Práce v call centru

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.5.21 19:46
@Zumpa píše:
Kde přesně jsem něco psal o bance? Dobře ti radím, fakt to přestaň hulit.

už prosím nereaguj, děkuji. toxických lidí bylo pro dnešek dost :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.5.21 19:54

Pracuju v call centru, menší město, děláme pro Tmobile, voláme jejich zákazníkům, kteří mají dobíjecí kartu a nabizime jim tarify. Pracovní doba 8,45-15, od pondělí do pátku, vydělam si v průměru kolem 25 000 čistého měsíčně, jsem s prací spokojená, nenadru se

• Citovat
  • Upravit
72725
11.5.21 21:00
@Anonymní píše:
Holky, pracujete někdo v nějakém call centru? Můžete třeba nějaké doporučit - dotazníky nebo něco podobného? a co třeba ne?
sháním přivýdělek a budu ráda za všechny tipy.

Ideal call centrum příchozí linka, nebo specializace ala hypo, reklamace, technické oddleneni a pod.. Navolavac, co volá dotazníky, popř jen nabízí, to je strašné místo.. Na to musíš mít silný žaludek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7840
12.5.21 00:04
@Anonymní píše:
Holky, pracujete někdo v nějakém call centru? Můžete třeba nějaké doporučit - dotazníky nebo něco podobného? a co třeba ne?
sháním přivýdělek a budu ráda za všechny tipy.

Záleží na povaze každého, ale osobně mi přijdou pracovně příjemnější menší zákaznická centra firem (helpline) které jsou jejich interní (jsou součástí struktura firmy). Výhody jsou ty, ze je tam bývá fajn parta lidi a prostředí, naucis se postupně o firmě víc mez kdokoli jiný s často je možné posunout se na jiné místo ve firmě. Nevýhody jsou, ze to nebývá nejlépe honorovane a můžeš narazit ve firmě na hlupáky, kteří zákaznické centrum považuji za menecenne kolegy (přitom opak ke pravdou a často je to právě CC, které je nárazníkovou zónou chyb produkťaků a obchodaku ). Také je tam omezeny kariérní růst - když je to třeba jen 20 lidi, tak jsou tam třeba 2 supervizori a pak manažer… takže nebo moc kam se posunout… ale zase se dá přesunout někam do jiné části firmy.

Pak jsou veliká profesionální CC, která funguji outsourcovane pro různé společnosti, běží tam víc projektu. Jak jsou veliká, počítá se tam s kariernim růstem a kdo se trochu snaží, ten se posouvá. Na druhou stranu je to práce, kde se musíš hlásit i o pauzu na wc, přestávky přísně monitorovane, režim striktní až strojový. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2085
12.5.21 08:28
@Anonymní píše:
Tak call centrum nemusí nutně znamenat otravný prodej, jde o výzkum trhu, banky, pojišťovny a všechny e-shopy na které se volá, když něco potřebujete :)

Dokonce znám lidi, které baví odpovídat na otázky, já dělala v jednom call centru, ale na Slovensku, dotazování spokojenosti s mobilním operátorem a nikdo mě do p.dele nikdy neposlal, ani kolegy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.21 10:15
@Anonymní píše:
a můžeš prosím třeba jen naznačit plat, cca za hodinu?

Hele, je to už hodně dávno. Koukám, že ani smlouvu nikde nemám založenou. Bylo to cca v roce 2005-2006. Pak jsem díky tomu dostala práci v Seznamu, ale tam už šlo o obchodování s reklamou a ukázalo se, že obchodník teda vůbec nejsem. :mrgreen:

Ale našla jsem smlouvu (dohoda o provedení práce) na aktivní telemarketing a tam je minimálně 55Kč na hod :mrgreen: (smlouva z roku 2005) + odměna za prodej (ale ta ve smlouvě konkretizovaná není). Docela retro, teda :mrgreen:

Koukám na stránky Stemmarku a zrovna operátory hledají (Operátor CATI studia Praha nebo Ústí nad Labem). Odměnu nespecifikují.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.7.21 06:11

Pracuji na pasivni lince, kde lidi volaji se vsim moznym a nejhorsi jsou ti, kterym neco nefunguje. Dokazou byt hodne hnusni. Nabizeni a prodej po lince je to nejmensi. Kdyby to slo tak radsi budu na te aktivni lince, ktera jen nabízí a prodává. Resit technicke problemy po telefonu je zlo. Ale penize jsou za to pekne, obzvlaste kdyz se i dari prodej.

• Citovat
  • Upravit
6020
24.7.21 06:41

Já bych k tomu ještě dodala, že co se týče CC, tak ti na počítači běží různé aplikace, které ti přidělují hovory buď příchozí a nebo odchozí (podle toho, co konkrétně se volá). No a když chceš odejít na záchod nebo na oběd, na kafčo… Tak se musíš odhlásit. Neříkám, že to tak mají všichni, ale svádí to k tomu si vyjet seznam a ptát se, jak to, že se ti oběd protáhl o 10 minut a pod…

Takže na práci v CC opatrně a minimálně banky to budou mít IMHO všude stejné. Je tam kladen obrovský důraz na efektivitu využití pracovní doby a na kvalitu též (tzn. jsi buzerovaná za to, že sis šla uvařit kafe a na záchod, ale nesmí se ti stát, že budeš unavená a klientovi špatně odpovíš a nebo nedej bože odsekneš).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.21 09:38
@Modesta píše:
Já bych k tomu ještě dodala, že co se týče CC, tak ti na počítači běží různé aplikace, které ti přidělují hovory buď příchozí a nebo odchozí (podle toho, co konkrétně se volá). No a když chceš odejít na záchod nebo na oběd, na kafčo… Tak se musíš odhlásit. Neříkám, že to tak mají všichni, ale svádí to k tomu si vyjet seznam a ptát se, jak to, že se ti oběd protáhl o 10 minut a pod…Takže na práci v CC opatrně a minimálně banky to budou mít IMHO všude stejné. Je tam kladen obrovský důraz na efektivitu využití pracovní doby a na kvalitu též (tzn. jsi buzerovaná za to, že sis šla uvařit kafe a na záchod, ale nesmí se ti stát, že budeš unavená a klientovi špatně odpovíš a nebo nedej bože odsekneš).

Tak myslím, že pokud si v práci, v jakékoliv, tak ti asi nikde nebudou tolerovat kafíčka během pracovní doby, zaměstnavatel tě platí za práci a ne za poflakovani. Zkus se zeptat lidí třeba ve fabrice zdá mají čas o pracovní době si kafíckovat :lol: anonym z důvodu předchozího příspěvku

• Citovat
  • Upravit
6020
22.8.21 11:30
@Anonymní píše:
Tak myslím, že pokud si v práci, v jakékoliv, tak ti asi nikde nebudou tolerovat kafíčka během pracovní doby, zaměstnavatel tě platí za práci a ne za poflakovani. Zkus se zeptat lidí třeba ve fabrice zdá mají čas o pracovní době si kafíckovat :lol: anonym z důvodu předchozího příspěvku
@Anonymní píše:

A četla jsi vůbec, co jsem psala? Nebo máš pocit, že můj příspěvek byl o tom, že mě štve, že nemůžu kafíčkovat a flákat se během pracovní doby?

Jak to má někdo v nějaké fabrice je mi buřt. Já tam nepracuji a ani to neplánuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.21 15:38
@Modesta píše:
A četla jsi vůbec, co jsem psala? Nebo máš pocit, že můj příspěvek byl o tom, že mě štve, že nemůžu kafíčkovat a flákat se během pracovní doby?Jak to má někdo v nějaké fabrice je mi buřt. Já tam nepracuji a ani to neplánuji.

Vim co si psala. Efektivita práce se řeší úplně všude, já vystřídala několik zaměstnání, teď cca rok v call centru a nevidím tam žádnou extra větší buzeraci než jinde. Je to spíš o osobnim nastavení

• Citovat
  • Upravit
6020
23.8.21 07:39
@Anonymní píše:
Vim co si psala. Efektivita práce se řeší úplně všude, já vystřídala několik zaměstnání, teď cca rok v call centru a nevidím tam žádnou extra větší buzeraci než jinde. Je to spíš o osobnim nastavení

Máš to takhle, já tu buzeraci zažila (a ano stylem: Hele přetáhla jsi přestávku na oběd o 10 minut, to by takhle nešlo). Takže za mě fakt nikdy víc. Ta práce jako taková mě bavila (dělala jsem ji 10 let), člověk se dozví hodně životních příběhů a má dobrý pocit, když pomůže někomu trochu lépe pochopit fungování počítače.

Ale na to (alespoň já) potřebuji vnitřní pohodu a klid. A toho nedocílím tím, že raději nebudu dneska moc pít (abych nemusela na záchod), protože včera mi ta pitomá servírka přinesla jídlo až po dlouhé době (měli tam frmol, to chápu, ale já to odnesla) a já se vrátila pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.12.22 10:37

Ahojte, hledám někoho, kdo pracuje nebo pracoval v call centru v pojišťovně v retenčním oddělení. Ráda bych se na něco doptala. Děkuju moc, zdravím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat