Práce u Městské Policie
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Prace u Mestske Policie
Zdravím Vás, chtěla bych se zeptat, jak to chodí u Městské Policie. Za chvíli jdu k výběrovému řízení. Máte někdo zkušenost s průběhem, s psychotesty a fyzickými testy? Moc děkuji za rady. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
https://www.emimino.cz/…anda-163181/ víc k tomu dodávat nebudu, abych zase někoho nenas…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pampelinka musíš projít fyzickými testy /najdeš na netu/, psychotesty, pak Tě čeká 3-6ti měsíční školení (u státní je to rok)…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
@Pampelinka musíš projít fyzickými testy /najdeš na netu/, psychotesty, pak Tě čeká 3-6ti měsíční školení (u státní je to rok)…
To ja všechno vim, ale jestli se to da, u mestaku samozrejme je to tezky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pampelinka píše:
To ja všechno vim, ale jestli se to da, u mestaku samozrejme je to tezky.
normální práce. Max se připrav na to, že pokud budeš šlapat ulici, tak budeš terčem posměchu, budeš sbírat bezdomáče, klidnit ožraly a pod.. Pro mě nic moc.. Mmchdm, chce to hodně dobře umět sebeobranu.. tady u nás ob den napadenej měšťan
ale např moje spolužačka toto dělá a je spokojená..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jenže ti šmejdi lžou a šikanují i normální lidi pod ochranou uniformy a není možno kde si na ty hajzly stěžovat. Přidáš se k nim? Žádná normální práce, autoléčba z vlastních komplexů. V Klatovech jsou to zmetci kteří si zvedají sebevědomí i na postižených hajzlové fuj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BrLuKo Asi jak kde. Ryba vždycky smrdí od hlavy. Já mám třeba z doby, kdy jsem bydlel ve Zlíně, na měšťáky dobré vzpomínky.
Jednou jsem je volal, když se nějaká dezorientovaná mešuge dobývala k sousedům do chalupy (volal jsem i ty sousedy, oni tam totiž uvnitř nebyli) a obdivoval jsem jejich profesionalitu a trpělivost při vysvětlování té ženštině, že tam opravdu nebydlí její přítel. Já bych vypěnil po 5 minutách.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit