Solidní domácí práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Regina Hero píše:
jediná solidní práce na doma bude ta, kterou si sama vymyslíš, nakoupíš materiál a sama budeš dělat a prodávat… bohužel většina inzerátů na ty úžasně výhodné práce jsou podvody a jen ti poradí, že si máš dát podobný inzerát, stejně vytahat z lidí peníze za tuhle informaci a pak se můžeš bít do hlavy, že jsi naletěla…
To jsem zkusila, ale to je třeba 2 měsíce nic a pak prodej za dvě stovky…
. Asi taky neumím prostě nabízet přes PC…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K-Black píše:Žehlím velice kvalitně a kromě TO dělám i TAMTO, báječně vařím, peču, chválím, usmívám se, se mnou vás čekají samá pozitiva a sociální jistoty. Kde bydlíte?
klidně, ale budeš dělat TO a žehlit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Virginia píše: Žehlím velice kvalitně a kromě TO dělám i TAMTO, báječně vařím, peču, chválím, usmívám se, se mnou vás čekají samá pozitiva a sociální jistoty. Kde bydlíte?![]()
jdu ti rozestlat, ty jsi uplné požehnání, muž bude nadšen ![]()
- Citovat
- Upravit
Známý má firmu na potisky a občas při větší zakázce potřebuje smontovávat razítka a různé takové werky. A fakt nepotřebuje lovit po internetu. V pohodě to pokryje známými, ještě je o to bitka, jak mi popisuje. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl píše:
Známý má firmu na potisky a občas při větší zakázce potřebuje smontovávat razítka a různé takové werky. A fakt nepotřebuje lovit po internetu. V pohodě to pokryje známými, ještě je o to bitka, jak mi popisuje.
Asi jinak než přes známý to nejde
. Chtěla jsem se pokusit. Jsem na mateřský, máme hypo…vždyť to znáš… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K-Black píše:
jdu ti rozestlat, ty jsi uplné požehnání, muž bude nadšen
Si taky myslím, kdyžtak pro všechny případy pošlu číslo na mého muže, pro případné reference.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Virginia píše:
Si taky myslím, kdyžtak pro všechny případy pošlu číslo na mého muže, pro případné reference.
- Citovat
- Upravit
Ale jo, prace na doma je, jen musis umet neco, co ostatni neumi.
Treba moje znama doma popisuje CT vysetreni
Asi byla tak dobra, ze jim stalo zato poridit ji domu adekvatni vybaveni ![]()
Nejlepsi je pracovat doma pro sveho zamestnavatele - v me praci to ale treba nejde - resp. asi nejsem tak dobra jako moje kolegyne, nebo ( doufam ze spis) statni nemocnice nema tolik penez ![]()
Jinak, pokud vim, spousta lidi doma treba preklada( aspon v mem okoli).
O manualni praci na doma nevim, v okoli nikoho takoveho nemam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K-Black píše:
Já mám dobrou domácí práci, vdala jsem se a holky docela to sype
Jooo tak to máme stejnou práci… Je fakt dobrá
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xantipi píše:
Jooo tak to máme stejnou práci… Je fakt dobrá![]()
Ty taky bydlíš u Blacků??
Holky, kdo ještě bydlíte u K-Black, nahlašte se tu. Čeká mě k nim dlouhá cesta a nerada bych dělala TO a TAMTO někde ve spacáku v předsíni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Virginia To nééé spíš mám zaměstnavatele se stejným zaměřením…
A protože jsem sobeček, tak TO a TAMTO, zvládnu sama, tahle práce mě baví, ale o to ostatní, jako žehlení atd. se podělím…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dá. Jde o to hledat a mít štěstí.
Pracuji pro jednu firmu a dělám jim administrativu za půl roku jsem si vydělala přes 25 tisíc a ještě chodím do práce, samozřejmě to zabere čas a nemám tolik času na rodinu, ale peníze jsme potřebovali.
- Citovat
- Upravit
Zdravim te vim o cem mluvis,, je to fakt pravda at nas zivej oni je to jejich vizitka,, ale zacala jsem pracovat z domova taky a ted sypem dva,, ja jemu a on mne ![]()
- Citovat
- Upravit
Muj vzkaz byl pro tu co napsala,, ze jeji domaci prace je ze se vdala a ze to Docela sype
- Citovat
- Upravit