Práce u České pošty
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Práce u České pošty
Ahoj holky. Měla bych malý dotaz. Hledám práci a je u nás možnost zkusit výběrko na poštu. Ale co jsem slyšela, tak dnes už i na poště musí všichni aktivně nabízet různé produkty pojišťoven… což je mi hrozně proti srsti. ![]()
Nemáte prosím někdo zkušenost jak to chodí? Kolik je obvyklý plat bez uzavřených smluv a jak hodně pak pošta po člověku dupe, když se neplní…
Díky za vaše odpovědi. ![]()
Příspěvek upraven 08.03.16 v 12:05
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Co vím od pár kamarádek, které tam pracují tak ano. Dvě dělají doručovatelky a nenabízejí, takže se jim měsíčně strhává nějakých pár stovek (už nevím přesně). Další dvě dělají na přepážce (každá jinde) a vedoucí jim dělá černé puntíky, když je přistihne, že někomu nenabídly, pak jdou opět dolů peníze. Všechny intenzivně hledají jinou práci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja dělala u pošty deset let před mateřskou, ale uvnitř bez styku s veřejností takže jsme měli od nabízení pokoj a žádné strhávání peněz se mě netýkalo! Takže záleží co by si šla dělat, osobně bych k přepážce nešla tam je to fakt psycho co se týká těch produktů
Jinak jsem byla spokojena hlavně prac. dobou a i celkem finančně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje kamarádka tam taky pracuje a taky shání nové místo
nabízet musí… Ale ona to nedělá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já prosím anonymně, věc je teprve načatá, děkuji!!!
Posílala jsem životopis na místo vedoucí malé pošty (provozní doba asi tři dny v týdnu). Může to tam být taky tak husté, co se tohoto tlaku týká? V tom případě by mě to vůbec nelákalo ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Já prosím anonymně, věc je teprve načatá, děkuji!!!Posílala jsem životopis na místo vedoucí malé pošty (provozní doba asi tři dny v týdnu). Může to tam být taky tak husté, co se tohoto tlaku týká? V tom případě by mě to vůbec nelákalo
Tak on se musí splnit nějaký plán - být zisk z těch smluv a dalších ptákovin, pokud to nebude nějaká pobočka plnit, tak budou šlapat po odpovědných osobách a ty pak po těch zaměstnancích, kteří to mají na starost
Možná se pletu, ale pochopila jsem to tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@radkka píše:
Tak on se musí splnit nějaký plán - být zisk z těch smluv a dalších ptákovin, pokud to nebude nějaká pobočka plnit, tak budou šlapat po odpovědných osobách a ty pak po těch zaměstnancích, kteří to mají na starostMožná se pletu, ale pochopila jsem to tak.
Tak pokud bych měla po někom šlapat, to by mě lákalo o to méně, proboha ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Tak pokud bych měla po někom šlapat, to by mě lákalo o to méně, proboha
Hlídat, nutit
Já fakt nevím, vedoucí nejsem, ale podle toho, co slyším si myslím, že je to takhle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Já prosím anonymně, věc je teprve načatá, děkuji!!!Posílala jsem životopis na místo vedoucí malé pošty (provozní doba asi tři dny v týdnu). Může to tam být taky tak husté, co se tohoto tlaku týká? V tom případě by mě to vůbec nelákalo
jo, teta dělala, kvůli tomuto odešla.. základní plat bez provizí cca 11 tis..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ach jo, to je opravdu hrozný na jakou úroveň ta pošta klesla. ![]()
- Citovat
- Upravit
Jak píše @cucik14, tady , jsou to, tuším, tři díly. koukala jsem minulý týden a je to opravdu výživné. Obdivuji a zároveň nechápu ty, které za tou přepážkou za těchto podmínek sedí. Mám na mysli tedy hlavně větší města, kde pošta není jediná možnost, kde pracovat. Člověk nepochopí, jak v dnešní době může někdo tak očividně ždímat stát/zaměstnance a přesto se to lehce zamete pod koberec a vše je v pořádku… Jasně, ruka ruku myje a všichni dostanou své „odměny“, jen malé poštovní úřednici se bude strhávat
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Máma pracuje jako vedoucí malé pošty na půl úvazku. Plnit limity musí stejně bez ohledu na prac. Dobu. Co jí chodí za dopisy od vedoucí s kritikou, jako na to ziram, to je na zalobu.
Stříhá metr do důchodu. Mohla bych místo ní, ale nikdo me tam nedostane ani párem volů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Talitha píše:
Máma pracuje jako vedoucí malé pošty na půl úvazku. Plnit limity musí stejně bez ohledu na prac. Dobu. Co jí chodí za dopisy od vedoucí s kritikou, jako na to ziram, to je na zalobu.
Stříhá metr do důchodu. Mohla bych místo ní, ale nikdo me tam nedostane ani párem volů.
Děkuji i za tento příspěvek a teda zírám
. Já myslela, že to není tak horké, ale je fakt, že zrovna nedávno proběhla zprávami kauza o strhávání z platu za nesplnění těchto připitomělých prodejů a paní od přepážky říkala, že jí strhli 1500,–. To je pecka
. A Evidentně to nikoho netankuje ![]()
Asi bych byla radši, kdyby se mi ani neozvali na pohovor… ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Děkuji i za tento příspěvek a teda zírám. Já myslela, že to není tak horké, ale je fakt, že zrovna nedávno proběhla zprávami kauza o strhávání z platu za nesplnění těchto připitomělých prodejů a paní od přepážky říkala, že jí strhli 1500,–. To je pecka
. A Evidentně to nikoho netankuje
Asi bych byla radši, kdyby se mi ani neozvali na pohovor…
Jo, za neplnění strhávají, 900 měsíčně, na celé další čtvrtletí.
Jestli si chceš zachovat sebeuctu a zdravý rozum, vyhni se jim obloukem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit