Budu měšťanda!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14856
7.9.13 21:53

Hele, ja teda zadne rejpani nevidim :think:

ja bych trenovala to co vis, ze budou zkouset a uvidis ze se to bude lepsit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
7.9.13 21:56
@Anonymní píše:
Pardon, ale myslela jsem že budou přispívat normální ženský a čím dál víc mi to přijde, že si ženský vymýšlejí nesmyslný nicky pak akorát nasírají a provokujou.. Nechápu tohle! :roll:
Samozřejmě holkám na začátku děkuju moc, za podporu.
Takže požádám rejpalky, nepřispívat, nestojím o nesmyslný kecy.

Tedy nezlob se, ale já to pochopila úplně stejně, tedy buď dámské o lavici nebo pánské. Chápu, že tě štve, žes to nedala. Při pohledu na vypasene četníky me napadá to samé, co tebe, ale myslím, ze tvé reakce výše jsou nepřiměřene. Jinak ti přeji, aby ses tam dostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.13 21:59

Ok, tak jsem se přesvědčila jen v tom, co jsem si o tomhle portálu myslela.
Jinak děkuji.

• Citovat
  • Upravit
360
7.9.13 22:00
@Anonymní píše:
Pardon, ale myslela jsem že budou přispívat normální ženský a čím dál víc mi to přijde, že si ženský vymýšlejí nesmyslný nicky pak akorát nasírají a provokujou.. Nechápu tohle! :roll:
Samozřejmě holkám na začátku děkuju moc, za podporu.
Takže požádám rejpalky, nepřispívat, nestojím o nesmyslný kecy.

No a já zase nechápu ty, co přispívají anonymně a pak se ještě rozčilují, když něco napíšou nejasně - a někdo se kupodivu ozve. Chce to asi trochu klídku, strážnice, což. Ale jinak sportem ku zdraví, o tom žádná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
7.9.13 22:00

Eh?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
7.9.13 22:03
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
7.9.13 22:11

No ja to s temi kliky pochopila stejne, a tech klidne 200 udělám :lol: Nevim no, zbytečně se urážíš, to by jsi jako policistka asi neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
7.9.13 22:13

Už to vidím, pane občanský průkaz!
Nic ti nedám!!!
Tssss a naštvaně odchází :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.13 22:14

Jen bych poprosila všechny že dál urážet a zesměšňovat se tady nenechám, takže dál nepřispívám!
Děkuju a ahoj.

• Citovat
  • Upravit
11689
7.9.13 22:16
@Anonymní píše:
Jen bych poprosila všechny že dál urážet a zesměšňovat se tady nenechám, takže dál nepřispívám!
Děkuju a ahoj.
8o :roll: :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evaa1974
7.9.13 23:47

Tady je alespoň vidět, jací lidé se na místo strážníka hlásí :nevim:. Proto mě nepřekvapuje úroveň městské policie, která je mnohdy tristní :nevim:. Pouze nahrazuje dřívější PS - VB, chlapi to dřív dělali jako vedlejšák.

• Citovat
  • Upravit
844
7.9.13 23:54
:roll: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
8.9.13 06:38

Stejne ses dobra, klik ja neudelam ani jeden :-) Mas na to! Priste to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
8.9.13 18:53
@Evaa1974 píše:
Tady je alespoň vidět, jací lidé se na místo strážníka hlásí :nevim:. Proto mě nepřekvapuje úroveň městské policie, která je mnohdy tristní :nevim:. Pouze nahrazuje dřívější PS - VB, chlapi to dřív dělali jako vedlejšák.

Kamarádka šla k policii, ale ke státní. K měštákům, že prý ne, tak asi ví proč. Mimochodem taky se divím, že udělala psychotesty..je taková impulsivní. A na základce byla kvůli špatným zádům osvobozená z tělocviku. Já bych asi nedala ten běh, to jsem byla vždycky ze třídy nejpomalejší a nejschvácenější :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat