Práce v benefit investment
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Vesnickaholka chodí sem kamarádka a nechci aby věděla ze o tom pochybuji. Chci názor od jiných lidi nic víc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj mate někdo zkušenost s prací v této společnosti? Kamarádka mi to furt nabízí ale je to pyramida a nevěřím ze si tam vydělají 75k za měsíc 😂 já osobně bych si nikdy u takové společnosti pojištění a cokoli jiného neudělala, kdoví třeba je to snova práce a někdo má zkušenost
Klasické letadlo finančních „poradců“, alias nevzdělaných lidí v oblecích. Vydělat si můžeš i víc, záleží jen na tobě, jak moc budeš podvádět klienty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucinkaamimi píše:
@Vesnickaholka chodí sem kamarádka a nechci aby věděla ze o tom pochybuji. Chci názor od jiných lidi nic víc
Jj, vsak to je uplne jasny, kdyz se kouknu na Tve predchozi diskuze ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj mate někdo zkušenost s prací v této společnosti? Kamarádka mi to furt nabízí ale je to pyramida a nevěřím ze si tam vydělají 75k za měsíc 😂 já osobně bych si nikdy u takové společnosti pojištění a cokoli jiného neudělala, kdoví třeba je to snova práce a někdo má zkušenost
A víš, že u nich si ale žádné pojištění neděláš? 😄 Nejdřív si trošku pozjišťuj…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě by to celkem i zajímalo. Testy mají hodne přísné, tak asi každého neberou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit