Solidní domácí práce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
132
6.9.13 20:50
@Regina Hero píše:
jediná solidní práce na doma bude ta, kterou si sama vymyslíš, nakoupíš materiál a sama budeš dělat a prodávat… bohužel většina inzerátů na ty úžasně výhodné práce jsou podvody a jen ti poradí, že si máš dát podobný inzerát, stejně vytahat z lidí peníze za tuhle informaci a pak se můžeš bít do hlavy, že jsi naletěla…

To jsem zkusila, ale to je třeba 2 měsíce nic a pak prodej za dvě stovky… :(. Asi taky neumím prostě nabízet přes PC…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
6.9.13 20:53
@K-Black píše:
klidně, ale budeš dělat TO a žehlit :lol:
Žehlím velice kvalitně a kromě TO dělám i TAMTO, báječně vařím, peču, chválím, usmívám se, se mnou vás čekají samá pozitiva a sociální jistoty. Kde bydlíte? :mrgreen: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
6.9.13 20:55
@Virginia píše: Žehlím velice kvalitně a kromě TO dělám i TAMTO, báječně vařím, peču, chválím, usmívám se, se mnou vás čekají samá pozitiva a sociální jistoty. Kde bydlíte? :mrgreen: :mavam:

jdu ti rozestlat, ty jsi uplné požehnání, muž bude nadšen :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
36556
6.9.13 21:05

Známý má firmu na potisky a občas při větší zakázce potřebuje smontovávat razítka a různé takové werky. A fakt nepotřebuje lovit po internetu. V pohodě to pokryje známými, ještě je o to bitka, jak mi popisuje. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
6.9.13 21:09
@Bábrdl píše:
Známý má firmu na potisky a občas při větší zakázce potřebuje smontovávat razítka a různé takové werky. A fakt nepotřebuje lovit po internetu. V pohodě to pokryje známými, ještě je o to bitka, jak mi popisuje. :nevim:

Asi jinak než přes známý to nejde :nevim:. Chtěla jsem se pokusit. Jsem na mateřský, máme hypo…vždyť to znáš… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
6.9.13 21:16
@K-Black píše:
jdu ti rozestlat, ty jsi uplné požehnání, muž bude nadšen :mrgreen:

Si taky myslím, kdyžtak pro všechny případy pošlu číslo na mého muže, pro případné reference.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
6.9.13 21:35
@Virginia píše:
Si taky myslím, kdyžtak pro všechny případy pošlu číslo na mého muže, pro případné reference.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
23847
6.9.13 22:30
@karfice píše:
A co umíš dělat?

Hehe, montovat propisky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
6.9.13 23:09

Ale jo, prace na doma je, jen musis umet neco, co ostatni neumi.
Treba moje znama doma popisuje CT vysetreni :mrgreen: Asi byla tak dobra, ze jim stalo zato poridit ji domu adekvatni vybaveni ;)
Nejlepsi je pracovat doma pro sveho zamestnavatele - v me praci to ale treba nejde - resp. asi nejsem tak dobra jako moje kolegyne, nebo ( doufam ze spis) statni nemocnice nema tolik penez ;)
Jinak, pokud vim, spousta lidi doma treba preklada( aspon v mem okoli).
O manualni praci na doma nevim, v okoli nikoho takoveho nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
6.9.13 23:17
@K-Black píše:
Já mám dobrou domácí práci, vdala jsem se a holky docela to sype ;)

Jooo tak to máme stejnou práci… Je fakt dobrá :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
6.9.13 23:19
@xantipi píše:
Jooo tak to máme stejnou práci… Je fakt dobrá :pankac: :mrgreen:

Ty taky bydlíš u Blacků?? :think: Holky, kdo ještě bydlíte u K-Black, nahlašte se tu. Čeká mě k nim dlouhá cesta a nerada bych dělala TO a TAMTO někde ve spacáku v předsíni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
6.9.13 23:24

@Virginia To nééé spíš mám zaměstnavatele se stejným zaměřením… :andel: A protože jsem sobeček, tak TO a TAMTO, zvládnu sama, tahle práce mě baví, ale o to ostatní, jako žehlení atd. se podělím… :pankac: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.13 09:30

Dá. Jde o to hledat a mít štěstí.
Pracuji pro jednu firmu a dělám jim administrativu za půl roku jsem si vydělala přes 25 tisíc a ještě chodím do práce, samozřejmě to zabere čas a nemám tolik času na rodinu, ale peníze jsme potřebovali.

• Citovat
  • Upravit
plzakova21
7.9.13 16:56

Zdravim te vim o cem mluvis,, je to fakt pravda at nas zivej oni je to jejich vizitka,, ale zacala jsem pracovat z domova taky a ted sypem dva,, ja jemu a on mne :)

• Citovat
  • Upravit
plzakova21
7.9.13 16:57

Muj vzkaz byl pro tu co napsala,, ze jeji domaci prace je ze se vdala a ze to Docela sype

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat