Práce v USA jako au-pair
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Práce v USA jako au pair
Zdravím,
chtěla jsme se zeptat jestli tady má někdo zkušenosti s prací v USA hlavně jako Au pair.
Našla jsem si rodinku přes internet, která má o mě zájem. Takže se nejedná o žádnou agenturu, našla jsem si je sama.
Nevíte jak to probíhá? Mám se k nim normalně nastěhovat a nechat si platit jako kapesné, nebo to musim někdě nahlasit a nějak to vyřídit? Potřebuji k tomu vízum?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj. Bez agentury bych tam nešla. Přes agenturu tam máš zajištěnou alespoň nějakou pomoc v případě potřeby. Máš dané co je tvoje povinnost, kolik máš oddělat hodin atd, atb. Bez agentury nemáš nic. Bez agentury je tam dost holek z Mexica, ale pracovní podmínky daleko horší. To už nejseš au-pair ani nany, ale služka. Promiň, že ti to tak píšu, jen si dej velký pozor do čeho jdeš. Já tam byla přes agenturu, ale už je to docela dost let zpátky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@IvanaL Kamarádka má, zrovna tam po roce jela, opet pres agenturu, zaplatila poplatek agenture a ona se postarala o zbytek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byla jsem takto bez agentury, ale pred 14 lety. Peníze byli jako kapesné a ofiko pro úřady jsem byla vzdálená sestřenice na návštěvě. Byla jsem tam jen na léto, ne dlouho, na turistické vízum. Pracovala jsem jsem 30 h týdne a jelikoz jsem mela dost casu navic, natirala jsem jim terasu, coz mi dobre zaplatili extra.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit