Práce v chlapském kolektivu

Anonymní
21.8.14 16:28

Práce v chlapském kolektivu

Píšu anonymně, nechci aby to každý věděl. Nastoupila jsem do práce mezi samé chlapi, ne že bych už tak dříve nedělala, ale občas tam byla i nějaká baba.Tady jsem jen já,63 letá paní a 19 chlapů od 20 do 60 let.Chci se zeptat jestli je to normální, poslední dobou jsem nějak neměla moc zájem o sex, přesto, že jsem byla doma, byla jsem pořád unavená. Teď co pracuji cítím se o moc lépe, díky chlapům se mi zvedlo sebevědomí, většina z nich když mě potkatá utrousí nějakou poznámku, při kterých se kolikrát až červenám, jde o to, že se mi totálně otočila chuť na sex(s manželem samozřejmě)mohla bych pořád a užívám si ho. Manžel je ukrutný žárlivec, což mi taky vyhovuje, chová si mě jako v bavlnce.Chci se zeptat, jestli se to někomu stalo taky, že cizí chlapi ve vás probudily vyhaslou vášeň.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6536
21.8.14 16:45

Ano u mě, taky pracuji jen v mužském kolektivu, a díky nim mám taky zvedlé sebevědomí. Ale já jsem bohudík bez partnera, ale chutě už taky dostávám, přitom jsem si říkala, že chlapi hoooooodně dlouho nechci ani vidět (myšleno jako vztahy). Kluci jsou báječní a hýčkají mě - je to práce mých snů
Takže zakladatelko užívej si to, a ono je dobré když manžel zažárlí pokud je to s mírou :pankac: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
21.8.14 16:50

Já pracuji v převážně mužském kolektivu, žen je nás hodně málo ve firmě a navíc většina lidí, se kterými spolupracuji, jsou muži (díky tomu, že mám technickou profesi). Jsme přátelé, děláme si spolu legraci a někdy i na téma - sex :D Ale je to jen legrace, žádné sexuální vzrušení mezi námi není. S manželem jsem 19 let a vášeň zatím neopadla (i po těch letech si s ním sex užívám, snad i víc než dříve :nevim: ) :oops: :D, takže odpověď na tvou otázku neznám :nevim: Únava je zabiják sexu, takže změna prostředí (a to je i chození do práce, vypadnutí z všedního stereotypu), kdy člověk přijde na jiné myšlenky, má podle mě (a i mé zkušenosti) na sex pozitivní vliv ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
21.8.14 16:52

Jasný, práce s chlapama je neskutečně povzbuzující. Chlapi jsou na práci suprový a jesli seš tam jediná, tak si tě budou hýčkat. Užívej si to, když to má takový skvělý účinky ;)

• Citovat
  • Upravit
6661

@renda81 Na sebevědomí má mužský kolektiv velmi příznivý vliv - souhlas. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@renda81 píše:
Ano u mě, taky pracuji jen v mužském kolektivu, a díky nim mám taky zvedlé sebevědomí. Ale já jsem bohudík bez partnera, ale chutě už taky dostávám, přitom jsem si říkala, že chlapi hoooooodně dlouho nechci ani vidět (myšleno jako vztahy). Kluci jsou báječní a hýčkají mě - je to práce mých snů
Takže zakladatelko užívej si to, a ono je dobré když manžel zažárlí pokud je to s mírou :pankac: :hug:

Jojo, žárlí s mírou, ale i on se hodně změnil, když jsem byla doma, byl pořád utahaný, nikam se mu nechtělo, skoro pořád jsem chodila ven s děckama sama, protože si potřeboval odfrknout. Teď je všude s náma a dokonce mě jezdí každý den vyzvedávat z práce, přesto, že mi v tu dobu jede autobus :pankac:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
21.8.14 16:53
@Anonymní píše:
Píšu anonymně, nechci aby to každý věděl. Nastoupila jsem do práce mezi samé chlapi, ne že bych už tak dříve nedělala, ale občas tam byla i nějaká baba.Tady jsem jen já,63 letá paní a 19 chlapů od 20 do 60 let.Chci se zeptat jestli je to normální, poslední dobou jsem nějak neměla moc zájem o sex, přesto, že jsem byla doma, byla jsem pořád unavená. Teď co pracuji cítím se o moc lépe, díky chlapům se mi zvedlo sebevědomí, většina z nich když mě potkatá utrousí nějakou poznámku, při kterých se kolikrát až červenám, jde o to, že se mi totálně otočila chuť na sex(s manželem samozřejmě)mohla bych pořád a užívám si ho. Manžel je ukrutný žárlivec, což mi taky vyhovuje, chová si mě jako v bavlnce.Chci se zeptat, jestli se to někomu stalo taky, že cizí chlapi ve vás probudily vyhaslou vášeň.

ano jednoznacne to tema chlapama je ;) znam to moc dobre. A neni s ezac stydet.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.8.14 16:55
@RadkaCh píše:
Jasný, práce s chlapama je neskutečně povzbuzující. Chlapi jsou na práci suprový a jesli seš tam jediná, tak si tě budou hýčkat. Užívej si to, když to má takový skvělý účinky ;)

Já si to užívám naplno, takhle dobře už jsem se dlouho necítila, ale manžel je z toho jak na trní. :)

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
21.8.14 16:56
@RadkaCh píše:
Jasný, práce s chlapama je neskutečně povzbuzující. Chlapi jsou na práci suprový a jesli seš tam jediná, tak si tě budou hýčkat. Užívej si to, když to má takový skvělý účinky ;)
:potlesk: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
6536
21.8.14 16:56
@Anonymní píše:
Jojo, žárlí s mírou, ale i on se hodně změnil, když jsem byla doma, byl pořád utahaný, nikam se mu nechtělo, skoro pořád jsem chodila ven s děckama sama, protože si potřeboval odfrknout. Teď je všude s náma a dokonce mě jezdí každý den vyzvedávat z práce, přesto, že mi v tu dobu jede autobus :pankac:

u tebe je dobrý, že ten kolektiv má nejen vliv na tebe, jak se cítíš, ale změnilo to i tvého :potlesk: manžela :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
21.8.14 16:58

Je fakt, že já v žádném jiném kolektivu než mužském nikdy nepracovala :think: Tak proto mám pořád takovou chuť na sex :mrgreen: :oops: Je fakt, že v době, kdy jsem byla doma s dětmi a byla utahaná nejen z dětí, ale i ze stereotypu starání se o ty malé špunty, měla jsem na sex menší chuť, než když jsem se pak vrátila zpátky do práce. A teď když už jsou děti větší a samostatnější, i já naplno v pracovním procesu, sexu si s manželem užíváme snad víc než před dětmi :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.14 17:02

Akorát už pánové řeší vánoční večírek, prý je to každý rok velké, šéf je štěrý. Se obávám, že nedostanu propustku :? :lol:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
21.8.14 17:02
@Anonymní píše:
Já si to užívám naplno, takhle dobře už jsem se dlouho necítila, ale manžel je z toho jak na trní. :)

Tak to ten můj byl taky, než jsem šla na mateřskou, ale přece kvůli tomu nebudu trčet v práci se ženskýma (nic ve zlým, dámy :mrgreen: ), se kterýma se mi prostě nepracuje dobře a většinou se nakonec zhádáme (kor při mé povaze :oops: ). Jinak když jsem ještě byla s bývalým a už to šlo definitivně do kopru, tak ti kluci v práci to byl úplný balzám na duši. Jsem tam s nima na všechno zapomněla a když to bylo málo, tak s jedním jsme chodili po práci pařit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.8.14 17:04
@bartsch píše:
Je fakt, že já v žádném jiném kolektivu než mužském nikdy nepracovala :think: Tak proto mám pořád takovou chuť na sex :mrgreen: :oops: Je fakt, že v době, kdy jsem byla doma s dětmi a byla utahaná nejen z dětí, ale i ze stereotypu starání se o ty malé špunty, měla jsem na sex menší chuť, než když jsem se pak vrátila zpátky do práce. A teď když už jsou děti větší a samostatnější, i já naplno v pracovním procesu, sexu si s manželem užíváme snad víc než před dětmi :oops:

Já právě pracovala i v úplné slepičárně, šílené, tu práci jsem nesnášela jen kvůli věčným rozbrojům, postupem času jsem se dostávala víc mezi chlapi a bylo to mnohem lepší, no teď je to úplně nejlepší ;)

• Citovat
  • Upravit
6661
21.8.14 17:08

Práce v mužském kolektivu má i jiné výhody, pomůže víc nahlédnout do té mužské duše a pochopit ji. To má pak i doma pozitivní výsledky :D Já mám štěstí na skvělé kolegy, dobře si rozumíme. Poradíme si, zasmějeme se spolu, povykládáme. Mužský svět je úplně jiný než ten ženský - dobře se mi v mužském kolektivu pracuje, slepičárnu bych nezvládla :oops: A málo žen v převážně mužském kolektivu má velkou výhodu - ti muži si ty kolegyně hýčkají :D (tedy pokud to není nějaká semetrika :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat