Práce v Broker Consulting

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.9.23 06:01

Práce v Broker Consulting

Máte zkušenost s prací jako Administrativní asistentka v Broker Consulting? Případně i na jiné pozici?

Byla jsem na pohovoru, i když jsem se 4× ptala, tak mi nebylo sděleno půl slova (ano, opravdu ani půl slova!) o náplni práce a co člověk na této pozici dělá, nebylo o tom napsáno půl slova ani v inzerátu.

Místo toho jsem byla dotazována, jestli plánuji mít děti a následně to bylo deset minut rozebíráno, když jsem se ozvala, že na toto se při pohovorech ptát nesmí, že to musím brát z pohledu zaměstnavatele, který tím pak trpí + že mají otevřenou lidskou atmosféru a je u nich běžné se každého na cokoliv otevřeně ptát a je to lepší než si tvořit domněnky.

Strašně se mě snažil přesvědčit, jak jsou lidská, přátelská firma, úplně násilím, že se tomu absolutně nedalo věřit.

Celé mi to neskutečně moc smrdí, celá ta firma, co dělá i co se o nich píše na internetu, i ten pochybný pohovor. Nesympatický nedůvěryhodný člověk.. Náplň práce se mám údajně dozvědět až při dalším pohovoru s kolegou.

Máte někdo nějakou zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23.9.23 06:56
@Anonymní píše:
Máte zkušenost s prací jako Administrativní asistentka v Broker Consulting? Případně i na jiné pozici?

Byla jsem na pohovoru, i když jsem se 4× ptala, tak mi nebylo sděleno půl slova (ano, opravdu ani půl slova!) o náplni práce a co člověk na této pozici dělá, nebylo o tom napsáno půl slova ani v inzerátu.

Místo toho jsem byla dotazována, jestli plánuji mít děti a následně to bylo deset minut rozebíráno, když jsem se ozvala, že na toto se při pohovorech ptát nesmí, že to musím brát z pohledu zaměstnavatele, který tím pak trpí + že mají otevřenou lidskou atmosféru a je u nich běžné se každého na cokoliv otevřeně ptát a je to lepší než si tvořit domněnky.

Strašně se mě snažil přesvědčit, jak jsou lidská, přátelská firma, úplně násilím, že se tomu absolutně nedalo věřit.

Celé mi to neskutečně moc smrdí, celá ta firma, co dělá i co se o nich píše na internetu, i ten pochybný pohovor. Nesympatický nedůvěryhodný člověk.. Náplň práce se mám údajně dozvědět až při dalším pohovoru s kolegou.

Tak už to celé, co jsi sem napsala, je jeden velký red flag, a nenapadlo by mě o práci pro někoho takového (obecně, tuhle firmu neznám) byť jen přemýšlet. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20849
23.9.23 07:27
@Anonymní píše:

Nic. Budeš prodávat produkty jako finanční poradce. Žádná administrativní asistentka neexistuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.23 07:52
@Cenarius píše:
Nic. Budeš prodávat produkty jako finanční poradce. Žádná administrativní asistentka neexistuje.

:lol: :lol: :lol:
Já na této neexistující pozici v Broker Consulting pracuji. Produkty nabízejí obchodní asistentky. Já zadávám smlouvy a dělám veškerou administrativu, s klienty prakticky nepřijdu do styku. Hrozně záleží u této firmy na ředitelství a nadřízených, já jsem spokojená s náplní práce i kolektivem, peníze stojí za prd.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.9.23 08:16

Já tam chvíli pracovala (ale spíš jako brigáda) a nikdy víc - měla jsem na starosti přípravu smluv a pak jsem navolávala možné klienty skrz schůzky - můj nadřízený oslovoval různé lidi (v kavárnách, ve vlaku apod.), zda nechtějí super úžasné pojištění anebo že má pro ně zajímavou nabídku práce (nikdy jim neřekl o co se jedná) a vzal si od nich kontakt a já jsem měla domluvit schůzku. Když mi prakticky každý řekl, že vlastně ani neví o co se jedná, tak mě to zarazilo a samozřejmě nikdo neměl třeba o takovou práci zájem. Ty peníze fakt taky nebyly nic moc za ten čas a práci.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat