Práce u Dashofer

184
9.4.14 13:03

práce u Dashofer

Zdravím dámy, nemáte někdo zkušenost z nakladelství Ver. Dashofer, jako operátor??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
78
10.4.14 20:28

Přímo s nimi ne, ale před dávnými lety jsem chodila na brigádu do call centra, které nabízelo jejich publikace. No, moc lidí to nechtělo. :( Teď jsem se podívala na jejich stránky, no a ten bod 5, ten časák, to Sdružení vlastníků jednotek, se prodávalo už tenkrát.:) Taky si pamatuji, že jsem, ale taky už před lety, viděla jejich inzerát, kde hledali telefonního prodejce, a nabízeli strašně málo, teď na stránkách o platu mlčí. :D Každopádně, to, co prodávali, byli poměrně drahé odborné publikace, hodně pro účetní, kde k tomu bylo v té době i CD na testování s počtem přístupů zdarma a potom se zákazníci rozhodli, jestli mají o ten produkt zájem, nebo ne. Nejdřív to bylo, že se ozvali, když zájem měli, potom se to chytře změnilo, že se poslalo CD a když do určité doby nezareagovali, že nemají zájem, požadovalo se po nich zaplacení té publikace. Vše si pamatuji už jen matně, konkrétnosti si už nevybavuji. :x Každopádně, jak už jsem napsala, moc lidí ty produkty nechtělo, a teď kdy zas pokročil internet a je na něm k dohledání víc a víc věcí a s ohledem na horší ekonomickou situaci než před těma cca 7 lety, kdy jsem tam chodila, bych řekla, že ten zájem bude ještě menší. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
13.4.14 13:03

Aha, děkuji za informace, zřejmě se tedy jedná spíš o kontaktování firem, nebo živnostníků..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
13.4.14 13:07
@Yuzi píše:
Aha, děkuji za informace, zřejmě se tedy jedná spíš o kontaktování firem, nebo živnostníků..

No, v podstatě jo, ještě teda měli nějakou publikaci „Jak pečovat o děťátko“, založenou na systému zakládacích karet, že si ta maminka, která si to koupila, objednávala karty do šanonu, a potom ten časák pro vlastnictví jednotek, to se volalo zas těm představitelům těch splečenství, ale jak říkám, je to už pár let, nicméně ty publikace budou asi mít pořád stejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat