Práce v benefit investment

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
13.3.23 20:13

Práce v benefit investment

Ahoj mate někdo zkušenost s prací v této společnosti? Kamarádka mi to furt nabízí ale je to pyramida a nevěřím ze si tam vydělají 75k za měsíc 😂 já osobně bych si nikdy u takové společnosti pojištění a cokoli jiného neudělala, kdoví třeba je to snova práce a někdo má zkušenost :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Vesnickaholka
13.3.23 20:16

A duvod pro anonym? Ze by reklama? :roll:

• Citovat
  • Upravit
57
13.3.23 20:19

@Vesnickaholka chodí sem kamarádka a nechci aby věděla ze o tom pochybuji. Chci názor od jiných lidi nic víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15777
13.3.23 20:23
@Anonymní píše:
Ahoj mate někdo zkušenost s prací v této společnosti? Kamarádka mi to furt nabízí ale je to pyramida a nevěřím ze si tam vydělají 75k za měsíc 😂 já osobně bych si nikdy u takové společnosti pojištění a cokoli jiného neudělala, kdoví třeba je to snova práce a někdo má zkušenost :)

Klasické letadlo finančních „poradců“, alias nevzdělaných lidí v oblecích. Vydělat si můžeš i víc, záleží jen na tobě, jak moc budeš podvádět klienty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesnickaholka
13.3.23 20:28
@Lucinkaamimi píše:
@Vesnickaholka chodí sem kamarádka a nechci aby věděla ze o tom pochybuji. Chci názor od jiných lidi nic víc

Jj, vsak to je uplne jasny, kdyz se kouknu na Tve predchozi diskuze :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
14.3.23 13:44
@Anonymní píše:
Ahoj mate někdo zkušenost s prací v této společnosti? Kamarádka mi to furt nabízí ale je to pyramida a nevěřím ze si tam vydělají 75k za měsíc 😂 já osobně bych si nikdy u takové společnosti pojištění a cokoli jiného neudělala, kdoví třeba je to snova práce a někdo má zkušenost :)

A víš, že u nich si ale žádné pojištění neděláš? 😄 Nejdřív si trošku pozjišťuj…

• Citovat
  • Upravit
2
7.8.23 19:25
@Anonymní píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
7.8.23 19:36

Mě by to celkem i zajímalo. Testy mají hodne přísné, tak asi každého neberou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat