Dlouhodobě nemocné dítě a práce...
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Nevím co děláš, ale zkus hledat něco kde je možné i pracovat z domu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přemýšlela bych nad případnou rekvalifikací nebo změnou zaměstnání tak, abych mohla pracovat z domu. Je to těžké, ale rozumím i těm zaměstnavatelům.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aduš8 přesně tak já jim taky rozumím bohužel to není lehké pro obě strany…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 nad tím jsem již taky přemýšlela ale pracují jako logistik a to z domu moc nejde…uvažuji o kompletní změně profese ale co?..prioritou je tet dcera
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tady by pomohla asi jen domácí práce. Prostě něco dělat doma. Administrativa, účetnictví nebo něco manuálního.
Přeju dcerce brzké uzdravení, nebo aspoň zlepšení zdravotního stavu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak u logistika mě to nepripada úplně nemožný řešení. Jestli objednavas dopravu z bodu A do bodu B, to se dá i po telefonu a z notasu doma. Já mám hodně kamarádů - bývalých kolegů co jsou dispečeri a taky dělával z domu když byli nemocní atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý den, jsem tady úplně nová a hned si jdu k Vám pro radu popřípadě hledám maminky, které to mají podobně. Mé dceři jsou 4 roky bohužel cca před dvouma lety ji diagnostikovali vážně krevní onemocnění je léčitelné ale léčba ke kolikrát zdlouhavá…když ji nemoc odhalili leželi jsme cca 3 týdny v nemocnici a pak každý týden kontrola vté době jsem po 10 letech ukončila zaměstnání (3 směnný provoz, přesčasy atd) a hledala si novou práci kde bych nastoupila po RD našla jsem dcery stav byl stabilní v práci mě to bavilo jen ranní směny ale bohužel po půl roce opět následovalo zhoršení stavu a léčba stim spojená mému zaměstnavateli se me časté návštěvy lékařů přestali líbit a smlouvu mi neprodloužil. Podarilo se mi najít novou práci kde jsem rovnou řekla jak to mám ale zase stejná situace dcery stav vyžadoval kontroly jednou tydně a ač sme se s manželem střídali na kontroly dojizdime 45 km můj zaměstnavatel to přestal tolerovat a opět smlouva neprodlouzena. Jsem už zoufalá opravdu nevím co dělat peníze potřebujeme nemůžu si dovolit být jen tak doma. Mimo to dcera má specifické onemocnění kde je třeba měsíc v pohodě někdy i déle chodí normálně do školky a pak ze dne na den třeba 2 měsíce po doktorech. Takže je pro mě celkem optizne najít si práci… Manžel naštěstí práci má stabilní ale i pro něho je toto velmi náročné takže tet uvažujeme jak to nejlíp udělat..mám strach že se situace bude opakovat…
Dobrý den, já jsem na rodičovské dovolené a přivydělávám si z domova. Věnuji se tomu dlouhodobě a po rodičovské budu pracovat naplno a budu tak moci zůstat doma s dětmi. Pokud byste se chtěla zeptat na podrobnosti, napište mi do zprávy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tavina píše:
@JancaS84 nad tím jsem již taky přemýšlela ale pracují jako logistik a to z domu moc nejde…uvažuji o kompletní změně profese ale co?..prioritou je tet dcera
A co v te logistice presne delas? Pokud nejsi skladnik, tak vetsinu logistickych operaci zvladnes s notasem s pristupem do databazi a telefonem treba z Marsu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mam podobny problem. Syn se narodil vvv srdce. Mel by nastoupit do skolky co nejpozdeji. Nemuzeme chodit ani do detskych heren, navstevy taky moc ne… nasla jsem si praci z domu. Dnes je tech nabidek na netu mraky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svistice zabývám se hlavně kontrolou expedice, příjem objednávek, dopravou, fakturaci atd.. více méně klasické administrativní práce…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adrina1 píše:
Ja mam podobny problem. Syn se narodil vvv srdce. Mel by nastoupit do skolky co nejpozdeji. Nemuzeme chodit ani do detskych heren, navstevy taky moc ne… nasla jsem si praci z domu. Dnes je tech nabidek na netu mraky…
A v jakem oboru. Prace z domu je hodne, ale prevazne IT, obcas ucto a nebo rucni prace a prodej. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Adrina1 JAKOU MA VVV? mam 2 letecho syna s vvv.
Srdce…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
A v jakem oboru. Prace z domu je hodne, ale prevazne IT, obcas ucto a nebo rucni prace a prodej.
Pracuji jako konzultant pro firmu tiande. Neni to katalogovy prodej jako treba avon, ale kdyz ma nekdo z meho okoli nebo na fb zajem poznat vyrobky, pridam ho do fb skupinky, rozkouka se. A kdyz chce neco zkusit, nastavim mu v eshopu 35% slevu a dal mu posilam ruzne info o novinkach a nebo se me muze na cokoliv zeptat a ja dohledam, nebo napisu, co funguje me a tak. Ja to nejdriv nehledala jako privydelek. Jen mi ta kosmetika moc pomohla - bylinkove vlozky proti gyn problemum, sul a krem na atopicky ekzem syna, seborea druheho syna, bolest sije manzela, moje akne.. je toho spoustu. Porad je to spis muj konicek, nez zivobyti. V prvni rade me to bavi a zajima.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, jsem tady úplně nová a hned si jdu k Vám pro radu popřípadě hledám maminky, které to mají podobně. Mé dceři jsou 4 roky bohužel cca před dvouma lety ji diagnostikovali vážně krevní onemocnění je léčitelné ale léčba ke kolikrát zdlouhavá…když ji nemoc odhalili leželi jsme cca 3 týdny v nemocnici a pak každý týden kontrola vté době jsem po 10 letech ukončila zaměstnání (3 směnný provoz, přesčasy atd) a hledala si novou práci kde bych nastoupila po RD našla jsem dcery stav byl stabilní v práci mě to bavilo jen ranní směny ale bohužel po půl roce opět následovalo zhoršení stavu a léčba stim spojená mému zaměstnavateli se me časté návštěvy lékařů přestali líbit a smlouvu mi neprodloužil. Podarilo se mi najít novou práci kde jsem rovnou řekla jak to mám ale zase stejná situace dcery stav vyžadoval kontroly jednou tydně a ač sme se s manželem střídali na kontroly dojizdime 45 km můj zaměstnavatel to přestal tolerovat a opět smlouva neprodlouzena. Jsem už zoufalá opravdu nevím co dělat peníze potřebujeme nemůžu si dovolit být jen tak doma. Mimo to dcera má specifické onemocnění kde je třeba měsíc v pohodě někdy i déle chodí normálně do školky a pak ze dne na den třeba 2 měsíce po doktorech. Takže je pro mě celkem optizne najít si práci… Manžel naštěstí práci má stabilní ale i pro něho je toto velmi náročné takže tet uvažujeme jak to nejlíp udělat..mám strach že se situace bude opakovat…