Práce řidičky tramvaje

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26850
26.5.18 14:42

Ozivuji.

Ostrava stale hleda ridice. Jaky je duvod, ze maji neustale podstav? Co je tam spatne??? Proc tam lidi nechteji pracovat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
26.5.18 14:49

Podle mě jsou platy nízké. Zvlášť v Ostravě. A odpovědnost velká.

• Citovat
  • Upravit
4192
26.5.18 15:49
@rokris píše:
Podle mě jsou platy nízké. Zvlášť v Ostravě. A odpovědnost velká.

Souhlasím. K tomu ranní - noční, víkendy a svátky.
A taky ne každý projde náročnou zdravotní prohlídkou a psychotesty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
26.5.18 15:54

A trhané směny taky nejsou nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6659
26.5.18 23:35

Já bych na to neměla nervy - jezdím tramvají často a když vidím, jak před ní na koleje imrvére vjíždějí nějaká auta, skáčou chodci, neuvědomují si, že tramvaj prostě nemůže zastavit na pár metrech, ta cinká jak blázen a stejně to nepomáhá a pořád před ní někdo leze a asi si myslí, že má dostat přednost… Ufff, to už radši autobus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
27.5.18 23:38

@renduli @Rive @klamonožka A máte osobní zkušenosti prosím? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6659
28.5.18 06:53

@Souhym Ne ne, to jsem jen tak dělala živo v diskusi, aby nezapadla. :D
Osobní zkušenost s chodci skákajícími pod tramvaj mám naštěstí jen jako cestující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
28.5.18 07:10

Moje kamarádka je řidička tramvaje, ale v Brne. Nestěžuje si, je tam velice spokojená. Ona je ale Teda taková rázná, s ničím se nemaže. Ale je opravdu spokojená, peníze má taky pěkné říkala, kolik přesně sem se neptala. Dojíždí 40 km do práce, takže se to asi musí vyplatit. A říkala ze nikdy s nikým žádný problém neměla. Dělá to myslím už tři roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
16.8.21 10:09

@Enicka ahojky, chtěla bych se taky pridat k dopravnimu podniku na saliny - pracuje tam jeste tvoje kamaradka? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
17.8.21 08:21

@ichumi ahoj, nevím jestli tam ještě pracuje. Přestěhovala se do Brna a od té doby o ní nic nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.1.24 15:36

Zdravím,
chci se zeptat někoho z vás, kdo už třeba řidičku tramvaje dělá, má vliv na váš řidičský průkaz sk b. případné nesložení zkoušek u kurzu na tramvaj, můžete o něj přijít když se nakonec na tuto pracovní nedostanete.
U rozšíření skupiny např. z B na CE apod. musíte udělat testy, jinak vám bude odebrán i stávající řp., je tomu tak i při absolvování testu na pozici řidič/ka tramvaje???
Děkuji za reakce :dance: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5908
3.1.24 16:16
@Steel83 píše:
Zdravím,
chci se zeptat někoho z vás, kdo už třeba řidičku tramvaje dělá, má vliv na váš řidičský průkaz sk b. případné nesložení zkoušek u kurzu na tramvaj, můžete o něj přijít když se nakonec na tuto pracovní nedostanete.
U rozšíření skupiny např. z B na CE apod. musíte udělat testy, jinak vám bude odebrán i stávající řp., je tomu tak i při absolvování testu na pozici řidič/ka tramvaje???
Děkuji za reakce :dance: :nevim:

O řidičák nepřijdeš, pokud neuděláš kurz. Skládá se z více zkoušek a hlavně upozorňuji nesmíš nosit brýle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat