Problémy se zaměstnáním

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12.3.23 21:54

Problémy se zaměstnáním

Prosím je tady někdo kdo po delším rodičovském příspěvků (6let) 2 děti. Šel do práce a necítil se tam dobře? Mám stále pocit že mně mají ostatní potravu soudit a pomlouvat. Je to v mé hlavě nebo se to časem uklidní a nebudu si všechno brát k srdci?… Děkuji za odpovědi 👋

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16178
12.3.23 22:01
@Rikejmijakchces píše:
Prosím je tady někdo kdo po delším rodičovském příspěvků (6let) 2 děti. Šel do práce a necítil se tam dobře? Mám stále pocit že mně mají ostatní potravu soudit a pomlouvat. Je to v mé hlavě nebo se to časem uklidní a nebudu si všechno brát k srdci?… Děkuji za odpovědi 👋

Pomluvy a řeči jsou všude. Když dělám svoji práci a dobře, ostatní mě nemusí zajímat :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
12.3.23 22:02
@Rikejmijakchces píše:
Prosím je tady někdo kdo po delším rodičovském příspěvků (6let) 2 děti. Šel do práce a necítil se tam dobře? Mám stále pocit že mně mají ostatní potravu soudit a pomlouvat. Je to v mé hlavě nebo se to časem uklidní a nebudu si všechno brát k srdci?… Děkuji za odpovědi 👋

Pracovat jsem začala po 6,5 letech doma (po celkem 3 dětech). Ne. Nemám ten pocit.
Byla jsem tam několik měsíců. Pak se vrátila nemocná. Začala jsem pracovat kousek vedle na HPP. A externí spolupráci na dohodu s nimi mám stále, kde jsem nastoupila po dětech. Takže vztahy udržujeme sedm let.
Mají nějaký důvod, že pomlouvají nebo jsou protivní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44180
13.3.23 04:21
@Rikejmijakchces píše:

A jak jsi tyto věci prožívala dřív, když jsi ještě neměla děti? Jakou máš povahu a jak jsi zvládala zátěžové situace?

Těžko říct z jednoho příspěvku, kde je problém. Protože i kolektivy jsou různé-věkové složení, povahy, životní a pracovní zkušenosti. Nejvíce problémů tohoto rázu bývá v čistě ženských kolektivech. A jak nováčka přijmou, záleží i na kvalitě vedení. Dobrá firma má vypracovanou strategii začleňování nováčků.

Pokud se tam necítíš dobře, v první fázi by bylo dobré probrat to s přímým nadřízeným. Dobrý vedoucí pracovník by měl umět diagnostikovat nebo aspoň zmapovat vztahy ve svém týmu a podniknout kroky k nápravě. Je to součástí školení pro vedoucí pracovníky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31272
13.3.23 06:45

Chce si to zanalyzovat ve svoji hlave, nez pujdes za nadrizenym. Ucis se danou práci, nebo ji umíš? Nezatezuje tvuj zácvik nekoho dalsiho natolik, ze nezvlada svou práci? Mas si s lidmi co rict i lidsky, tvoris si vazby „u kafe na svačině“? Jaka se ti obecne zda atmosféra na pracovišti? Je tolik promennych…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
13.3.23 07:18
@Rikejmijakchces píše:

Bohužel spousta lidí má dneska jako koníček pomlouvat, je to skoro všude a nebránis se tomu, zvláště pak, když budeš dobrá a úspěšná. Na druhou stranu je dost možné že to vnímáš příliš osobně. Po 6r je dlouhá doba a člověku chvíli trvá, než se znovu otroka a zapracuje :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24592
13.3.23 07:22
@Perníček22 píše:
Bohužel spousta lidí má dneska jako koníček pomlouvat, je to skoro všude a nebránis se tomu, zvláště pak, když budeš dobrá a úspěšná. Na druhou stranu je dost možné že to vnímáš příliš osobně. Po 6r je dlouhá doba a člověku chvíli trvá, než se znovu otroka a zapracuje :hug:

No a nebo si zakladatelka za ty roky prostě odvykla, doma jí bylo dobře, do práce se jí nechtělo a je to jen a jen v její hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
17.3.23 05:11

Nemusí to být jenom v její hlavě, mam kolegyni po pracovní stránce strašně šikovná pracovitá, ale jako člověk strašný rozvrací kolektiv, stahovačná, donáší, kolikrát si říkám mám to za potřebí, ale práce mě baví a tak trpim a trpim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
17.3.23 05:18

No ja tak nejak uplne nevim, jestli to souvisi s navratem po RD…ja se vracela po 5 letech a ten pocit nemam a nikdy jsem nemela :nevim: A jestli je to ve tve hlave nebo v kolektivu, to posoudime tezko, oboji je mozne :nevim: Bud jsi trefila slepicarnu, nebo postradas sebevedomi a moc resis ostatni lidi :nevim: Resp. i kdyby to slepicarna byla, tak je otazka, jak moc te to musi trapit. Pokud ti nikdo tu praci primo nezneprijemnuje, nehazi klacky pod nohy a neopravnene neobvinuje treba pred vedenim, tak na to muzes zvysoka hodit bobek, jestli te nejaci b*bci pomluvi v kuchynce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat