Solidní domácí práce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
132
6.9.13 20:19

solidní domácí práce

Ahoj. Můžete mo poradit? Hledám domácí práci (montování propisek atd). Zatím jsem narazila jen na podvody. Máte někdo solidní práci a poradíte, jak jí získat?? Moc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
emimo1
6.9.13 20:23

Ahoj, to by mě taky zajímalo, zda-li nějaké taková práce/brigáda existuje :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2256
6.9.13 20:24

Myslím, že neexistuje.
Jo a holky pamatujte si jednu věc, všude tam, kde po Vás chtějí peníze předem je PODVOD… :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
6.9.13 20:24

Tak taková práce fakt neexistuje.
Já třeba učím němčinu doma, příjdu si tak na 2-4 tisíce měsíčně. Záleží natom, jak docházejí studenti.

• Citovat
  • Upravit
14090
6.9.13 20:26

Kolik takových diskusí tady ještě bude?? :lol: bohužel snad taková fakt není :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
6.9.13 20:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
6.9.13 20:29

Já mám dobrou domácí práci, vdala jsem se a holky docela to sype ;)

• Citovat
  • Upravit
132
6.9.13 20:29
@MiskaKosa píše:
Myslím, že neexistuje.
Jo a holky pamatujte si jednu věc, všude tam, kde po Vás chtějí peníze předem je PODVOD… :pocitac: :pocitac:

Právě. Všude chtěj dopředu prachy… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
6.9.13 20:30
@K-Black píše:
Já mám dobrou domácí práci, vdala jsem se a holky docela to sype ;)
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
6.9.13 20:31
@werunkaw123 píše:
Kolik takových diskusí tady ještě bude?? :lol: bohužel snad taková fakt není :roll:

Diskusí bude hoooodně moc :zed: - než se někdo o nějaký práci dozví. Spíš to vypadá na nekonečný příběh…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
6.9.13 20:34
@Mešuge píše:
Ahoj. Můžete mo poradit? Hledám domácí práci (montování propisek atd). Zatím jsem narazila jen na podvody. Máte někdo solidní práci a poradíte, jak jí získat?? Moc díky

jediná solidní práce na doma bude ta, kterou si sama vymyslíš, nakoupíš materiál a sama budeš dělat a prodávat… bohužel většina inzerátů na ty úžasně výhodné práce jsou podvody a jen ti poradí, že si máš dát podobný inzerát, stejně vytahat z lidí peníze za tuhle informaci a pak se můžeš bít do hlavy, že jsi naletěla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
6.9.13 20:34
@K-Black píše:
Já mám dobrou domácí práci, vdala jsem se a holky docela to sype ;)
že bych se přidala k vám do rodiny? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
6.9.13 20:35
@Mešuge píše:
Ahoj. Můžete mo poradit? Hledám domácí práci (montování propisek atd). Zatím jsem narazila jen na podvody. Máte někdo solidní práci a poradíte, jak jí získat?? Moc díky

A co umíš dělat?

• Citovat
  • Upravit
K-Black
6.9.13 20:37
@Regina Hero píše: že bych se přidala k vám do rodiny? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

klidně, ale budeš dělat TO a žehlit :lol:

• Citovat
  • Upravit
132
6.9.13 20:48
@karfice píše:
A co umíš dělat?

No, myslím, že jsem docela manuálně zručná - co máš konkrétně na mysli? Dělala jsem vedoucí v chráněnné dílně - koberce, batika, šití, vyšívání, pustila jsem se do výroby naušnic… Nějak se nebojím ničeho (manuálního charakteru - práce na PC ne…). Když si to po sobě čtu, tak vypadám jak vejtaha. :think: TTak to není, jen se snažím přiblížit směr práce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat