Práce pro stydlivého introverta?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Klaudie91 píše:
To já na jednu stranu samozřejmě chápu, ale když se člověk snaží, co může, ve stresu a je mu předhazováno, že se nesnaží a má to na háku, tak to člověka hodí do ještě většího stresu a pracuje ještě méně efektivně.
Co zkusit pracovnika v socialnich sluzbach? Casto staci jen kurz dodelat behem prace. Uplatneni napriklad azylovy dum, osobni asistence postizenym, seniorum…jestli bydlis ve velkem meste, neni vzdy nutny ani ridicak. Casem si muzes dodelat nejakou vosku a zkusit treba postoupit na soc. pracovnika. V tech asistencich casto delaji lide s problemy ruzneho druhu, tam pomalejsi tempo nemusi byt problem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jejjej píše:
Doplňování zboží v supermarketu…když nebudeš stíhat, můžeš možná zůstat o trochu déle, práce přesčas bez zaplaceni
To jsem také nestíhala…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bubla Bůčková píše:
Co nějaká ostraha, úklid?
To je škoda s maturitou, ne?
- Citovat
- Upravit
@Klaudie91 Mám to velmi podobné jako ty. Nejsi sama
Já jsem vystudovala VŠ, rok jsem pracovala v zahraničí, pak jsem se vrátila a pracovala čtyři roky ve svém oboru. Teď jsem na rodičovské a po návratu rozhodně chci změnu. Na psycho vyšetření jsem před lety byla, byla mi diagnostikována akorát úzkostně depresivní porucha, pokud vím. A to má kde kdo.
Četla jsem článek o dyspraxii a docela jsem se v tom viděla. Každopádně život s tímto hendikepem je hodně komplikovaný.
To jsou zase komentáře
@jejjej, asi by bylo dobré si alespoň hodit do googlu, co to vlastně mentální retardace je.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Klaudie91 Mám to velmi podobné jako ty. Nejsi samaJá jsem vystudovala VŠ, rok jsem pracovala v zahraničí, pak jsem se vrátila a pracovala čtyři roky ve svém oboru. Teď jsem na rodičovské a po návratu rozhodně chci změnu. Na psycho vyšetření jsem před lety byla, byla mi diagnostikována akorát úzkostně depresivní porucha, pokud vím. A to má kde kdo.
Četla jsem článek o dyspraxii a docela jsem se v tom viděla. Každopádně život s tímto hendikepem je hodně komplikovaný.To jsou zase komentáře
![]()
@jejjej, asi by bylo dobré si alespoň hodit do googlu, co to vlastně mentální retardace je.
Tak ne přímo lehci mentální retardace…myslela jsem nějakou lehčí "dysfunkce něčeho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkusila bych ty socialni sluzby, opatrovatelka, proste tam kde se na to tempo nehraje naopak je urcity klid vyzadovan. Nerikam, ze nemyvaji honicku, ale u danych ukonu neni nejaka mrstnost vyzadovana jako treba pri montovank neceho nebo gastro. Ok je tam kontakt s lidmi, ale nic co by nejak stresovalo to je spis o trpelivosti. Jine sluzby muzes rovnou zapomenout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klaudie91 Já si dovedu přesně představit, o čem mluvíš. Taky jsem taková, na výtvarce jsem vždycky nestíhala dokreslovat výkresy, než jsem si sbalila věci a odešla ze třídy, všichni už byli dávno na obědě. Já bych se být tebou na VŠ vrátila. Pokud ses na střední učila dobře a dostala se na VŠ, byla by hrozná škoda být ve fabrice. Tam je to mimochodem to nejhorší pro tebe, nezvládalo by to plno lidí včetně mě. Netrpíš nějakou sociální fobií? Já tím trpím, všichni mně říkali ať zrychlím, že jsem šnek, že takhle nezvládnu druhý stupeň ZŠ a ejhle - základku jsem dokončila se samými 1 a gympl s vyznamenáním. VŠ je sice opravdu boj, ale držím se. A když se držím já, tak věřím že ty bys to dala taky. Pokud ale na VŠ už ani nechceš, tak mi jako dobrá práce přijde třeba ten asistent v domově důchodců. Samozřejmě ale v každé práci je potřeba mít nějaké pracovní tempo, takže zas nemůžeš být pomalejší než ty babičky😂 Nebo co třeba masáže? Nebo v nějakém butiku kam nechodí moc lidí? A nebo úklid no, ale to mi pro tebe přijde opravdu škoda…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Klaudie91 Já si dovedu přesně představit, o čem mluvíš. Taky jsem taková, na výtvarce jsem vždycky nestíhala dokreslovat výkresy, než jsem si sbalila věci a odešla ze třídy, všichni už byli dávno na obědě. Já bych se být tebou na VŠ vrátila. Pokud ses na střední učila dobře a dostala se na VŠ, byla by hrozná škoda být ve fabrice. Tam je to mimochodem to nejhorší pro tebe, nezvládalo by to plno lidí včetně mě. Netrpíš nějakou sociální fobií? Já tím trpím, všichni mně říkali ať zrychlím, že jsem šnek, že takhle nezvládnu druhý stupeň ZŠ a ejhle - základku jsem dokončila se samými 1 a gympl s vyznamenáním. VŠ je sice opravdu boj, ale držím se. A když se držím já, tak věřím že ty bys to dala taky. Pokud ale na VŠ už ani nechceš, tak mi jako dobrá práce přijde třeba ten asistent v domově důchodců. Samozřejmě ale v každé práci je potřeba mít nějaké pracovní tempo, takže zas nemůžeš být pomalejší než ty babičky😂 Nebo co třeba masáže? Nebo v nějakém butiku kam nechodí moc lidí? A nebo úklid no, ale to mi pro tebe přijde opravdu škoda…
Ahoj, moc děkuji za podporu.
Nevím, zda mám sociální fobii, dle toho, co jsem načetla na internetu, si myslím, že asi ano, ale bohužel jsem zatím nenašla odvahu zajít za odborníkem.
V domově důchodců by snad nemusel být problém má pomalost, jen mám od pubertu velký strach ze stárnutí/ ze stáří, že nevím, jak bych tu dennodenní konfrontaci se stářím, zvládala psychicky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit