Práce u Dashofer
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
práce u Dashofer
Zdravím dámy, nemáte někdo zkušenost z nakladelství Ver. Dashofer, jako operátor??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Přímo s nimi ne, ale před dávnými lety jsem chodila na brigádu do call centra, které nabízelo jejich publikace. No, moc lidí to nechtělo.
Teď jsem se podívala na jejich stránky, no a ten bod 5, ten časák, to Sdružení vlastníků jednotek, se prodávalo už tenkrát.:) Taky si pamatuji, že jsem, ale taky už před lety, viděla jejich inzerát, kde hledali telefonního prodejce, a nabízeli strašně málo, teď na stránkách o platu mlčí.
Každopádně, to, co prodávali, byli poměrně drahé odborné publikace, hodně pro účetní, kde k tomu bylo v té době i CD na testování s počtem přístupů zdarma a potom se zákazníci rozhodli, jestli mají o ten produkt zájem, nebo ne. Nejdřív to bylo, že se ozvali, když zájem měli, potom se to chytře změnilo, že se poslalo CD a když do určité doby nezareagovali, že nemají zájem, požadovalo se po nich zaplacení té publikace. Vše si pamatuji už jen matně, konkrétnosti si už nevybavuji.
Každopádně, jak už jsem napsala, moc lidí ty produkty nechtělo, a teď kdy zas pokročil internet a je na něm k dohledání víc a víc věcí a s ohledem na horší ekonomickou situaci než před těma cca 7 lety, kdy jsem tam chodila, bych řekla, že ten zájem bude ještě menší. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha, děkuji za informace, zřejmě se tedy jedná spíš o kontaktování firem, nebo živnostníků..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Yuzi píše:
Aha, děkuji za informace, zřejmě se tedy jedná spíš o kontaktování firem, nebo živnostníků..
No, v podstatě jo, ještě teda měli nějakou publikaci „Jak pečovat o děťátko“, založenou na systému zakládacích karet, že si ta maminka, která si to koupila, objednávala karty do šanonu, a potom ten časák pro vlastnictví jednotek, to se volalo zas těm představitelům těch splečenství, ale jak říkám, je to už pár let, nicméně ty publikace budou asi mít pořád stejný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit