Kolik byste nabídly za hlídání?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kolik byste nabidly za hlídání?
Ahoj všem, chystam se nastoupit na poloviční úvazek zpet do práce /bohužel nutnost/.
Hledám tedy paní na hlídání pro 16-ti mes. holčičku. A nejsem si vlastně jistá, kolik bych měla nabídnout jako finanční odměnu za hlídání cca 5h denně.
Paní by mela hlídání vždy dva týdny za sebou, pak týden bez hlídání, pak opět dva týdny, a tak porad dokola.
Jídlo bych malé dávala vlastní a vozila bych ji tam.
Jaká částka se vam zda přijatelná? Máte s tímto někdo zkušenost, nebo kolik by vám za to připadalo přiměřené?
Předem děkuji za názory a zkušenosti. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zalezi, z jakeho jsi mesta. V Praze je rozumna castka 100Kc za hodinu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja davam 100kc/hod s tim rozdilem, ze pani chodi k nam a jde s malym, kam ji reknu. Take delam na 1/2 uvazek, takze se to trochu prodrazi. Nektere dny ale nastesti hlida moje mamca.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pocitej kilo na hodinu zhruba. Aby se ti to vubec vyplatilo. A taky je rozdil, kdyz hlida pani v duchodu treba
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jde o to nakolik máš… ale mysli na to, že platíš člověku, který má zodpovědnost za tvoje dítě a toho si ceníš předpokládám…100,– kč/hod je tak minimum, taky podle toho jeslti je to profi chůva, nebo studentka, nebo už paní v důchodu… jestli to bude mít jako přivýdělek lze se dohodnout na nižší částce, ale jestli by to měl pro ní být jeden ze základních přijmů aby se jí to vůbec vyplatilo a někoho jsi našla…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, mně hlídá sousedka. Za buchty
Jediné, co platím, je tvoření, což znamená, že sousedka si vymyslí zábavu, napíše seznam, co k tomu potřebuje, a podle možností to koupím nebo to koupí a já zaplatím. Peníze ode mě nechce. Ale sama děti nemá a teď je čerstvě v důchodu. Kolem hk bych volila tak 100 za h.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám studentku a dávám jí 500,– na den. S tím, že někdy přijde v 9, někdy v 7, odchází kolem 15h nebo taky 17h. Jedno dítě, který 2 hodiny odpoledne prospí.
100,– na hodinu mi připadá trochu moc, pokud jí to dáváš na ruku. Ta naše holčina je perfektní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Praze platím 120 Kč/hod. Ale nutno říct, že většina slečen (včetně této) si řekla méně, tak kolem té stovky, naopak agentury tady jdou málokdy pod 130 Kč. Mám studentku oboru úzce souvisejícího s malými dětmi
, chtěla jsem tu nejlepší i za cenu, že jí připlatím, ale budu vědět, že je dcera v dobrých rukou. Hlídá kolem 10 - 15 hodin týdně celkem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kolem té 100.-/hodinu je OK. Já teda hlídávala za méně, ale je fakt, že u nás nabídka převyšuje poptávku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@skretik - Takovou sousedku bych taky brala.
Já jeste zvazuju oslovit jednu fajn skoro-sousedku, která je doma na MD s dvouletou holcickou. Ale to nevím, jestli vyjde. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gosi -no prave, 100 Kč/h mi taky přijde dobrý, ale spis při příležitostným hlídání. Při pravidelným hlídání pro někoho jako privydelek, se mi to zda dost. Kdyz srovnam treba se soukromou skolkou, kde je asi vetsi odbornost a snaha s tim ditetem i nejak pracovat. Ale samozřejmě je taky pravda, co pises - ze jde o velkou zodpovědnost.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit