Jak mít OCR o víkendu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.3.25 08:15

Jak mit OCR o vikendu

Dobry den, mam volne vikendy. Mohu mit OCR ukonceno v patek nebo musim ho mit az do nedele kdyz pujdu nejspis do prace az v pondeli? dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
20.3.25 08:20

Sem to napsala blbe ten nadpis, omlouvam se. Otazka zni zda ho mohu mit ukonceno k patku, kdyz vikendy nepracuji. Zda je to zaamestnavateli jedno zda to mam do patka nebo do nedele.

• Citovat
  • Upravit
35434
20.3.25 08:23

Ano, je to úplně jedno kdy ho ukončíš. Ale finančně ti to vyjde líp ho nechat i přes víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.3.25 08:30

A lze to dneska ukoncit k zitrku? Jakoze dnes se dohodnu s doktorkou at to ukonci na zitra, a kdyz to ukonci k zitrku uz dnes tak je to dobre? Nemusi to byt az v ten dany den k danemu dni? :dekuji

• Citovat
  • Upravit
53190
20.3.25 08:53
@Anonymní píše: Více

A proč bys to dělala, když můžeš mít zaplacený i víkend? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18205
20.3.25 08:56

Dá se to i dopředu. Ale zrovna u OCR je to téměř jedno, mně doktorka zapomněla ukončit OCR v patek, ukončovalo se v pondělí, normalne jsem si napsala, že jsem byla v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24536
20.3.25 19:48

Nech si ho i přes víkend, vždyť nemusíš nic dodržovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.26 07:02

Dobry den, Mela jsem ho nakonec do patku vystaveno i uplatneno. Ale nyni jsem ve stejne situaci akorat teda mam ukonceno k nedeli a nevim zda nemam pozadovat vyplatu jen do patku, zda to mam chtit i za so, ne kdyz nikdy so, ne nepracuji? Prosim anonym jinak smazat. Dekuji.

@unuděná @lucad77

• Citovat
  • Upravit
1162
9.2.26 07:37

Pokud OČR trvá do neděle a v práci jsi skutečně byla od pondělí, tak ukončit v neděli, víkend bude normálně proplacen. Taky o víkendech nepracuju, ale vetšinou se mi děti stejně i přes víkend doléčovaly, tak proč si nenechat proplatit i víkend. Doktorce je to jedno, jde o tvé peníze, na které navíc nárok máš. Za mě je zbytečná zbrklost ukončit OČR v pátek. (Navíc i z praktického hlediska bývám v tomto opatrná - nikdy nemůžu vědět, co se ještě semele a zda dítě opravdu v pondělí ráno vstane a bude skutečně fit na to, aby šlo do školy. Volám pro ukončení OČR až den poté, co mi dítko došlo ze školy a potvrdilo, že je to fakt už ok.)
Jde hlavně o to, aby nebyl souběh OČR a tys zároveň pobírala už mzdu. Tohle by se sociálce nelíbilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8605
9.2.26 08:48

Taky vzdycky volám na ukončení ocr az v den, kdy dite jde do skoly. Do toho papiru se to jen napíše, ze uz pracuješ. Aby nebyl souběh. Jinak si taky nechám platit i víkendy, protoze nikdy v pátek nevíš, jestli dite bude v pondělí ok. A zna stejny dite a stejnou diagnozu ti nový ocr pak nedaji. Mne to doktorka i odmita ukončit driv, sama říkala, at ukončuju, az kdyz dite je ve skole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
9.2.26 08:52

Nech to jak to je. Ja nwvim, jak se to dela u tech elektronickych ted nove, na tom papirovem bylo od-do a jen se tam dopsaly pripadne dny, kdy jsi v ramci toho pracovala myslim? Tak bych to udelala stejne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24536
9.2.26 08:54

Vůbec to neřeš a nech si víkend zaplatit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat