Solidní domácí práce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
plzakova21
7.9.13 17:07

Kdyz to bylo hodne spatny tak presne jsem to tak udelala,, byla jsem s prvnim ditetem socka. usila jsem si uzasnej bezkonkurencni fusak do kocaru a kazdej ho chtel,, pak moje teta ho poridila pro znamou doktorku do prahy a ja mohla vsude troubit ze to siju pro bohaty prazaky a ti bohati prazaci mi davaj penize dopredu. vsichni mi pak davali penize dopredu a slo jen o to usit z toho co nejlevneji,, pozor kvalitne a odevzdat dobrou praci! ale usporit z toho. melo to jen jeden hacek,, kdyz v noci nespis tak potom jde s kocarkem loutka postupne jsem hledala praci kde by byl prijem pasivni,, neco zalozit a dostavat z toho takze dnes bych uz nikomu nic nesila protoze nejsem svadlena,, silena doba ale skvela doba.

• Citovat
  • Upravit
55
7.9.13 17:38
@K-Black píše:
Já mám dobrou domácí práci, vdala jsem se a holky docela to sype ;)
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
plzakova21
7.9.13 17:47

Ja neumim takhle cetovat tak ani nevim kdyz odpovidam jestli vsem nebo jedny vzdycky odpovim na neco a skoci to na konec apak to nekdy nesouvisi stim nazorem ktery byl predemnou,, jak tak vlozite to modry pole aby tam byla v my odpovedi i ta otazka??? daniela

• Citovat
  • Upravit
55
7.9.13 18:13
@plzakova21 píše:
Ja neumim takhle cetovat tak ani nevim kdyz odpovidam jestli vsem nebo jedny vzdycky odpovim na neco a skoci to na konec apak to nekdy nesouvisi stim nazorem ktery byl predemnou,, jak tak vlozite to modry pole aby tam byla v my odpovedi i ta otazka??? daniela

dáte citovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
7.9.13 18:32
@aalvapp píše:
dáte citovat :palec:

jo uz to umim diky,, normalne mi radi moje deti ale nejsou doma. husakovi deti to neumej diky moc
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
7.9.13 18:34
@plzakova21 píše:
jo uz to umim diky,, normalne mi radi moje deti ale nejsou doma. husakovi deti to neumej diky moc :kytka:

konce jsem se zaregistrovala moje jmeno je ted mohra a ne cerny zacalo mne to bavit si tu povidat,, tyhle stranky mi prisly nahodou pod ruku protoze mne mimina uz nezajimaj mam z nich trochu osoupany nervy ale hezky fotky a fajn vzpominky ale at si ted blbne nekdo zas jinej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
7.9.13 19:22
@plzakova21 píše:
jo uz to umim diky,, normalne mi radi moje deti ale nejsou doma. husakovi deti to neumej diky moc :kytka:

Já to umím, a moje dítě zatím ne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
7.9.13 19:32
@Barča73 píše:
Já to umím, a moje dítě zatím ne. :lol:

naucejte ty dalsi veci co prijdou treba pouzivat cipy v ruce nebo pouzivat hologrami nebo cestovat v case jezdit vznasedlem. hele jak se zmenil svet za sto let a to bude zas. moje babicka byla vzdycky vykulena kdyz jsme ji povidali o svete mimo barak a my budem taky vykuleny baby :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
7.9.13 19:44
@plzakova21 píše:

Patřím taky mezi „Husákovy děti“ a citovat a další věci umím… :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
7.9.13 19:57
@Regina Hero píše:
Patřím taky mezi „Husákovy děti“ a citovat a další věci umím… :think: :think: :think:

ja tu sem poprvi,, dost mne to bavi zacala jsem vcera a je to zajimavy. kdyz jsem maturovala meli jsme pristroj ascota a nasobeni bylo klikou za kterou si zatahla. a kdyz jsem sla do skoly tak byla kaukulacka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
7.9.13 19:58
@Regina Hero píše:
Patřím taky mezi „Husákovy děti“ a citovat a další věci umím… :think: :think: :think:

a myslela jsem četovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
7.9.13 20:16
@plzakova21 píše:
a myslela jsem četovat

No tak to je super, že jste se do toho pustila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
7.9.13 20:21
@Mešuge píše:
No tak to je super, že jste se do toho pustila :)

mam uplne jiny vyziti,, ale deti si odjeli a ja mam casu spousty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
7.9.13 20:35
@plzakova21 píše:

no tak to pardón, já to umím :mrgreen:

A vítám tě tady :kytka:

• Citovat
  • Upravit
712
7.9.13 20:41
@K-Black píše:
no tak to pardón, já to umím :mrgreen:A vítám tě tady :kytka:

asi toho budu muset nechat,, jsem tu dost dlouho a pujdu se venovat manzelovi,, chechta se mi ze mne to tak chytlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat