Více lístků na peníze najednou ? zkušenosti

4666
13.2.15 11:58

více lístků na peníze najednou ? zkušenosti

Ahoj, chci se zeptat jestli někdo nevíte jak to chodí když odevzdáte více lístků na peníze najednou? Tedy třeba za 3 měsíce (v tu dobu jste byly bez peněz) a pak to tak dali najednou, jak pak přišly peníze, taky najednou?? díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2779
13.2.15 12:04

@skoromamuška ja jsem teda odevzdavala zvlast ale jelikoz v praci byli matlaci tak poslali vse najendnou po trech mesicich a penize mi pak prisly v jedne platbe dohromady..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
13.2.15 12:04

Já nechápu jak někdo může dávat 3 lístky na peníze najednou?
Odevzdávám každý měsíc divím, se že to personální nevadí. Jsem zvědavá co na to řekne sociálka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
13.2.15 12:24

Žádnou personální nemám, posílám si to sama, proč by to mělo vadit právě nechápu ale zajímá mě spíš vyplacení
@jiline díky myslela jsem si že to asi budou taky posílat najednou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
13.2.15 12:33

Ano, zaměstnavatel neposilal, takže jsem pak poslala vse najednou a peníze taky přišly naráz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
13.2.15 13:16

Lístek na peníze, to je moje noční můra každý měsíc… Manžel na mě pořád tlačil, že lístek musí být poslední den v měsíci odevzdaný v práci, jinak nedostanu peníze. Doktor se drží pravidla, že mi lístek dá třeba 3., nebo až 9. den v měsíci, za ten měsíc minulí. Snažím se z něj ten lístek vždy vyprosit co nejdřív, takže na další kontrolu jdu zase třetího a dostanu lístek. Prokletí je však, že já ho hned ten den odvezu do práce provozní, ta to druhý den předává účetní, která to údajně hned odesílá na sociálku a mě se peníze dostaví na účet třeba až 29. Pro mě je to hrozný peklo, protože jsem celé roky brala výplatu už pátého a najednou to mam tak rozházený, že neodchází trvalé příkazy a ani nevím na kdy je nastavit, když jednou peníze příjdou 29., pak 20… :nevim: Prostě pro mě teď boj každý měsíc. Vždycky se utěšuju, že můžu být ráda, že něco dostanu, ale o to víc si teď připadám, jako nějaká socka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2779
13.2.15 13:21

@pajinka256 ani mi nemluv, ja penize dostala az po ukonceni neschopenky.. neschopenku mela od 22.5. do 30.8.a penize prisly 29.9. nikoho nezajimalo z ceho mam platit najem jidlo atd.. :zed: jeste ze mam vzy nejake penize naskudlene..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
13.2.15 13:21

@pajinka256 pokud je to pro tebe problém, tak se v práci domluv, že si lístek na peníze na sociálku budeš posílat sama hned toho 3. nebo kdy ho nejdřív dostaneš - a pak budeš mít peníze v prvním výplatním termínu sociálky a nemusíš čekat, až to pošlou z práce. Tam se to posílá, předpokládám, hromadně - kam by přišli, kdyby měli hned s každým lístkem na peníze od zaměstnance letět na poštu - čas, poštovné atd… takže odešlou až mají k výplatám všechno od všech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
13.2.15 13:28

@jiline toho se obávám nejvíc. Vždycky trnu, abych vůbec něco dostala a bohužel to málo, co jsem měla našetřeno se za ten cca půl rok už vytratilo. Zrovna za prosinec ty peníze přišli až 29. a tak aby člověk měl ty svátky alespoň trochu sváteční a nadělili jsme si nějaký ten dárek v podobě např. županu, který se bude hodit do porodnice, tak to je fuč. Neumím si představit, co bych dělala 3 měsíce nedostat nic a žít jen z výplaty manžela. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2779
13.2.15 13:33

@pajinka256 je to na prd! Nejhorsi je ze se diky tomu muzes dostat do mnohem horsiho prusvihu.. nezaplatis najem, vyhodi te z bytu, nezaplatis si napr. pujcku, telefon prijde ti exekuce, v lepsim pripade penale.. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
13.2.15 13:33

@Nirrti Mě vždycky provozní tvrdí, že se to posílá hned. Už jsem jí říkala, že bych si to řešila sama, jestli je to pro ně nějaký problém to odeslat včas a ona se pořád dušuje, že z jejich strany dělají vše, aby to bylo co nejdřív. Manžel by mi to domluvil klidně i u něj v práci, mají schopnou účetní, když marodil on, tak měl 10.-13. peníze a bez starostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
13.2.15 13:37

@jiline no právě… musíme platit hypotéku a nerada bych přišla o barák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat