Práce u Městské Policie

512
10.9.13 08:40

Prace u Mestske Policie

Zdravím Vás, chtěla bych se zeptat, jak to chodí u Městské Policie. Za chvíli jdu k výběrovému řízení. Máte někdo zkušenost s průběhem, s psychotesty a fyzickými testy? Moc děkuji za rady. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
711
10.9.13 08:48

https://www.emimino.cz/…anda-163181/ víc k tomu dodávat nebudu, abych zase někoho nenas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.9.13 08:58

@Pampelinka musíš projít fyzickými testy /najdeš na netu/, psychotesty, pak Tě čeká 3-6ti měsíční školení (u státní je to rok)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
10.9.13 09:04
@martina.se píše:
@Pampelinka musíš projít fyzickými testy /najdeš na netu/, psychotesty, pak Tě čeká 3-6ti měsíční školení (u státní je to rok)…

To ja všechno vim, ale jestli se to da, u mestaku samozrejme je to tezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.9.13 09:08
@Pampelinka píše:
To ja všechno vim, ale jestli se to da, u mestaku samozrejme je to tezky.

normální práce. Max se připrav na to, že pokud budeš šlapat ulici, tak budeš terčem posměchu, budeš sbírat bezdomáče, klidnit ožraly a pod.. Pro mě nic moc.. Mmchdm, chce to hodně dobře umět sebeobranu.. tady u nás ob den napadenej měšťan :zed: ale např moje spolužačka toto dělá a je spokojená..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.12.13 19:28

Jenže ti šmejdi lžou a šikanují i normální lidi pod ochranou uniformy a není možno kde si na ty hajzly stěžovat. Přidáš se k nim? Žádná normální práce, autoléčba z vlastních komplexů. V Klatovech jsou to zmetci kteří si zvedají sebevědomí i na postižených hajzlové fuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19810
20.12.13 11:05

@BrLuKo Asi jak kde. Ryba vždycky smrdí od hlavy. Já mám třeba z doby, kdy jsem bydlel ve Zlíně, na měšťáky dobré vzpomínky.

Jednou jsem je volal, když se nějaká dezorientovaná mešuge dobývala k sousedům do chalupy (volal jsem i ty sousedy, oni tam totiž uvnitř nebyli) a obdivoval jsem jejich profesionalitu a trpělivost při vysvětlování té ženštině, že tam opravdu nebydlí její přítel. Já bych vypěnil po 5 minutách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat