Práce v domácí péči
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Prace v domaci peči
Ahoj,,
holky chtěla jsem se zeptat zda některa z Vás nemá zkušenosti s prací v domácí péči? Je to náročné? Platově je to jak?
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, myslis něco jako pečovatelka, která dochazi k lidem domu? Narocne to je fyzicky a hlavne psychicky, pokud clovek pracuje prevazne se seniory…Financne podhodnocene-aspon z toho, co vim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je rozdíl mezi domácí zdravotní péčí a pečovatelskou službou. Domácí zdravotní péči provádí zdravotní sestry a poskytují pouze zdravotní služby. Pečovatelská služba je rozvoz obědů, nákup, dohled na seniora, hygiena…
Jestli chceš více info, napiš SZ
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamaemaolda SZ je soukromá zpráva. Zdravotní sestra u nás v agentuře má cca 90 Kč hrubého + ty co jsou na hlavní pracovní poměr mají proplacené jízdné a služební telefon.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@doumi Tak to mě by zajímala spíš ta domácí pečovatelská služba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamaemaolda pracuju v domácí péči jako zdráv. sestra s přestávkami 8 let, tomu platu co udáváš nevěřím, on se totiž odvíjí od plateb pojišťoven, každy 1/2 rok neustále něco mění, ten kdo vede agenturu nepůjde do dluhu, když zrovna pojišťovna něco neproplatí, jestli mi rozumíš. Třeba za infuze je víc než za převazy, ale u infuze musíš u klienta sedět, takže toho zase tolik za prac.dobu nestihneš, dále jestliže máš klienty daleko od sebe, myslím tím bydliště-taky toho tolik nestihneš, ikdyž jezdíš autem, atd. mohla bych se tady rozepisovat do nekonečna jestli chceš. V neposlední řadě celý den za volantem je dost vyčerpávající, staráš se nejen o sebe, ale i o auto, ne všichni žijou tak jako my, nemyslím tím plovoucí podlahu, ale jsou i extrémy jako slepičky v kuchyni a pak tam prováděj zázraky za které jseš placená,… Lituji dne kdy jsem odešla z FN, jediné co mi práce dala je samostatnost a orientace autem ve městě včetně parkování, u nás plat nic moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dvacet tisic cisteho za domaci peci? v CR? nemyslim si to, ale pokud ano tak to je slusne a to dost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Včera jsem byla na pohovoru, pani mi řekla že ze začatku samozřejmě plat nebude takovy, ale že ty sestry co udělaji 13 pacientu nebo vic tak maji mezi 23000-25000 čisteho plus osobni ohodnoceni.
holky ja ktera ted vydělavam 8000 čisteho tak do toho asi pujdu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit