Práce v dětském domově
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Práce v dětském domově
Zdravím, potřebovala bych radu. Mám čerstvě vystudovanou VOŠ - obor - Předškolní a mimoškolní pedagogika. Práci v oboru v místě bydliště jsem nyní nenašla. Dostala jsem pracovní nabídku vychovatelky v Dětském domově. Po rozhovoru s ředitelkou mi bylo řečeno, že je nutné si dodělat při práci speciální pedagogiku nebo sociální pedagogiku. Hledám nějakou školu, kde lze případně dodělat dálkově nebo zkrácenou formou při zaměstnání jeden z těchto oborů. Prosím o nějaké tipy škol s těmito obory nejlépe v kraji Vysočina. Uvítám Vaše vlastní zkušenosti. Moc děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
To je divné, znám vychovatelky z DD, které si dělaly jako odpovídající vzdělání v rámci celoživotního vzdělávání vychovatele. Nepotřebovaly speciální ani sociální pedagogiku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
To je divné, znám vychovatelky z DD, které si dělaly jako odpovídající vzdělání v rámci celoživotního vzdělávání vychovatele. Nepotřebovaly speciální ani sociální pedagogiku.
Jak jsem psala mám čerstvě dostudovanou VOŠ, obor - Předškolní a mimoškolní pedagogiku a ředitelka požaduji speciální pedagogiku nebo sociální pedagogiku, tak hledám nějaké tipy, jak lze nějak rychleji dostudovat v kraji Vysočina. Nějaký tip prosím, nemáš? Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kamila17 vidíš, já myslela že je nutná specka, sociální ped.ze nestačí pro práci v DD.
Já mám v plánu od září dodělat po VOS specku, bohužel tvůj kraj neznám a nevím, jaké jsou možnosti.
Snad ti někdo poradí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, celoživotko dělá i speciální pedagogiku. Je třeba mrknout na výšky v okolí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, budu případně ráda i za tipy v jiných městech a pak zvážím. Moc děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka s tou speckou to je takové nejtěžší mi připadá. Moc VS, aspoň u nás v okolí nenabízí v rámci celozivotka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslíte pokud by se nenašlo nic na VOŠ či VŠ v těchto oborech, co potřebuji myslíte, že třeba na SŠ třeba maturitní zkouška ze speciální či sociální pedagogiky dodělat nelze v kraji Vysočina, případně uvítám i okolní tipy. Moc děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koukala jsem špatně na net a našla jsem zatim jen soukromou Obratan, to je divné. Určitě na Vysočině máte více skol
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sociální pedagogika v Olomouci na CMTF je fajn. Vždy se tam člověk nějak domluví co se docházky týče. Sice je to dál ale u vás v okolí žádnou neznám, takže tam nemám co doporučit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kamila17 píše:
Zdravím, potřebovala bych radu. Mám čerstvě vystudovanou VOŠ - obor - Předškolní a mimoškolní pedagogika. Práci v oboru v místě bydliště jsem nyní nenašla. Dostala jsem pracovní nabídku vychovatelky v Dětském domově. Po rozhovoru s ředitelkou mi bylo řečeno, že je nutné si dodělat při práci speciální pedagogiku nebo sociální pedagogiku. Hledám nějakou školu, kde lze případně dodělat dálkově nebo zkrácenou formou při zaměstnání jeden z těchto oborů. Prosím o nějaké tipy škol s těmito obory nejlépe v kraji Vysočina. Uvítám Vaše vlastní zkušenosti. Moc děkuji.
Pokud vim tak social.pedagog.je magisterske na UHK, ale musis mit bc..to jde delat tento obor I z Vos?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit