Práce s miminkem (3 měsíce)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Práce s miminkem ????????
Dobré den,
Napadlo mě, že bych se synem ( jsou mu tři měsíce) jezdila denně třeba tři hodinky denně jako kurýr pro wolt/foodoru 🤷🏼, že bych to využila, když bude spinkat - k tomu mi v autě spí lépe, tak by to byla skvělá kombinace. Co myslíte? Peněz muž vydělává dostatek, ale co si budeme, peníze navíc se hodí vždycky 🤷🏼 😅
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A když budeš přebírat/předávat jídlo, tak vajíčko budeš nechávat v autě nebo ho budeš tahat pořád s sebou?
Dle mého je to blbost…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je naivní blbost. Oni smí někoho při práci vozit v autě? Se mi nějak nezdá. Najdi si hlídání, pak můžeš být na brigádě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně tak. Jednak bys miminko pořád musela nechávat samotné v autě, jednak to je práce, kdy bys měla být přesná na čas (jinak si moc nevyděláš) a to s mrnětem dost dobře nejde, takhle malinký pořád něco potřebuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle mýho taky kravina. Když pominu fakt, že čím víc jezdíš, tím vyšší je riziko autonehody, tak pokud se nemýlím je dokázáno, že dlouhodobý pobyt ve vajíčku snižuje dětem hladinu kyslíku v krvi a naopak zrychluje srdeční tep. Proto je doporučováno, aby dítě trávilo ve vajíčku jen dobu nezbytně nutnou. Asi je rozdíl 4 hodiny jednou za čtvrt roku při cestě k babičce a zpátky a pak je rozdíl dítě zbytečně mačkat ve vajíčku 3 hodiny 5 dní v týdnu.
Další věc je bod výše. Až poneseš jídlo ke dveřím, necháš dítě samotné v autě? Nebo budeš pořád sedačku vyndavat, zandavat, tahat?
- Citovat
- Upravit
@Janicka526 píše: Více
Nezlob se na mě, ale je to fakt hloupost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A dítě bude kde, když půjdeš pro jídlo a budeš ho předávat?
Dost velká blbost teda, i když chápu záměr
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do toho bych nešla. Pokud máš potřebu přispět do rozpočtu, což se dá pochopit, raději bych to vyřešila tak, najít si brigádu když je muž doma a může pečovat o miminko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To fakt ne. Navíc za chvíli tolik spávat nebude. Co když ti začne v autě řvát a nebudeš ho moc utěšit. Bude nemocný, zvracet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako kurýr můžu pracovat podle svých možností, myslela jsem si, že třeba dvakrát do týdne, tři hodinky maximálně, fakt jen tím alespoň pokrýt náklady na UM 🤷🏼 Nemyslím tím práci každý den, za každých okolností 🤷🏼
Jen jako příležitostní brigádu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Očividně tě komentáře moc neovlivnily. Pak nechápu, proč se tady ptáš.
- Citovat
- Upravit
Myslím si, že jít rozvážet na 3hodiny 2× týdně se ti ani nevyplatí.
Zkusila bych najít něco jiného.
Manžel jezdil wolt a byl tam od rána do večera a žádný extra vejvar to teda nebyl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě mi napadá jedna věc 😁 mám zkušenost, že moje miminko nádherně spinkalo v autě do té doby, než se na delší chvíli zastavilo. To hned spustilo sirénku. Hodně dětí to tak má.
No, to jídlo nepřebereš/nevydáš hned, chvíli ti to zabere.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak znovu….. to budeš to dítě nechávat samotný v autě? Vytáhni si hlavu z pozadí a uvědom si, že za chvíli budou teploty na úrovni, kdy to dítě nebude smět zůstávat zavřený v autě, protože by se upeklo. Nastartovaný a odemčený auto asi na ulici nenecháš a těžko potáhneš v jedné ruce sedačku a v druhé horký jídlo. A když necháš dítě v autě, tak riskuješ jeho smrt nebo taky jen to, že první všímavej kolemjdoucí zavolá zcela oprávněně policii a máš na krku trestní řízení a ospod. Sorry, ale tohle he fakt dementní nápad.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kurýři často musí čekat u výdejního okénka, než objednávku dostanou. Ne vždy se dá zastavit rovnou u domu, musíš vystoupit a kus jít, někdo chce jídlo vynést ke dveřím. To necháš dítě samotné v autě. A naopak, je to tam taky dost o rychlosti doručení. Zákazník bude čekat, až ty přebalíš, obstaráš dítě, zatímco mu bude stydnout objednávka?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit