě, prijimacky total lazo plazo, ale pak to bylo celkem maso :lol: jestli je pomalá i ve čtení, tak by ji jeden semestr trval tak pět let :lol: do jednoho předmětu aspoň jedna (na čtení nikoliv lehká) kniha tak o 400 stranách zpracovat a naučit se, ale někde třeba i tři, do jednoho z předmětu jsme dostali vypracovat “ukoly”, které dohromady zabraly tak 150 stran textu :P kazdej nesl k té zkoušce bichli :mrgreen:

Jo, jednou jsme měli prelouskat knížku, která měla něco pod 200 stran, ale to bylo takové brutální psycho, ze z toho na mě jdou mrakoty ještě dnes :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
8.6.22 18:23

@Russet Práci v oboru jsem nesehnala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
824
8.6.22 18:24

A proč ne grafika? Pokud bys dělala zakázky, kde nejsou šibeniční deadliny, tak by to šlo, ne?
Nejsou nějake agentury, které někoho takhle najímají externě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
8.6.22 18:27
@Klaudie91 píše:
@Russet Práci v oboru jsem nesehnala.

Tak zkoušej dál. Třeba jsi v tom dobrá. Byla by škoda toho nechat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16990
8.6.22 18:28
@liukona píše:
A technicky jsi na tom nějak použitelne že bys koukla po něčem v it? Třeba manuální testovani softwaru? Jsou to často teda pozice pro studenty, ale složitý to není a v korporatech se i pomalý člověk ztratí

Zrovna dělám přesčas jako tester :lol: A pomalá nejsem - jen má jít verze do světa a programátoři nestíhali :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
8.6.22 18:30
@Russet píše:
A nebo najít pracovní tým, co ji podrží a nebude práskat, jak je nemožná a pomalá. Ona se to pak za delší dobu třeba naučí. Ale my máme taky mezi sebou jistou mimoňku. Je pomalá a děsně pečlivá. Teda, jiná kolegyně tvrdí, že je líná a vy.ch.c. aná. Aby se moc nepředřela, tak vše zkoumá ze všech stran.Ale protože je mimoňka i v jiných oblastech, řekla bych, že je to prostě její životní strategie.

S tím už jsem se také setkala, že mi kolegyně nevěřily, že nepracuji pomalu úmyslně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat