Budu měšťanda!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.9.13 19:37

Budu měšťanda!

Ahoj holky, jdu si k Vám ulevit srdíčko a vypovídat se..
Jsem mamča na rodičáku, ale za rok končí..a tak jsem přemýšelal kam potom, abych neskončila na ÚP nebo hnít doma.. Tak jsem poslala životopis a dostala jsem se do užšího kola na Městského strážníka..byla jsem nadšená! Moje matka i otec jsou u policie, oba vyšší postavení, tak od mala mám sen, že prostě budu taky!! Uchvacuje mě to, cítím, že by mě to naplňovalo, dobíjelo.. prostě ten pocit, kdy víte, že jste pro tu práci perfektní a víte, že uděláte vše na světě, aby to vyšlo!!
Tak jsem se rozhodla, že přijmu nabídku a šla jsem na výběrko a fyzický testy. Následovat měl pohovor s psychologem a další týden psychotesty.
Na fyzických jsem byla ve středu, byla jsem nadšená.. jakš takš jsem věděla, co mě čeká.. ale to co tam bylo???
Ano, musím projít přes pár „hňupů“ abych se dostala dál.. ale.. asi jsem se přecenila. Přeci jen jsem jen porodila a dál se absolutně nehýbala.. Minimum pro přijetí je 20 kliků (dáms. o lavici/pánsk. je na vás), celomotoráků je také 20, a běhy 1km do 5.04 min. a člunkový běh do 14 sekund.
Takže jsem kliků dala 17 a pak se mi podlomili kolena!! :(
No, cestou domů jsem skoro neviděla na cestu.. Nabídli mi že stále jsem v databázi a v lednu přijdu zase!! :?:
Mám v plánu vyhledat nějakého trenéra, na „férovku“ mu nabídnout jako „přivýdělek“, aby mě připravil dokonale na fyzický testy, které jsem odhodlaná prostě zvládnout!! :kytka:

Moc Vám děkuji za vyslechnutí.. ulevilo se mi aspoň trochu..
I když nějaké trénování a cvičení bude asi náročné s dvouletou dcerkou :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35438
7.9.13 19:49

Pomáhat a chránit. :kytka:
:think: co jsou to ty celomotoráky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
7.9.13 19:51

Ses dobra, ze ses na to dala :kytka:

Ja si myslim, ze do dalsich testu to dáš, uvidis. Kdyz nekdy vidim ty pupkace chdit po meste, pochybuju ze by dal 20kliku :lol: Behat muzes s kocarkem, kliky delat i s deckem a co je to to dalsi? :think:

• Citovat
  • Upravit
72725
7.9.13 20:01

Já myslim, že vůbec není potřeba mít trenéra.. jen opakuj kliky, sklapky a dej se na běh. Pak není problém ty testy udělat. Každopádně držím pěsti :kytka: Já bych do toho nešla, u nás dělat měšťáka je za trest..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.13 20:03

No právě… taky jsem se divila!! Prý každoroční přezkoušení fyzických.. tak nechápu absolutně jak co „vojebávaji“.. :))))
Celomotorické cviky: http://www.youtube.com/watch?… ten okamžik 0.58min.
Je to jakoby cviky jako mají vojáci, z lehu do stoje a to dopředu i dozadu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.9.13 20:05
@martina.se píše:
Já myslim, že vůbec není potřeba mít trenéra.. jen opakuj kliky, sklapky a dej se na běh. Pak není problém ty testy udělat. Každopádně držím pěsti :kytka: Já bych do toho nešla, u nás dělat měšťáka je za trest..

Děkuji děkuji, moc! :kytka:
Přitom je paradox..můj manžel je kulturista, ale už po sezóně :D
Už jen v posilovně a zálibou.. :) a ptala jsem se ho, kolik dá kliků a on mi řekne - 90 na rozcvičení… 8o 8o :mrgreen:
To jsem si připadala jako úplnej ko*ot.. :D
Když já bych potřebovala možná od manžela, takový to aby mě „popoháněl“..aby mi dával ten adrenalin a cvičil se mnou občas..nebál se takovým tím řvaním povzbuzovat a takový..ale to on moc nechce, nechce prej na mě být hrubej :D

• Citovat
  • Upravit
72725
7.9.13 20:07
@Anonymní píše:
Děkuji děkuji, moc! :kytka:
Přitom je paradox..můj manžel je kulturista, ale už po sezóně :D
Už jen v posilovně a zálibou.. :) a ptala jsem se ho, kolik dá kliků a on mi řekne - 90 na rozcvičení… 8o 8o :mrgreen:
To jsem si připadala jako úplnej ko*ot.. :D
Když já bych potřebovala možná od manžela, takový to aby mě „popoháněl“..aby mi dával ten adrenalin a cvičil se mnou občas..nebál se takovým tím řvaním povzbuzovat a takový..ale to on moc nechce, nechce prej na mě být hrubej :D
:mrgreen: můj chlap dá taky 60 bez zadýchání, já se přiznám, neudělám ani 5 :mrgreen: ale myslím, že máš na to dost času a když budeš postupně přidávat, tak se v pohodě dostaneš nad limit ;) mmchdm, nemůžeš se poměřovat s kulturistou :lol: ale možná by Tě mohl trochu navést na trénink :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.13 20:12

Mohl by no.. snažím se ho „donutit“.. aby mě vycvičil!

• Citovat
  • Upravit
711
7.9.13 20:52

Prosím tě dámské o lavici? Těch uděláš 200 a ani nevíš, že jsi něco dělala, ted jsem je zkusila a jsem 4.měs. po porodu. Na lavici máš jenom ruce nebo i nohy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.13 20:53
@hefilka píše:
Prosím tě dámské o lavici? Těch uděláš 200 a ani nevíš, že jsi něco dělala, ted jsem je zkusila a jsem 4.měs. po porodu. Na lavici máš jenom ruce nebo i nohy?
??? Dámské o lavici??? :roll: :roll: :roll: Buď klasické pánské, nebo o lavici. Dámské o lavici se přepůlíš v pase, chytrá! :roll: :roll:
Jinak Ti děkuji za tvůj názor, asi nejsem tak dokonalá jako ty s 200 klikama, tak jsi dávat rady jinam! Díky!
  • Citovat
  • Upravit
711
7.9.13 21:12
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jdu si k Vám ulevit srdíčko a vypovídat se..
Jsem mamča na rodičáku, ale za rok končí..a tak jsem přemýšelal kam potom, abych neskončila na ÚP nebo hnít doma.. Tak jsem poslala životopis a dostala jsem se do užšího kola na Městského strážníka..byla jsem nadšená! Moje matka i otec jsou u policie, oba vyšší postavení, tak od mala mám sen, že prostě budu taky!! Uchvacuje mě to, cítím, že by mě to naplňovalo, dobíjelo.. prostě ten pocit, kdy víte, že jste pro tu práci perfektní a víte, že uděláte vše na světě, aby to vyšlo!!
Tak jsem se rozhodla, že přijmu nabídku a šla jsem na výběrko a fyzický testy. Následovat měl pohovor s psychologem a další týden psychotesty.
Na fyzických jsem byla ve středu, byla jsem nadšená.. jakš takš jsem věděla, co mě čeká.. ale to co tam bylo???
Ano, musím projít přes pár „hňupů“ abych se dostala dál.. ale.. asi jsem se přecenila. Přeci jen jsem jen porodila a dál se absolutně nehýbala.. Minimum pro přijetí je 20 kliků (dáms. o lavici/pánsk. je na vás), celomotoráků je také 20, a běhy 1km do 5.04 min. a člunkový běh do 14 sekund.
Takže jsem kliků dala 17 a pak se mi podlomili kolena!! :(
No, cestou domů jsem skoro neviděla na cestu.. Nabídli mi že stále jsem v databázi a v lednu přijdu zase!! :?:
Mám v plánu vyhledat nějakého trenéra, na „férovku“ mu nabídnout jako „přivýdělek“, aby mě připravil dokonale na fyzický testy, které jsem odhodlaná prostě zvládnout!! :kytka:Moc Vám děkuji za vyslechnutí.. ulevilo se mi aspoň trochu..
I když nějaké trénování a cvičení bude asi náročné s dvouletou dcerkou :kytka:

Tak já nevím, ty tam máš napsáno dámské o lavici a v půlce se rozhodně nepřepůlíš. Bud piš správně nebo se nerozčiluj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
7.9.13 21:22

@hefilka 200??? To jako fakt? To jsi dobrá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.13 21:33
@hefilka píše:
Tak já nevím, ty tam máš napsáno dámské o lavici a v půlce se rozhodně nepřepůlíš. Bud piš správně nebo se nerozčiluj.

Místo tečky - / lomítko!
Tak zauvažuj než tady budeš psát takovýhle nesmysly…

• Citovat
  • Upravit
nepř.
7.9.13 21:34
@Anonymní píše: ??? Dámské o lavici??? :roll: :roll: :roll: Buď klasické pánské, nebo o lavici. Dámské o lavici se přepůlíš v pase, chytrá! :roll: :roll:
Jinak Ti děkuji za tvůj názor, asi nejsem tak dokonalá jako ty s 200 klikama, tak jsi dávat rady jinam! Díky!

Jestli budeš takhle vyskakovat, tak nedáš ani ty psychotesty :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.9.13 21:37

Pardon, ale myslela jsem že budou přispívat normální ženský a čím dál víc mi to přijde, že si ženský vymýšlejí nesmyslný nicky pak akorát nasírají a provokujou.. Nechápu tohle! :roll:
Samozřejmě holkám na začátku děkuju moc, za podporu.
Takže požádám rejpalky, nepřispívat, nestojím o nesmyslný kecy.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat