Kolik byste nabídly za hlídání?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
100kc/h je dost pro vícedenní hlídání, pokud si to vše spočítáte tak je snad lepší zůstat s dítkem doma dokud nepůjde do školkyJá si za hlídání beru 135kc/den ale teď u nás asi maminky hlídání nepotřebují
Za hlídání cizích dětí si bereš 130 kč na den?
To je překlep, ne?
Nebo jich hlídáš deset.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jenny.fields píše:
Ve školce je když máš štěstí 15 dětí na 2 učitelky, to se nedá srovnat s péčí jedno dítě jeden člověk. Můžeš mrknout sem, kolik chtějí v boleslavi hlídačky: https://www.hlidacky.cz/…ada-boleslav
Tak to není. Tady v Praze jsou hlídací miniskolky. Do jedné jsem občas volila dceru neteře a bylo tam obvykle tak pět deti. Často i min. A nikdy tam nemělo byt více než šest deti na jednu tetu. Školička mela každý den jiný program a bylo to vylozene na domacke úrovni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jenny.fields Nene překlep to není, jsem v inv. důchodu tak hlídám děti ráda, mám s nimi bohaté zkušenosti. Tak proč ne. Teď momentálně nemám na hlídání žádné dítko. A věř že lepší než trčet sama doma, tak ráda maminkám vypomůžu za minimum peněz ![]()
- Citovat
- Upravit
@Bábrdl JAsně, ale stejně když dá 4-5 dětí na hodinu třeba 80 kč, tak ta částka je velká.
@Anonymní píše:
@jenny.fields Nene překlep to není, jsem v inv. důchodu tak hlídám děti ráda, mám s nimi bohaté zkušenosti. Tak proč ne. Teď momentálně nemám na hlídání žádné dítko. A věř že lepší než trčet sama doma, tak ráda maminkám vypomůžu za minimum peněz
No tak to je fajn
Pokud si tě doporučí mezi sebou. Musím říct, že na mne by taková nabídka působila krajně podezřele.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jenny.fields Jojo to chápu, ale tak ne každý z maminek potřebuje těžit
Já hlídám ráda hlavně kamarádkám, těm teda zdarma.
Pokaždé měl o vícedenní hlídání zájem někdo v okolních městech, ale dojíždět nemohu proto preferuji jedině od nás z města a momentálně mám volno ![]()
- Citovat
- Upravit
@Cuddy - to mas pravdu, s tou nemocnosti dalšího dítěte. Hmm, agentura v tomhle asi vychází jako lepší volba. Asi nezbude, než to doma co nejlíp rozvrhnout, aby nebylo třeba hlídání zbytečně moc hodin a investovat pak do spolehlivého hlídání. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak zatím moc děkuji za všechny příspěvky. Pomáhá mi to třídit myšlenky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chodila jsem hlídat za 150 na hodinu, je to už dost let zpátky a zdálo se mi to adekvátní. Program byl samozřejmostí - plavání, ZOO apod…
Už jen to, že cizí dítě vedeš přes silnici a může se ti třeba vysmeknout…
Jako vlastní dítko si taky ohlídáš, ale u toho cizího vnímám mnohem větší zodpovědnost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MilijonDolarBejby Tak to si musí zakladatelka rozmyslet jestli se jí vyplatí jít na 1/2 uvazek do práce nebo zůstat s dítětem doma
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Malaga píše:
Chodila jsem hlídat za 150 na hodinu, je to už dost let zpátky a zdálo se mi to adekvátní. Program byl samozřejmostí - plavání, ZOO apod…
Už jen to, že cizí dítě vedeš přes silnici a může se ti třeba vysmeknout…
Jako vlastní dítko si taky ohlídáš, ale u toho cizího vnímám mnohem větší zodpovědnost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Silia píše:
@Xverunka - a muzu se tě zeptat, jaké to bylo z te druhé strany, když jsi hlídala? Co ti na tom přišlo fajn, a co naopak třeba tolik nevyhovovalo? Třeba i v te komunikaci s rodiči hlidaneho ditka, popř. v jiné oblasti.
Za mě - já měla „volnost“ trávení času s dětmi, bylo to víceméně na mně, co budeme dělat. Kamarádka měla nalajnovaný harmonogram, co kdy kde jak
Já se řídila hlavně tím, co chtěly děti, bylo to tak lepší. Jinak já ani nemám na co si stěžovat, komunikace s rodiči - většinou s matkou - v pořádku, občas nějaká kačka navíc, já se zase snažila, když dítě spalo, trochu poklidit, nebo jsem jí na procházkách koupila nějakou mlsku, zmrzlinu za svoje (to bych koupila i tak).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gosi píše:
to je další věc… sice máš na rodičáku „jistej“ příjem(teda spíš náhradu příjmu), což je fajn pro ty, které s dítětem být doma můžou… ale i tak nejpozděj v okamžiku shánění práce se ukáže jako problém, nejsou částečný úvazky(nebo né tak aby se vyrovnaly poptávce), nejsou firemní školky, do státní ti dítě vzít nemusí a na soukromé školky/jesle/chůvy má málokdo takový příjem aby si mohl dovolit… a k tomu aby se to vyplatilo i „hlídací tetě“, pokud nebude rentierka a nebude to dělat jen pro dobrej pocit…
Presne tak. Clovek by sel i rad do prace, ale kdyz neni skolka, tak co? A kdyz ma clovek penez hodne, tak zas neni duvod do te prace chodit predcasne a matka si radeji uzije sve dite, dokud muze
- načítám...
- Citovat
- Zmínit