Více lístků na peníze najednou ? zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
více lístků na peníze najednou ? zkušenosti
Ahoj, chci se zeptat jestli někdo nevíte jak to chodí když odevzdáte více lístků na peníze najednou? Tedy třeba za 3 měsíce (v tu dobu jste byly bez peněz) a pak to tak dali najednou, jak pak přišly peníze, taky najednou?? díky za info
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@skoromamuška ja jsem teda odevzdavala zvlast ale jelikoz v praci byli matlaci tak poslali vse najendnou po trech mesicich a penize mi pak prisly v jedne platbe dohromady..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nechápu jak někdo může dávat 3 lístky na peníze najednou?
Odevzdávám každý měsíc divím, se že to personální nevadí. Jsem zvědavá co na to řekne sociálka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Žádnou personální nemám, posílám si to sama, proč by to mělo vadit právě nechápu ale zajímá mě spíš vyplacení
@jiline díky myslela jsem si že to asi budou taky posílat najednou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, zaměstnavatel neposilal, takže jsem pak poslala vse najednou a peníze taky přišly naráz ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lístek na peníze, to je moje noční můra každý měsíc… Manžel na mě pořád tlačil, že lístek musí být poslední den v měsíci odevzdaný v práci, jinak nedostanu peníze. Doktor se drží pravidla, že mi lístek dá třeba 3., nebo až 9. den v měsíci, za ten měsíc minulí. Snažím se z něj ten lístek vždy vyprosit co nejdřív, takže na další kontrolu jdu zase třetího a dostanu lístek. Prokletí je však, že já ho hned ten den odvezu do práce provozní, ta to druhý den předává účetní, která to údajně hned odesílá na sociálku a mě se peníze dostaví na účet třeba až 29. Pro mě je to hrozný peklo, protože jsem celé roky brala výplatu už pátého a najednou to mam tak rozházený, že neodchází trvalé příkazy a ani nevím na kdy je nastavit, když jednou peníze příjdou 29., pak 20…
Prostě pro mě teď boj každý měsíc. Vždycky se utěšuju, že můžu být ráda, že něco dostanu, ale o to víc si teď připadám, jako nějaká socka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pajinka256 ani mi nemluv, ja penize dostala az po ukonceni neschopenky.. neschopenku mela od 22.5. do 30.8.a penize prisly 29.9. nikoho nezajimalo z ceho mam platit najem jidlo atd..
jeste ze mam vzy nejake penize naskudlene..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pajinka256 pokud je to pro tebe problém, tak se v práci domluv, že si lístek na peníze na sociálku budeš posílat sama hned toho 3. nebo kdy ho nejdřív dostaneš - a pak budeš mít peníze v prvním výplatním termínu sociálky a nemusíš čekat, až to pošlou z práce. Tam se to posílá, předpokládám, hromadně - kam by přišli, kdyby měli hned s každým lístkem na peníze od zaměstnance letět na poštu - čas, poštovné atd… takže odešlou až mají k výplatám všechno od všech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jiline toho se obávám nejvíc. Vždycky trnu, abych vůbec něco dostala a bohužel to málo, co jsem měla našetřeno se za ten cca půl rok už vytratilo. Zrovna za prosinec ty peníze přišli až 29. a tak aby člověk měl ty svátky alespoň trochu sváteční a nadělili jsme si nějaký ten dárek v podobě např. županu, který se bude hodit do porodnice, tak to je fuč. Neumím si představit, co bych dělala 3 měsíce nedostat nic a žít jen z výplaty manžela. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pajinka256 je to na prd! Nejhorsi je ze se diky tomu muzes dostat do mnohem horsiho prusvihu.. nezaplatis najem, vyhodi te z bytu, nezaplatis si napr. pujcku, telefon prijde ti exekuce, v lepsim pripade penale.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nirrti Mě vždycky provozní tvrdí, že se to posílá hned. Už jsem jí říkala, že bych si to řešila sama, jestli je to pro ně nějaký problém to odeslat včas a ona se pořád dušuje, že z jejich strany dělají vše, aby to bylo co nejdřív. Manžel by mi to domluvil klidně i u něj v práci, mají schopnou účetní, když marodil on, tak měl 10.-13. peníze a bez starostí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jiline no právě… musíme platit hypotéku a nerada bych přišla o barák.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit