Práce v HR

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
59
13.3.23 08:52

Prace v HR

Pracuje tady někdo jako personalistka??
Mám možnost vzít pozici HR junior přes známost ale nikdy jsem toto nedělala a když se řekne personalistka představím si jen přijímání lidí a vystavování nabídek práce na internetu.
Co vše tahle práce obnáší??
Mám nejvyšší vzdělání vysokou školu ekonomickou v Praze dělala jsem 10 let účetní ale teď 2 roky hledám a zatím nic teď mám tuto nabídku :mrgreen:.
Ale n chci v nové práci působit jako těle co noc neumí když je mi přes 40 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66
13.3.23 09:07

Já pracuji jako HR consultant už 3 roky důležité je, jestli se vyznáte aspoň trochu v zákoníku práce.

Já osobně mám na starost nábor lidí na dělnické pozice jako jsou operátor výroby, dělníci, prodavačky pracuji pro personální agenturu.
U těch managerských pozic to zase nábor dělají HR senior takle je to rozdělené u nás když k nám firma pošle poptávku tak podle pozice se přiděluje danému personálnímu consultantovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3690
13.3.23 09:12

@Su601 je to krásná práce, různorodá, dynamická, ostatně detailní náplň práce bys měla vědět od známé, podle popisu ti pozici vůbec nepredstavila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35497
13.3.23 10:30

Neříkej mi, že s vysokou školou a 10 let praxi jako účetní nesezenes práci v Praze? Já ji sehnala v Brně asi za týden a to mám tři děti a jsem ještě na rodicaku. A to jsem měla víc nabídek. Máš správně napsaný životopis a motivační dopis?
U nás HR mimo pohovorů organizovala benefity pro zaměstnance, organizovala teambulding, hlídala prohlídky u lékařů, dělali pravidelné hodnotící pohovory se zamestnanci atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
13.3.23 13:50

No a co ti ta znamost k te pozici rekla? Ono je rozdil, jestli jde o praci v personalni agenture, kde se zkratka dela nabor, nebo o personalistu jako takoveho v konkretni firme, ktery muze delat krom naboru take pracovne pravni dokumenty, organizovat vzdelavani atd atd atd. A zalezi, o jakou firmu jde, nekde to je lazo plazo, zadny speky a nekde zase je potreba vedet, jak ukoncit pracovni pomery s velice problemovymi zamestnanci za nejruznejsich podminek… Ale zase na pozici junior te proste nekdo povede a vsechno te nauci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
14.3.23 08:31

@JancaS84 No vážně hledám práci od října 2021 kdy jsem ukončila činnost v naší firmě od té doby jsem vedena na úřadě práce.
Posílám i CV dávám si záležet i na motivačním dopisu ale většinou se ani neozvou 😁 😁.
Nevím, kde je chyba úřednice na pracáku mi na CV koukala a prý tam nevidí žádnou zásadní chybu.
Asi vezmu tuto práci HR jelikož už mě to doma přestává bavit sice hlídám občas dceři děti ale i tak chce to zpět do pracovního procesu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35497
14.3.23 09:53
@Su601 píše:
@JancaS84 No vážně hledám práci od října 2021 kdy jsem ukončila činnost v naší firmě od té doby jsem vedena na úřadě práce.
Posílám i CV dávám si záležet i na motivačním dopisu ale většinou se ani neozvou 😁 😁.
Nevím, kde je chyba úřednice na pracáku mi na CV koukala a prý tam nevidí žádnou zásadní chybu.
Asi vezmu tuto práci HR jelikož už mě to doma přestává bavit sice hlídám občas dceři děti ale i tak chce to zpět do pracovního procesu.

Tak jestli máš tu práci jistou, tak bych do toho určitě šla. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat