Práce u Vězeňské služby
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Lucy75 píše: Více
Ale ta práce tě asi baví jinak bys ji nedělala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Roman18 ja bych tu práci ale právě nikdy nedělala a rozhodně by mne nebavila! Jezdím tam jen velmi výjimečně provést jen nějaký konkrétní procesní i úkon… A rychle pryč…
Snad je jasné, že bachaři vězně nevyslýchají, ti mají fakt jinou náplň práce…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucy75 - nevím, co jsi za odbornici, ale pod pojmem bachaři se skrývá cela řada funkcí s velice různorodou náplní činnosti a například příslušníci oddělení prevence i vězně vyslýchají. Osobně pracuji u Vězeňské služby 30 let a ta práce mi dala spoustu pěkného, zejména bezvadných kolegů, doplnila jsem si vzdělání, dostala jsem byt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Taara69 píše: Více
Tyjo.Tak to je vidět že jsi tam dobře zapsaná že ti žádný vězeň asi neutekl ještě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
O naší známosti bych silně pochybovala, radši si hledej jiné bydliště
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím proč mě se líbí tady kde bydlim.Nebo nevím jak si to myslela?
Příspěvek upraven 22.03.24 v 19:50
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vlastně tys to myslela tak abych si radši hledal jiné bydliště než nějaké vězení tak to jo.Jo to by bylo lepší. Uz jsem se bál že si mám hledat jiné radši bydliště než kde bydlím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Taara69 tak ti je vyslýchají maximálně tak po sociální linii, nikoliv po trestní že tě to baví je fajn, na mne je to prostředí příliš depresivní a negativní… fajn kolegy věřím a nezpochybňuji, ale ti mohou být i jinde, nemusím se kvůli tomu denně nechat zavírat za několikatery mříže. Hezký den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemáš náhodou klaustrofobii? Měla bys být už otrkaná zvyklá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jiný by zas nechtěl jenom sedět v kanclu a dělat na stostránkových spisech, na kterých děláš ty
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bytsamsebou
to máš rozhodně recht, obvykle mají spíš 300+
ale často se dostanu ven, do terénu, něco zjišťuju, přemýšlím, dedukuji
to mne fakt baví, zrovna tento týden se mi to povedlo asi tak 3× na plný zásah a byla to pravda, recht a trefa a to fakt potěší, aby ne, když už to dělám víc jak čtvrtstoletí ![]()
přesto říkám, že v krimu bych dělat nemohla, je to děsné prostředí
a my se ještě občas setkáme i s fajn normální lidmi, ale v tom jejich prostředí za mřížemi se tato šance limitně blíží nule.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit