Práce u České pošty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
551
12.1.17 16:48

Ale u těch balíků nepřijdeš do styku se zákazníkama, takže nemáš komu co nabízet. U nás se jenom přeberou klece s balíkama, načtou se do PC a roztřídí na okrsky. Pochopila jsem, že se paní ptá na tuto práci u pošty. Jinak se nabízí na pochůzkách i u přepážky, to jo. A plat opravdu nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.17 17:35

@jaja445 děkuji moc za informace
@Aneta0 Ano myslela jsem vnitřní oddělení, ne přepážku ani pochůzky, ale děkuji

• Citovat
  • Upravit
96
7.3.17 16:43

Prace na prepazce ceska posta

Ahojda. Chci se zeptat aktualne jestly nekdo nedela ted na prepazce u ceske posty. Dnes sem tam byla na pohovoru na prepazku. Uz ani nechteji lidi s maturitou. Mam vyucni list a pani by me brala vsema deseti. Byla velice mila. Ale nejak se to ve me pere uz jenom kvuly nabizeni tech produktu.. Vubec nevim jestly ty podminky jsou treba tedka lepsi nez v minulych letech. Pracuje tam tedka nekdo ted aktualne?? Ted maji novy system zaskolovani ze clovek se skoro mesic skoly. Samozrejme se musi nabizet produkty ale pani mi rekla ze je to kolektivni spoluprace a ze zenskym malokdy neco strhava. Co se si tady precetla vsechny diskuze tak to musi byt strasne. Takze pracuje nekdo za prepazkou na poste?? Zlepsily se ty podminky ci ne?? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
7.3.17 17:57

Známá na poště dělala. Dlouho nemohla sehnat práci, pak vzala tu poštu na přepážce a byla ráda. Ale nevydržela ani zkušební dobu. Asi to bude pobočku od pobočky, těžko říct. Tam, kde byla, nabízet musely, docela fest je kontrolovali a sekýrovali, pak tam byla ještě lahůdka, že když na koci pracovní doby jedné neseděly peníze v pokladně, tak tam musely být všechny, dokud se to nenašlo… No, zdrhala tam odtud, jak namydlená. Třeba to na té pobočce, kam s ehlásíš, bude zrovna v pohodě. Možná už od té buzerace ustupují, protože jim tam nikdo nechce dělat. Tak to zkus a uvidíš, během zkušebky můžeš odejít vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
7.3.17 17:58

@sliiimkaa Ženská řekla tě nemusí zajímat, při podposu smlouvy to chtěj mít ve smlouvě nebo chtít nahlédnout (přečíst si) dokumenty, které se týkají jednak samotného nabízení, za druhé případných srážek.
Ono se to totiž může lišit pošta od pošty, na velkých poštách, kde je co okýnko to jedna věc až po pošty, kde jsou teřba 2-3 okýnka.
Nabízet musíš, máš to přímo v inzerátu jako popis tvojí práce. U nás teda maturitu vyžadují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.17 18:01
@sliiimkaa píše:
Ahojda. Chci se zeptat aktualne jestly nekdo nedela ted na prepazce u ceske posty. Dnes sem tam byla na pohovoru na prepazku. Uz ani nechteji lidi s maturitou. Mam vyucni list a pani by me brala vsema deseti. Byla velice mila. Ale nejak se to ve me pere uz jenom kvuly nabizeni tech produktu.. Vubec nevim jestly ty podminky jsou treba tedka lepsi nez v minulych letech. Pracuje tam tedka nekdo ted aktualne?? Ted maji novy system zaskolovani ze clovek se skoro mesic skoly. Samozrejme se musi nabizet produkty ale pani mi rekla ze je to kolektivni spoluprace a ze zenskym malokdy neco strhava. Co se si tady precetla vsechny diskuze tak to musi byt strasne. Takze pracuje nekdo za prepazkou na poste?? Zlepsily se ty podminky ci ne?? Diky

Z pošty jsem utekla po 23 letech práce. Tu práci jako takovou jsem měla moc ráda, lidi taky, ale to jednání se zaměstnanci bylo tedy síla. A to já se měla dobře, dělala jsem specializovanou přepážku, měla jsem atestace na všechno, smlouvu na dobu neurčitou a slušnou výplatu. Produkty mi docela taky šly. Ale už jsem to nedávala, jak se vedení k nám a potažmo k zákazníkům chovalo. Šla jsem sama i s tím, že jsem měla o něco míň na výplatě. Doufám, fakt pevně doufám, že se tam někdy nebudu muset vracet. Jsem pryč pátým rokem, buzerace je pořád stejná.

• Citovat
  • Upravit
13714
8.3.17 12:09

Koukám, že jsem psala do původního příspěvku přímo před rokem.
No, procti si to, situace stále stejná.
I s tím, že vylozene jmenuji ty, kteri kazi ten průměr.

Ted je všude takový práce, že bych se na poště nenechala buzerovat ani omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
8.3.17 12:14

Dělala jsem za přepážkou a jsem ráda, že jsem jim zmizela na mateřskou a vůbec nemám v úmyslu se vracet.Je to jen o buzeraci, nic víc. Práci, která se týkala pošty, jsem milovala, ale to nabízení všeho možného okolo mě ubíjelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
8.3.17 12:31

Moc dekuju. Takze tam nepujdu prace je hodne najdu si neco jineho. Stejnak to furt nechapu proc tam nabizeji takovejch produktu. Nikdy sem si nic nezakladala na poste by sem byla nervozni ze za mnou lidi budou nervozni ze tam sem dlouho. Nekdy si koupim los nebo samolepku na deti. Hrozny 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
9.3.17 06:39

Opravdu nedoporučuji, pokud nechcete mít psychické problémy. Je to práce pro velice ale velice psychicky odolné jedince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.3.17 08:53

Pracovni doba

Dobry den, prave mi volali aby jsem se dostavila k pohovoru na postu na prepazku. Kdyz pominu vse co tady pisete (coz me moc nepotesilo) a pustim se do toho chci se zeptat jak je to tam skrze pracovni dobu. Koukala jsem ze pobocka je otevrena pro verejnost od 8-11:30 a pak od 13:30-17 hodin plus sobota 8-10 hodin. Proto me zajima jak je realna ta doba od kolika hodin bych tam musela byt? A jak je to s tou 2 hodinovou pauzou? Ta je komplet cele 2 hodiny nebo treba jen hodinku? Resim to hlavne kvuli skolce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
9.3.17 09:15

Na každé poště je to jiné, můžete mít dělenou směnu, kdy za ty dvě hodiny volna dostanete nějakou malou částku do výplaty nebo se můžete střídat ranní odpolední nebo můžete mít kombinaci obojího. Zeptejte se přímo na tom pohovoru, opravdu je to různé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
9.3.17 10:03

@Kristynst
Na to se máš právě zeptat na tom pohovoru na té poště. U nás třeba pošta polední pauzu nemá, vedlejší má jen půl hodiny. A mají do 18, druá pošta až do 19. A ono se nepracuje jen v otvírací době, ale někdo musí ty zásilky zpracovat - někde jsou na to přímo lidi, na menších poštách dost těžko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
9.3.17 12:06

@Kristynst moje matka na male poste, kde ma puluvazek a otevreno asi 4 h denne, travi dvojnasobek času. Jsou veci, ktere se proste musi zpracovat, at je otevreno hodinu, anebo osm hodín. Samozřejmě, ze to, co „nestihne“, si dodelava ve volnem case.
Pani u nas na poste ma do pul paty, bezne se tam sviti jeste v sedm.
Hele, utikej, seč ti nohy stačí, tohle není práce pro matky od rodin, fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
12.1.18 08:46

Dobrý den,

na poště jsem pracovala před necelýmy třemi roky. Vydržela jsem tam dva roky, pak už jsem to psychicky nezvládala a ukončila jsem pracovní poměr. Neuvěřitelný tlak z vedení, každý den ráno porada co hodláme dnes udělat pro to, abychom uzavřeli nějaký produkt, pak jsme si museli u přepážek napsat na tabuli svoje jméno a co všechno za ten týden hodláme uzavřít, ten kdo uzavřel si produkt na tabuli odškrtl, ten kdo ne seřvák a vysvětlení proč se tak nestalo. Ta neuvěřitelná frustrace, když jsem se pokaždé na tabuli koukla a viděla, že už někdo produkt založil a já pořád ne, ikdyž můžu říci, že jsem produkty poctivě nabízela, tak je nesmírně obtížné člověku který si jde vyzvednout balík nebo dopis a chce co nejdříve odejít něco vnucovat.

Brala jsem necelých 11000,– čistého, to se mi pokaždé chtělo brečet když jsem viděla tuto sumu. Pak přišel zlom, když nám přišla kontrola a nelíbílo se jí jakým způsobem produkty nebízím, že musím dělat toto a vono. Řekla jsem potom s úsměvem vedoucí, že už nic nabízet nehodlám, takže jsem skončila. Za necelý měsíc jsem si našla velice příjemnou a klidnou práci v kanceláři. Nyní beru necelých 20.000,– čistého měsíčně a jsem šťastná, že jsem z ČP utekla, jen lituju, že jsem neutekla dřív.

Takže za mě říkám, že pokud nedokážete vnutit lidem účty, hypotéky, půjčky, stavebka a pojištění, tak PRÁCI U ČESKÉ POŠTY NEBRAT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat