Práce u přítele ve firmě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Práce u přítele ve firmě
Děvčata, je tu některá, která pracuje u přítele ve firmě? Může to fungovat?
Přítel je podnikatel a potřebuje výpomoc ohledně běžných pracovních věcí co vyřizuje a nemá čas na jinou práci. Na tohle zařizování bych byla já.
Lidi mě od toho odrazují, že prý to nebude dělat dobrotu a kdesi cosi.. Určitě to nebude nejlehčí, ale ve výsledku mi to vychází líp než pracovní poměr kde sem teď. Oddělit práci od věcí doma zvládneme a nebude mi stát věčně za zadkem..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já bych do toho nešla, jednak být spolu 24 hodin denně není úplně ideální a jednak mi to přijde jako riziko z ohledem na výpadek příjmů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Já bych do toho nešla, jednak být spolu 24 hodin denně není úplně ideální a jednak mi to přijde jako riziko z ohledem na výpadek příjmů.
právě má práci, kdy spolu nebudeme 24h denně.. není doma klidně i týden, záleží podle práce..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fungovat to může, my s manželem podnikáme společně od vysoké (10 let), pracujeme spolu doma a je to super
ale všichni kamarádi a sousedi nám říkají, že nechápou, jak to můžeme dát
ponorka se zatím nedostavila, vyhovuje nám to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já myslím, že to může fungovat, záleží na lidech. Ale moje osobní zkušenost je taková, že to nefungovalo. Respektive to fungovalo jen do té doby, než došlo na placení. Ta práce mě bavila, dozvěděla jsem se spoustu užitečných věcí, ale dělala jsem to zadarmo, ačkoli jsem měla penízky slíbené. No nic, blbá zkušenost je taky zkušenost. Ale on byl hovado celkově, mohlo mi to docvaknout… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KPKristy píše:
Respektive to fungovalo jen do té doby, než došlo na placení.
jasně, z toho mám taky strach, aby mi neřekl, že pro mě teď nemá, ať počkám.. ale věřím tomu, že tohle neudělá, protože potom bych mu nedělala práci ani já… naštěstí budu mít dost času, takže bych zvládla klidně i nějakou brigádu nebo poloviční úvazek někde jinde, přinejhorším..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás by to nefungovalo. Manžel je ve firmě naprostý puňtičkář, má směrnici i na to, jak má být nadepsaný šanon. Já bych to nevydýchala, zejména protože vím, jaký je doma bordelář. Taky mi vadí občas jeho naročnost na zaměstnance a je toho plno, kvůli čemu vím, že u nás by to nešlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nech se zaměstnat se vším všudy. I se všemi odvody. POkud nebudeš zaměstnaná, nevzniknou ti žádné nároky a ještě budeš muset sama za sebe platit to, co se platit musí. Domluvte si, kdy ti bude platit. Má on ještě nějaké jiné zaměstnance?
- Citovat
- Upravit
@ivašot. píše:
U nás by to nefungovalo. Manžel je ve firmě naprostý puňtičkář, má směrnici i na to, jak má být nadepsaný šanon. Já bych to nevydýchala, zejména protože vím, jaký je doma bordelář. Taky mi vadí občas jeho naročnost na zaměstnance a je toho plno, kvůli čemu vím, že u nás by to nešlo.
tak tohle přesně mám v nynější práci a naprosto mě to vytáčí..
přítelovi je jedno jak co budu dělat, hlavně že to bude udělaný a jemu zmizí práce na kterou nemá hlavu.. to stejný zaměstnanci.. když udělají co a kdy mají, je od něho klid..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kobliha51 píše:
Nech se zaměstnat se vším všudy. I se všemi odvody. POkud nebudeš zaměstnaná, nevzniknou ti žádné nároky a ještě budeš muset sama za sebe platit to, co se platit musí. Domluvte si, kdy ti bude platit. Má on ještě nějaké jiné zaměstnance?
ano, zaměstnat se samozřejmě nechám se vším všudy.. další zaměstnance má též.. takže všechny odvody platí a platit bude i za mě.. respektive je z jeho účtu budu posílat přímo já, takže to budu mít pod kontrolou.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wootwa píše:
ano, zaměstnat se samozřejmě nechám se vším všudy.. další zaměstnance má též.. takže všechny odvody platí a platit bude i za mě.. respektive je z jeho účtu budu posílat přímo já, takže to budu mít pod kontrolou..
Tak to neváhej. Někteří lidé spolu mohou být pořád a někteří vůbec. Tohle je i příležitost, jak to poznáš.
- Citovat
- Upravit
@Kobliha51 píše:
Tak to neváhej. Někteří lidé spolu mohou být pořád a někteří vůbec. Tohle je i příležitost, jak to poznáš.
my se právě nejčastěji dohadujem, když spolu nejsme, fungujeme daleko líp pohromadě.. ale hlavně má práci takovou, že vážně není klidně týden doma, takže spolu taky nebudeme věčně.. což při společné práci určitě jednou za čas pomůže..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wootwa píše:
ano, zaměstnat se samozřejmě nechám se vším všudy.. další zaměstnance má též.. takže všechny odvody platí a platit bude i za mě.. respektive je z jeho účtu budu posílat přímo já, takže to budu mít pod kontrolou..
V tom případě, pokud si myslítě, že si nepolezete krkem do toho jdi, aneb co je doma, to se počítá ![]()
Já tehdy vypomáhala „na hubu“, ve svém volném čase. Nechala jsem se zlákat přivýdělkem a hov*o s octem. Do takového kšeftu už bych nevlezla..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KPKristy píše:
V tom případě, pokud si myslítě, že si nepolezete krkem do toho jdi, aneb co je doma, to se počítáJá tehdy vypomáhala „na hubu“, ve svém volném čase. Nechala jsem se zlákat přivýdělkem a hov*o s octem. Do takového kšeftu už bych nevlezla..
od začátku mi právě říká, že budu zaměstnaná se vším všudy.. ve volným čase bych do toho nešla..
hlavně si říkám, že budu dělat víceméně na svým.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wootwa před časem tu byla diskuze, kdy si parnerka stěžovala na svého přítele, že jí pomlouvají jeho zaměstnanci a on že s ní není spokojený, že tu práci kazila, přičemž byla VŠ atd. no byla to poměrně zajímavá a poučná debata, zkus jí pohledat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit