Kolik byste nabídly za hlídání?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26574
14.2.15 10:50
@Anonymní píše:
100kc/h je dost pro vícedenní hlídání, pokud si to vše spočítáte tak je snad lepší zůstat s dítkem doma dokud nepůjde do školky :) Já si za hlídání beru 135kc/den ale teď u nás asi maminky hlídání nepotřebují :D

Za hlídání cizích dětí si bereš 130 kč na den? 8o 8o 8o To je překlep, ne?
Nebo jich hlídáš deset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
14.2.15 10:55
@jenny.fields píše:
Ve školce je když máš štěstí 15 dětí na 2 učitelky, to se nedá srovnat s péčí jedno dítě jeden člověk. Můžeš mrknout sem, kolik chtějí v boleslavi hlídačky: https://www.hlidacky.cz/…ada-boleslav

Tak to není. Tady v Praze jsou hlídací miniskolky. Do jedné jsem občas volila dceru neteře a bylo tam obvykle tak pět deti. Často i min. A nikdy tam nemělo byt více než šest deti na jednu tetu. Školička mela každý den jiný program a bylo to vylozene na domacke úrovni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.15 10:57

@jenny.fields Nene překlep to není, jsem v inv. důchodu tak hlídám děti ráda, mám s nimi bohaté zkušenosti. Tak proč ne. Teď momentálně nemám na hlídání žádné dítko. A věř že lepší než trčet sama doma, tak ráda maminkám vypomůžu za minimum peněz ;)

• Citovat
  • Upravit
26574
14.2.15 11:20

@Bábrdl JAsně, ale stejně když dá 4-5 dětí na hodinu třeba 80 kč, tak ta částka je velká.

@Anonymní píše:
@jenny.fields Nene překlep to není, jsem v inv. důchodu tak hlídám děti ráda, mám s nimi bohaté zkušenosti. Tak proč ne. Teď momentálně nemám na hlídání žádné dítko. A věř že lepší než trčet sama doma, tak ráda maminkám vypomůžu za minimum peněz ;)

No tak to je fajn :palec: Pokud si tě doporučí mezi sebou. Musím říct, že na mne by taková nabídka působila krajně podezřele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.15 11:48

@jenny.fields Jojo to chápu, ale tak ne každý z maminek potřebuje těžit :) Já hlídám ráda hlavně kamarádkám, těm teda zdarma. :) Pokaždé měl o vícedenní hlídání zájem někdo v okolních městech, ale dojíždět nemohu proto preferuji jedině od nás z města a momentálně mám volno :)

• Citovat
  • Upravit
349
14.2.15 12:05

@Cuddy - to mas pravdu, s tou nemocnosti dalšího dítěte. Hmm, agentura v tomhle asi vychází jako lepší volba. Asi nezbude, než to doma co nejlíp rozvrhnout, aby nebylo třeba hlídání zbytečně moc hodin a investovat pak do spolehlivého hlídání. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
14.2.15 12:06

Jinak zatím moc děkuji za všechny příspěvky. Pomáhá mi to třídit myšlenky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
14.2.15 12:11

Chodila jsem hlídat za 150 na hodinu, je to už dost let zpátky a zdálo se mi to adekvátní. Program byl samozřejmostí - plavání, ZOO apod…
Už jen to, že cizí dítě vedeš přes silnici a může se ti třeba vysmeknout…
Jako vlastní dítko si taky ohlídáš, ale u toho cizího vnímám mnohem větší zodpovědnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5418
14.2.15 12:19

@MilijonDolarBejby Tak to si musí zakladatelka rozmyslet jestli se jí vyplatí jít na 1/2 uvazek do práce nebo zůstat s dítětem doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5418
14.2.15 12:35
@Malaga píše:
Chodila jsem hlídat za 150 na hodinu, je to už dost let zpátky a zdálo se mi to adekvátní. Program byl samozřejmostí - plavání, ZOO apod…
Už jen to, že cizí dítě vedeš přes silnici a může se ti třeba vysmeknout…
Jako vlastní dítko si taky ohlídáš, ale u toho cizího vnímám mnohem větší zodpovědnost.
:pankac: presne tak. Kamaradka take hlidala nekolik let zpatky a take mela kolem 150. A progam byl samozrejmosti -plavani, zoo, knihovna,…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
14.2.15 15:27
@Silia píše:
@Xverunka - a muzu se tě zeptat, jaké to bylo z te druhé strany, když jsi hlídala? Co ti na tom přišlo fajn, a co naopak třeba tolik nevyhovovalo? Třeba i v te komunikaci s rodiči hlidaneho ditka, popř. v jiné oblasti. :-)

Za mě - já měla „volnost“ trávení času s dětmi, bylo to víceméně na mně, co budeme dělat. Kamarádka měla nalajnovaný harmonogram, co kdy kde jak :) Já se řídila hlavně tím, co chtěly děti, bylo to tak lepší. Jinak já ani nemám na co si stěžovat, komunikace s rodiči - většinou s matkou - v pořádku, občas nějaká kačka navíc, já se zase snažila, když dítě spalo, trochu poklidit, nebo jsem jí na procházkách koupila nějakou mlsku, zmrzlinu za svoje (to bych koupila i tak).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.15 20:24
@Gosi píše:
to je další věc… sice máš na rodičáku „jistej“ příjem(teda spíš náhradu příjmu), což je fajn pro ty, které s dítětem být doma můžou… ale i tak nejpozděj v okamžiku shánění práce se ukáže jako problém, nejsou částečný úvazky(nebo né tak aby se vyrovnaly poptávce), nejsou firemní školky, do státní ti dítě vzít nemusí a na soukromé školky/jesle/chůvy má málokdo takový příjem aby si mohl dovolit… a k tomu aby se to vyplatilo i „hlídací tetě“, pokud nebude rentierka a nebude to dělat jen pro dobrej pocit…

Presne tak. Clovek by sel i rad do prace, ale kdyz neni skolka, tak co? A kdyz ma clovek penez hodne, tak zas neni duvod do te prace chodit predcasne a matka si radeji uzije sve dite, dokud muze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat