Práce v call centru
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Tak lepší je call centrum, kam volají tobě. Zákaznická podpora apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PastikaJatrova píše:
Hlavne nevolej mne, prosim, az tam budes pracovat
mně také ne, jsem velmi nepříjemná
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Holky, pracujete někdo v nějakém call centru? Můžete třeba nějaké doporučit - dotazníky nebo něco podobného? a co třeba ne?
sháním přivýdělek a budu ráda za všechny tipy.
A proč anonym? ![]()
Jinak, vždy je lepší, když jsi na zákaznické podpoře, lidi volají tobě a nikoho neotravuješ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak call centrum nemusí nutně znamenat otravný prodej, jde o výzkum trhu, banky, pojišťovny a všechny e-shopy na které se volá, když něco potřebujete ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Tak call centrum nemusí nutně znamenat otravný prodej, jde o výzkum trhu, banky, pojišťovny a všechny e-shopy na které se volá, když něco potřebujete
Já, osobně nesnáším ani výzkum trhu, když to není osobně venku. Cokoliv po telefonu je otravné, já bych tam pracovat nemohla.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Tak call centrum nemusí nutně znamenat otravný prodej, jde o výzkum trhu, banky, pojišťovny a všechny e-shopy na které se volá, když něco potřebujete
Call centra jen otravují lidi. Nemám nikdy čas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Výzkum trhu není otravný? Už to nehul.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracovala jsem pro Stemmark. Obvolávala jsem výzkumy trhu. Ano, je to otravné a dost často tě pošlou do háje, ale furt lepší, než nabízet nějaké produkty. Já vydržela měsíc v prodeji po telefonu prodávala jsme pojistku a pak kuchařky. To bylo otřesný!!!
Ve Stemu se mi líbilo, super parta. Vydržela jsem tam 2 roky brigádně a klidně bych se tam vrátila, kdybych neměla co na práci ![]()
- Citovat
- Upravit
Jestli si můžeš vybírat, hledej pasivní telemarketing. Tzn, že lidi volají tobě. Většinou se ale shánějí lidi na aktiv, tzn obvoláváš…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zumpa píše:
Výzkum trhu není otravný? Už to nehul.
vidím, že komunikuješ na úrovni
až budeš něco potřebovat po bance nebo až ti nepřijde balík, tak budeš ještě rád, že ti to někdo vezme. a budeš se modlit, aby nehulil.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Pracovala jsem pro Stemmark. Obvolávala jsem výzkumy trhu. Ano, je to otravné a dost často tě pošlou do háje, ale furt lepší, než nabízet nějaké produkty. Já vydržela měsíc v prodeji po telefonu prodávala jsme pojistku a pak kuchařky. To bylo otřesný!!!Ve Stemu se mi líbilo, super parta. Vydržela jsem tam 2 roky brigádně a klidně bych se tam vrátila, kdybych neměla co na práci
a můžeš prosím třeba jen naznačit plat, cca za hodinu?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
vidím, že komunikuješ na úrovniaž budeš něco potřebovat po bance nebo až ti nepřijde balík, tak budeš ještě rád, že ti to někdo vezme. a budeš se modlit, aby nehulil.
Kde přesně jsem něco psal o bance? Dobře ti radím, fakt to přestaň hulit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, pracujete někdo v nějakém call centru? Můžete třeba nějaké doporučit - dotazníky nebo něco podobného? a co třeba ne?
sháním přivýdělek a budu ráda za všechny tipy.