Práce staniční sestry - ano, ne?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Práce staniční sestry...ANO, NE?
Dostala jsem nabídku dělat staniční sestru. Peníze jsou hezký, ale bojím se, že mě to nebude bavit. Ani pořádně nevím, co to vše obnáší. Je tu někdo staniční? Jak se vám práce líbí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Nesquick píše:
Dostala jsem nabídku dělat staniční sestru. Peníze jsou hezký, ale bojím se, že mě to nebude bavit. Ani pořádně nevím, co to vše obnáší. Je tu někdo staniční? Jak se vám práce líbí?
a sestru v praxi už jsi dělala? ![]()
protože pokud jo, tak ti jistě na oddělení aspoň minimálně ta náplň práce utkvěla..snad jsi viděla co staniční dělá, zařizuje a za co zodpovídá ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych to nedělala, papiry a jen samé papíry, plus birokracie z vrchu, zodpivednost za personál pode mnou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to víceméně jenom papírování a řešení organizačních věcí, já bych to dělat nechtěla, nuda, moc jednotvárný. Mně vyhovují směny, sice nemám ráda noční, ale máme jenom jednu, ne víc za sebou, tak se to dá. A daleko víc volna, než jenom na ranní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží, co u tebe vyhraje., peníze versus papirování, takže nuda, sice za více peněz, ale uplně mimo to, co ses učila. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No právě, dělala jsem si VŠ a nakonec mi to bude k ničemu, když bych na to kývla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit